אנשים - רק אלה שאוהבים לקרוא

ביקורת התכוונתי מה דעתכם באופן

חופשי ללא מעצורים במהירות 110 קמש על חוצה ישראל

הכבוי

New member
חופשי? ואתה מקבל את זה? אם לא

אז אל תפתח את ההודעה. אופס. מאוחר מדי. זה נדוש מדי. זה מוציא לך את החשק לקרוא עוד בהתחלה, כי מדובר פה על בחור שרוצה לזיין בחורה. מה חדש בזה? מה כל כך מיוחד בזה? זה בין גלקטי? אז מה - זה היה בסטאר טראק או משהו. יש תחושה שעשו את זה כבר פעם.

הכבוי

New member
מה, אתה לא רוצה לזיין בחורות שלא

החלפת איתן מילה בחיים שלך סתם כי הן יפות\כוסיות בטירוף? נו, אתה לא דוגמה, אתה פוטר. בכל אופן, אתה מגן על היצירה שלך. אסור לך לעשות את זה בתור אחד שמחפש ביקורת. ככה עין של צופה רואה את זה. אם אתה רוצה להגן את זה עדיף לך להשאיר את זה במגירה, שזה סבבה. אם אתה הולך צעד אחד קדימה, ורוצה להפיץ את זה אז אתה חייב לקחת כל ביקורת לתשומת לבך. אני יודע שאני נשמע בוטה וקוטל, אבל ככה אני. קבל את זה כביקורת בונה. זה לא שזה חרא, אבל אני רוצה לתת לך ביקורת שהיא מחמירה כדי להגיע לכמה שיותר קרוב ל"שלמות". זה לא שזה רע או משהו.

סבגבג

New member
אוקיי....

מצטערת אם זה יישמע ממש מגעיל אבל ביקשת תגובות רציניות... אממ... הייתי צריכה לקרוא את הסיפור שלוש פעמים כדי להבין מה אתה רוצה. קודם כל יש שגיאות כתיב... אמנם לא הרבה, אבל שגיאות כתיב וסיפורים פשוט לא הולכים ביחד. דבר שני, אתה ממש חייב אבל חייב! לשים פסיקים וסימני פיסוק. משפט נגמר שים נקודה, נקודה לא שמים רק כשרוצים לעשות אנטר. אתה חייב לשים את זה, אי אפשר לקרוא ככה סיפור בגלל שכל משפט שאני באה לקרוא כאילו זורם לי לתוך המשפט הקודם. כנ"ל לגבי מחשבה... כשאתה רוצה להגיד שמישהו/אתה חושב משהו... שים איזה מרכאות (") או משהו... או לפחות איזה רווח... שנדע שזה לא חלק מהסיפור. מה שכן... הסיפור עצמו, זאת אומרת ה..."עלילה" או המהות של הסיפור דווקא די נחמדה. סליחה.

סבגבג

New member
ורק עכשיו...

קראתי את התגובות וראיתי שכבר אמרו לך את זה, ושאתה דיסלקט אז שוב... סליחה.

‡NoK

New member
פוטר פוטר יקירי...../images/Emo9.gif

א. תעשה לי לשון
מזמן לא עשית (היום בשבי!) ב. הסיפור התבלגן לי מאוד בתוך הראש..אבל..אבל הצלחתי להבחין כמה שהוא יפה..
.. ני נורא רוצה לערוך לך אותו (רק מבחינת סימני פיסוק)..מעוניין? דבר איתי באיי סי (126690117). קיי..?

‡NoK

New member
הממ..טוף חבל..

סיפור די מוצלח.. אבל קשה לקרוא.
אם תשנה את דעתך תודיע לי..

לפוטר שרצה לגובה רצינית.

יש משהו טוב בסיפור הזה שלך. משהו מיוחד. נהניתי לקרוא אותו, הוא מעורר מחשבה, או לפחות עורר מחשבה אצלי. הוא העלה בי חיוך, אבל לא של "קראתי משהו הומוריסטי" אלא "קראתי משהו טוב"..לא יודעת..ני מטומטמת קשה לי להתבטא.ץ.רק שתדע אבל..זה ממש טוב לדעתי. תמשיך לכתוב. כמה דברים שכתבת עד היום (משיצא לי לקרוא) היו מעולים. יש לך המון להוציא מהמוח לנייר. אולי לא רק לנייר..לא יודעת..רק שאם זה לא רק לנייר זה יכו להיות קצת קצת טיפה מסוכן...
בקיצור..אהבתי. יעלי.

אם ני רוצה לממש את הפוטנצייאל..

ונראה לי שני רוצה, אז..אז תן לי לקרוא דברים, יהיה לי נחמד.. רק אם תרצה כמובן

למעלה