אנשים שירשור נשף הסיום!!

אנשים שירשור נשף הסיום!!

היה בן זונה היה מצחיק כולם היו שתוים יאללה כמה כולם שתו קדימה לרקוד עם קובי וישראל אחד הטובים!! איך היה לכם?

יותם,קוזו אנחנו חייבים לחזור למגש

ולהכפיל אנשים מסויימים בעוד 1000 פעם כגון : אורן צחי תם סלע הם מתים אחי פשוט מתים!

../images/Emo72.gif

היתי חייבת לראות מה תכתבו על הנשף.. אז מעכשיו גם אני פה.. עם כאב ראש עצבני.. מיטל

jimmybob

New member
אני רואה אתה עוד שיכור מאתמול

זאת מיטל ליררון יחמור חותמת מיטל ומהשכבה מי זאת כבר יכולה להיות?

LarzA

New member
מיטל!!!!!

מזל טוב !! ברוכה הבא... כמה מוזר לראותך כאן!! =0)) את רואה אילו שאני לא מהמעורבים בפורום.. אני בכל אופן כאן.. ואת.. את לא יכולה בלעדיי אז גם את כאן!! חחח... =0)) מתה עליך =0))

אמ סי

New member
אחד הערבים הכי טובים שהיו לי בחייים

יווו כל כך כל כך נהנתי! רקדתי שם עם כימעט כל אחת!! הייתי שתוי בטירוף....!!! הפוך מהתחת... אבל כרגיל... אני זוכר הכל ואין לי האנגאובר!! :) אני לא אשכח אותכם שכבה נפלאה שלי. אם אשכחך ויניק... תשכח ימיני

jimmybob

New member
אתה עוד היית יחסית שפוי לעומת אחרים

ד"א אהבתי את החתימה שלך המ שמזכיר לי שצריך לעדכן את שלי

אמ סי

New member
זאת לא חתימה אבל חפיף..

הייתי הפוך.. אבל אני אף פעם לא נשפך לגמרי... מי אתה דרך אגב..? תורג'ה?

mutagen123

New member
היה בהחלט סבבה

כל השכבה פעם אחרונה ביחד..... היה בהחלט אחד הטובים ושאנשים התחילו להשפך אז בכלל ועל פי מה שראיתי אף אחד לא הגזים יותר מדיי עד אובדן שליטה. אז ני שמח שזה ישאר עם כולם בזכרון...

TrunKs 2003

New member
לחיי הנשף!!!!! ../images/Emo48.gif

בואנה אנשים אתם לא יודעים לסכם דברים... אז הנה אני מתחיל לשפשף קצת את השרשור העלוב הזה... היה בנזונה!!!!!!!!! היה כיייףףף כל השכבה הייתה!! זה היה מטורףףף אני חשבתי שלא יהיה מספיק שתייה.. חחח היה יותר מדי שתייה!!! היה ממש סבבה בקטע הזה והברמנית הייתה מה זה חמודה כולם היו כוסונים וכוסוניות והמזמוזים היו בשפע! האוכל היה כפרה.. חבל שחלקנו הגדול השאיר אותו שם..(על הרצפה..מתחת לשולחנות ...ועל האסלה..) ביחי הרסת אותי כשצעקת עלי שאתה קורע את רחבת הריקודים...! אני עדיין כועס על שלא ראיתי דולפינים... גפני שהחליט לההיות מרומם מעל כולם ועלה לרקוד על המעקה של הקומה השניה של האולם..חח ראב... דבר בפני עצמו... האוטובוסים!!! מכריחים אנשים שיכורים להחליף את האוטובוס שלהן ולעלות ולרדת כל חמש דקות.. אין גבול לאכזריות..?! המוזיקה הייתה כפרה.... אהבתי את ריקוד הציפורים! (אני חולה עלייך שיר אשכול!!
) הקלטת הלוהטת של עברון.. וואי וואי אני ממש לא בטוח שאני רוצה לראות מה צולם שם...
שיחות הנפש שלי עם תומרון...ועם גילעד.. ולירון שהיה המום ממה שסיפרתי לו... אגב לירון.. האמת כמעט הכי נהניתי דווקא מהסוף.. כשירדנו מהאוטובוסים ואני, לירון, ניר, יובל, ליאור, רחל, שרון ולא זוכר מי עוד היה שם צחקנו ובכינו על הכאבי ראש והרגליים.. והמכנס שנפל ממני כל הזמן (או שהורידו לי אותו..? לא זוכר כבר..) חח היה מצחיק ואמא שלי שהייתה בדרך לעבודה וראתה אותי באמצע הרחוב עם חולצה פתוחה ועניבה על הראש....חחח ואנשים!! יום יבוא... אני עוד אנקום במי ששבר לי את החגורה!!!!
(אם רק הייתי יודע מי זה..) פרס על הזוגות המוזרים: מוטה והאתיופית וצחי והרוסיה...

מקסים..(ודודי)

מתפוצץ לי הראש בטירוף!! דודי לא ראית בסוף דולפינים??:) ובהחלט היו זוגות מוזרים , חבל שלא ראיתי אותם ממש.. והצחיק אותי שאלון בטעות שכב על מה שהקאתי האוכל היה באמת טעים ועדיין אפשר לראות את הספגטי שלי על השטיח.. בעעע.... ותעלו תמונות..

Uv Kruvi

New member
כואב הראש, כואבת הבטן...אבל...

אני מוכן לעבור את זה שוב... :)))) וואלה אחד הלילות שבהחלט לא נשכח... את המסובבים...את השיכורים...את הבנות...ואת הבנים... הכל!... חאווה אחת גדולה... :)) אין אחד שלא נהנה אני חושב... גדולים אנחנו... :))

RevitallicA

New member
אחים שלי,יא שובבים../images/Emo70.gif

היה מושלללללללללם
נכון, אני לא זוכרת הההכככללל... אבל ממה שאני זוכרת, היה מדהים
כוווווווולם היו עם כוווווווווווווווווווווווולם
פאקינג שכבה של שובבים
וקדימה עם זה
הייתי עוברת את זה שוב בשמחה
קדימה איתנו
אני אוהבת אתכם
ומיטל, סחטיין על הכינוי
מעניין מי קראה לך כך לראשונה...

Katy Cat

New member
הנה ארגון נורמלי...

בית ספר שמארגן נשף בסוף השנה ולא חודש וחצי לפני!

BigCuteDragon

New member
../images/Emo45.gifאיזה נשף... ../images/Emo99.gif

היה ממש ממש ממש כיף :)) לא חשבתי שיהיה מה לעשות שם כ"כ הרבה זמן... ואיכשהו זה עבר כ"כ מהר!!! המקום היה פשוט מדהים! הכל היה כ"כ יפה.. אוי, ותודה רבה על צומת הלב המיוחדת ביומולדת
עשיתם לי טוב!
ותודה לאביחי כמובן על הריקוד המטורף
ולבת זוג (לא אני לא לסבית:) היפייפיה שלי
בקיצור.. היה ממש נחמד... ואני יודעת שיצא מכל החורים כבר לשמוע.. אבל אנחנו שולטים!
המארגנים צריכים לקבל ח"ח על האירגון הנפלא!
וזהו :) אוהבת המון!

ShiN ShiN

New member
אווו יפה שלי! ../images/Emo99.gif

קדימה הריקוד מושחת שלנו בסוף!
וביח-ביחון ותומרון!
שולט!
מזל טוב ג'ואי!
אוהבת אותך כ"כ!
והבטחתי, אז- "היום יומולדת, חשבתי כמעט על כל הפרטים הזמנתי לך חדר, שמיים כחולים עם כוכבים נכון את יודעת, כל כך משגעת לפני שאת בורחת, בואי בלי פחד, קחי אותי ככה" (טפסי עליי ג'ורג!)

RevitallicA

New member
נסיכה קטנה../images/Emo70.gif

שפע מזל נשמה
חולה עליך
תהני מהחיים חבובי
חולה עליך
(קדימה עם להשתכר ולעשות שטויות בנשף
)

למעלה