לחיי הנשף!!!!! ../images/Emo48.gif
בואנה אנשים אתם לא יודעים לסכם דברים... אז הנה אני מתחיל לשפשף קצת את השרשור העלוב הזה... היה בנזונה!!!!!!!!! היה כיייףףף כל השכבה הייתה!! זה היה מטורףףף אני חשבתי שלא יהיה מספיק שתייה.. חחח היה יותר מדי שתייה!!! היה ממש סבבה בקטע הזה והברמנית הייתה מה זה חמודה כולם היו כוסונים וכוסוניות והמזמוזים היו בשפע! האוכל היה כפרה.. חבל שחלקנו הגדול השאיר אותו שם..(על הרצפה..מתחת לשולחנות ...ועל האסלה..) ביחי הרסת אותי כשצעקת עלי שאתה קורע את רחבת הריקודים...! אני עדיין כועס על שלא ראיתי דולפינים... גפני שהחליט לההיות מרומם מעל כולם ועלה לרקוד על המעקה של הקומה השניה של האולם..חח ראב... דבר בפני עצמו... האוטובוסים!!! מכריחים אנשים שיכורים להחליף את האוטובוס שלהן ולעלות ולרדת כל חמש דקות.. אין גבול לאכזריות..?! המוזיקה הייתה כפרה.... אהבתי את ריקוד הציפורים! (אני חולה עלייך שיר אשכול!!
) הקלטת הלוהטת של עברון.. וואי וואי אני ממש לא בטוח שאני רוצה לראות מה צולם שם...
שיחות הנפש שלי עם תומרון...ועם גילעד.. ולירון שהיה המום ממה שסיפרתי לו... אגב לירון.. האמת כמעט הכי נהניתי דווקא מהסוף.. כשירדנו מהאוטובוסים ואני, לירון, ניר, יובל, ליאור, רחל, שרון ולא זוכר מי עוד היה שם צחקנו ובכינו על הכאבי ראש והרגליים.. והמכנס שנפל ממני כל הזמן (או שהורידו לי אותו..? לא זוכר כבר..) חח היה מצחיק ואמא שלי שהייתה בדרך לעבודה וראתה אותי באמצע הרחוב עם חולצה פתוחה ועניבה על הראש....חחח ואנשים!! יום יבוא... אני עוד אנקום במי ששבר לי את החגורה!!!!
(אם רק הייתי יודע מי זה..) פרס על הזוגות המוזרים: מוטה והאתיופית וצחי והרוסיה...