אנשים שירשור נשף הסיום!!

ShiN ShiN

New member
היה שולט

באמת, אחת המסיבות! כולם שיכורים, מתחרמנים.. מצחיק.. אני וזיידי בהתחלה הימרנו על 30 זוגות שיתחרמנו, אבל נראה לי שהיו יותר! :) חוץ מזה, היה ממש מצחיק.. הריקודי ידיים של דודי, הריקודים של ביחביח, תומר הכוסון הזה! וניר חכים רוקד איתי סלסה! ופריזי ויובל וחן עם הריקודי צחי! וכל האוכל והשתייה!! וענברוש :) וג'ניה! וג'ורג' שהקדשתי לה הודעה משלה! ונתוש שבאה בהפתעה! :) איזה כיף היה! והשוקו והלחמנייה בבוקר.. והסרטים לאורך הערב... והתמונת ציצים שתומר עשה :) טוב די.. :) קיצר, קדימה עם ויניק, שולטים לעד.

TrunKs 2003

New member
ספרי לי...

איזה סרטים בערב..? איזה תמונת ציצים..?? נשמע עוד על הלילה השולט..!!

danzig F

New member
לא היה עוד משהו כיף?

Kehribari

New member
קוקי!?....אתה מתכוון ל...

לחשיפה הפומבית שבלומי עשה לי!?...חחח זה פסדר!...הבנתי שלא ממש לזה התכוונת...היה מדהים בחיי איזה אירגון סוף הדרך!...שולט! בחיי נהנתי מיותמי החיה המאהב הלטיני שלי,איזה ריקוד הבאנו,הא!? השארנו אבק ברחבת הריקודים,כולם הסתכלו...חחח ולדייט האינדיאני המהמם שלי שהשתכר קצת,אבל זה פסדר...עדיין שמר על פאסון והיה מדהים! אהבתי ששין ולירזי חיכו לנו בכניסה...ואהבתי ביותר שלירז גם...לא משנה! את ה"חגיגות" יומהולדת לליאתי השיכורה,את רויטליקה המהממת!!!! עם התסרוקת הזו! אחותי שיחקת אותה!...היה חסר רק שטיח אדום! ולחן על כמה ריוקדים שווים ומצחיקים איתו,איזה ביצועים! לניר על העניבה!...חחח איזה חתיכון!אביחי הרוקד באקסטזה,בירון מדבר אל הקיר שפוך מת,תומר המתפשט ועוד כל מיני חמודונים וחמודוניות!... אה...ואת הנהירה ה"מקוואיסטית" שלכם איך שנפתח הבר משקאות....חיות! בחיי לכולם שגרמתם לי להרגיש בנוח,אני נהנתי בטירוף!... היה מדהים! תודה על הכל. ה"אורחת"

Uv Kruvi

New member
אחחחחח יא מותק שלי...

אני לא רוצה להגיב ככה, כי עוד לא בניתי את ה"טיפי הנייד"...
אזזזז.... אני רק אגיד שנהנתי מכל רגע... :)))))) וואלה......הגשמת לי חלום...

Uv Kruvi

New member
מה אתה עושה ער ב 6 בבוקר?!

ומה לעשות....זה בא עם התפקיד.... :))

RevitallicA

New member
ענבריישן../images/Emo70.gif

את והמחמאות שלך ממש גרמתם לי להסמיק
חולה עליך, יא רקדנית-על קלאס A
והיית מדהימה
וקדימה עם להיות הדייט הקבוצתית שלנו
אנשים
כנסו שניה לקישור ממתחת...

Kehribari

New member
אמממ../images/Emo12.gif

זה נשמע רע האמת "דייט קבוצתי"...אבל נהנתי מכל רגע במחיצתכם!

tofy

New member
דיי! אני קוראת את השירשור ובוכה....

ויניקים שלי, הו, אהוביי היקרים! אתם כלכך תחסרו לי ברקע של הדשא הדשא של ויניק תמיד ירוק יותר

בא לי לבכות

זהו אתם קולטים נגמר אנשים נאי כל כך אוהב אותכם היו לי 4 שנים הכי נפלאות שבחיים איתכם וזה נעלם עוד מעט יוצאים לחיים האמתיים שלא כולם נחמדים ואחלה כמו בשיכבה אנו הולכים ליות חלק מהחברה ולא מוגנים עי ויניקים זה כואב היה כזה כיף!!!!! אני רוצה עוד פעם!!

../images/Emo9.gifקדימה הנשף

אהבתי את זה מאוד היה אחד החזקים!!! רקדתי כמו מטורף עד שהקפצתי טקילה (לראשונה בחיי), היה לי חריף, רצתי באמוק למכונת שתייה והחלקתי על הרצפה הרטובה וכמעט הלכה לי הרגל!!! קדימה לרקוד עם קראוס!!!! איזה כוסית היא היתה יאוווואררררררדייייייי!!!! הייתי משלם מיליארדים כדי לפתוח אותה באותו לילה!! בכלל כולם היו יפות ויפים!!! החליפות.. האנשים.... עוז המלך, אייל, גלעד עם הרוסיה ישראל וקובי רוקדים, כדייר רוקד!!!! לירון חצי מת, אורן מת וחצי ומשגל כמו 7 אנשים חיים!! מקסים- מקסים כרגיל, גפני השתגע, צחי יוצא גדול ואיתו עוד חצי שכבה (כרגיל אני לא
). תום עם האתיופית!!! חחחחח הייתי צריך לראות את זה (יאללה תום תביא כדור, במבטא אתיופי!!!) היה אדיר, כיפאק היי ותודה גדולה למארגנים (קדימה לירז ושיר אשכול!!!) יובל חמוד אש כשהוא שיכור!!! עופר צא מלך ובלומשטיין-כרגיל... אין מילים כבר!!! מת עליכם שכבת ויניק אנחנו אימפריה!!! עוד מעט מתחילים הגיוסים ואיתם הפרידות הגדולות אז יאללה לשמור על קשר ואני מת עליכם!!!! שלכם, נאור "המווסת" "האליל" "מקוואי בנשמה" הריס

NiGa

New member
שתוק - נתנו לך במה!

חחחח איזה פרידות במוח שלך?! ויניק בליבינו תמיד! שהנשף יקפוץ על ה-ז' היפה שלי!

למעלה