אנשים שצריך להרוג

אוקיי, יש המון...

אנשים רכלנים שדוחפים את האף שלהם לאן שלא צריך.
אנשים שצופים ב"פח הגדול" ועוד חופרים על זה בפייסבוק ובכל מקום אפשרי.
אלו שאומרים "יהיה בסדר" כשאין להם מה להגיד.
אנשים ששייכים לוועד בית.
נהגי מוניות.
ערסים שלא זזים מטר בלי החמולה שלהם.
אנשים שמארגנים מסיבות קריוקי שכונתיות.
אנשים שלא עשו צבא, או שירות לאומי, או תרמו איכשהו למדינה.
אלו שעוקפים אותי בקופה המהירה בסופר עם 500 מוצרים. (אבל אתם רואים שעמדתי פה קודם ושזו קופה מהירה, God damn it!)
השכן הפסיכופת שלנו מהקומה השניה שמשאיר לי ולבעלי פתקים בתיבת הדואר על כל שטות שלא נראית לו בבניין ורומז שזו אשמתנו.
לקוחות ישראלים מטומטמים שמתקשרים לבנק ולא מבינים שאתם לא יכולים לתת להם שירות על מנוי שלא שייך להם (גם אם החשבון משותף) בגלל אבטחת מידע, ולא כי אתם סתם רעים.
חובבי מוזיקה מזרחית כבדה.
אנשים עם דעות קדומות, בגלל שככה ההורים חינכו אותם.
אנשים שמדברים בצעקות.
אנשים שהם "אנטי פייסבוק" או "אנטי תמונות" ולא מוכנים להצטלם או שיהיה להם פרופיל פייסבוק בגלל שהם כ"כ חוששים לפרטיות שלהם כאילו הם מינימום אובמה... (עם המאגר הביומטרי זה הולך להשתנות כנראה.)
אנשים מתנשאים ושחצנים.
אלו שעושים תואר בפילוסופיה/ ארכיאולוגיה/ גיאוגרפיה/ מדעי הדשא.
אנשים ששמים תמונה שלהם מלפני מיליון שנה כתמונת פרופיל בפייסבוק או תמונה שרואים אותם בקושי כי הם עומדים ממש רחוק מהמצלמה.
אנשים שמנסים לנהל איתי שיחות סמול טוק בשש בבוקר בתחנת אוטובוס כשאני בקושי ערה.
בטח יש עוד ששכחתי, אבל אלו העיקריים...

א. כי אין מה לעשות עם זה אח"כ.

ב. כי הם מתנשאים מעליך שיש להם תואר כשלך יש הנדסאי, אפילו שלא מדובר בתואר שאשכרה נותן להם משהו.

גילושיט

New member
ושוב, מה אכפת לך?

לא כולם צריכים להיות רופאים או הנדסאיים או מקצועות ש"צריך". יש כאלה שפשוט הולכים אחרי הלב שלהם

בקשר למתנשאים - לא יודעת איפה למדת, אני לא ראיתי אף מישהו עם תואר בפסיכולוגיה שמתנשא על מדעי המחשב..

מה אכפת לך שאכפת לי?

ולא למדתי מדעי המחשב, למדתי תקשורת חזותית... ועדיין שמעתי מספיק כאלו שלמדו גיאוגרפיה ולא עושים עם זה כלום ובכל זאת מתנשאים מעלי.

אז אני ראיתי ושמעתי

מישהי עם תואר בחינוך לגיל הרך שמתנשאת על פני אנשים עם תואר בכלכלה, ומישהי שבקושי התקבלה ללימודים ברופין (אחרי תיקון בגרויות) מתנשאת על פני אנשים שלמדו בחוג מקביל באוניברסיטה. יצא לי גם לשמוע ממשוחררים טריים שעוד לא קלטו בכלל איפה הם נמצאים ביקורת על מסלול הלימודים שלי ו"מה תעשי עם זה?" "תהיה לך בעיה למצוא עבודה", ולא למדתי מדעי הדשא, ואני סיימתי ממזמן ולא הייתה לי שום בעיה למצוא עבודה - בתחום שלמדתי, ברור שאם הייתי מחפשת עבודה כמהנדסת מכונות או רופאה כירורוגית הייתי נתקלת בבעיות

יש אנשים כאלו... וצריך בעיקר לשים עליהם פס, וזה לא קשור למסלול הלימודים שלהם.

Simple i

New member
אנשים שצריך (זמנית) להרוג

- מבוגרים שמתחילים עם צעירים מהם בעשרות שנים.
- בנות שנמשכות רק לגבריים סטייל ערסים אבל לא בדיוק.
- מתייפי נפש מידי.
- גברים שנותנים יחס שונה לגברים אחרים בטלפון רק כי הקול לא מספיק סקסי (ככה נראה לי).
נגיד שירותי לקוחות ..
- ג׳סטין ביבר.
- כאלה שמצפים להתנהגות בוגרת רק בגלל הגיל.
- כאלה שלא נותנים לי מספיק תשומת לב. גם זרים.

זהו לבנתיים :)

Simple i

New member
המשך

- אנשים מתנשאים.
- בוסים בעבודות שונות שמדברים מגעיל לעובדים שלהם (כרגע בעבודה שלי בסדר גמור. מדבר על מקומות אחרים שעבדתי)
- עובדים שמתייחסים דוחה לעובדים אחרים

בלת"ק - השלמות

אנשים שמתייגים אנשים בפייסבוק, גם אם כל מה שרואים מאותו אדם מתויג זה המרפק/הסוף של הכתף.
אנשים שממציאים סיפור שלם מאחורי סטטוס תמים/שיר שאתם מעלים לפייסבוק, וחופרים לך על זה.
אותם אנשים שמגיבים לסטטוס שהקדשתם למישהו/הם, תוך הבהרה שהוא מוקדש לאותו מישהו/הם, כאילו זה מוקדש להם עצמם וכאילו הם בכלל קשורים לנושא ואליכם (איכשהו זה תמיד קורה עם אנשים שאתה לא ממש זוכר למה הם חברים שלך בפייסבוק)
אנשים שנדחפים לשיחה לא קשורה ומוציאים דברים מהקשרם ויורדים על מי שכן בשיחה, למרות שמדובר בכלל על משהו אחר לגמרי!
אנשים שחשים בצורך לשתף את הסביבה במה שהם הולכים לעשות בשירותים, ולאחר מכן במה שהם עשו.
הגרסה המתקדמת של האחרונים - אלו שחשים בצורך לשתף אותך במה שהעוללים שלהם עשו בטיטול ומחוצה לו

למעלה