אנשים שרוצים להקים הרכב ואוהבים רדיוהד...

worrywort

New member
אנשים שרוצים להקים הרכב ואוהבים רדיוהד...

בן 21 ומזדקן במהירות... מהמרכז. מחפש אנשים שיעזרו לעשות מוזיקה שכותב. אפשר לשלוח מייל [email protected] יש לי הקלטות לשלוח אם תרצו... אם לא תהיה לי להקה בקרוב אני אמות. חג שמח.

worrywort

New member
מנגן ושר.

נחמד שהאשכול הזה הפך להיות היכרות בין שני אנשים אחרים.. אבל לפחות ככה לא צריך להקפיץ D=

Roy1232

New member
אני גם רוצה להקה../images/Emo10.gif

אבל אני בן 15. וגם, לא תהיה לי אפשרות להגיע לת"א יותר מדי
. מה שכן, אם יש אנשים מאשדוד והסביבה שצריכים גיטריסט, שלחו מסר

Knives Out

New member
אני תכף בן 16 , בוא ביחד

אבל אני קלידן\ חצוצרן אם בא לך. =] (למרות שאני גר בת"א )

תעשה מהר הסבה מחצוצרה לסקסופון!

חובה!!! תפסיק עם הכלי המגעיל הזה:( הוא פשוט לא יפה... אם כבר נשיפה תשקיע על עצמך. זה כמו לנגן על טובה/טרומבון אעעעע חבל...

V e g

New member
אני לא מסכים

חצוצרה כלי מאוד מעניין. לא פחות מסקסופון. אפשר תמיד גם וגם. הייתי רוצה לנגן בחצוצרה. כי תמיד אפשר לנגן על פסנתר, גיטרה, בס...אבל חצוצרה זה...לצאת קצת מהקופסא. שירים חצוצרתיים יפים של רדיוהד: the national anthem, Life in a glass house. שניהם מ-kid a. יש עוד?

The Eraser

New member
../images/Emo45.gif

ואני אהיה קטנוני ואגיד ש Life in a glass house זה באמנזיאק. ואכן אני מאוד מעריך אנשים שמנגנים על כלים פחות שיגרתיים. זה גם נותן איזשהוא סאונד יחודי. חצוצרה בשירי פופ/רוק.

נו אז מה אם הכלי פחות שיגרתי... זה לא אמור

להביא אקסטרה הערכה או משהו.מה זה משנה, אני למשל מנגן על אקורדיון למה זה צריך להביא הערכה מסויימת יתרה על כלים אחרים? כי זה מיוחד ולא הרבה מנגנים? לפי דעתי שטויות, אם מנגנים יפה ואם אתה מתחבר אז צריך לתת הערכה מלאה ולא רק בגלל שלא הרבה מנגנים על זה.. אני אעריך מישהו שמנגן בפסנתר הרבה יותר ממי שינגן באנעארף מה למשל קרן יער או קח כל כלי מוזר אחר, זה עניין של טעם, ואיך מנגנים.

מעניין אתה אומר? וכן, הרבה פחות מסקסופון

עובדה השימוש שלו הרבה פחות נפוץ (ובצדק!!!) מאשר בסקסופון למשל. ברור שאפשר גם וגם, אבל חצוצרה זה כלי די מיותר מבחינתי לפחות. ואם זאת הייתה רק החצוצרה בחיים בבית מזכוכית הייתי משתחווה לכלי, אבל הממ ניתן לשמוע ביברור הרבה והמון דברים שם שהם לא חצוצרה... ממש לא. חוצמזה, שחצוצרה היא גם כלי שחייב להיות יחד עם אחרים, כי לבד חצוצרה נשמע זוועה. כלי לא משהו בכלל.... אבל זוהי דעתי, תבלו לכם עם מה שנשמע לכם טוב:)

V e g

New member
לדעתי

כל מה שאתה צריך, זה קטע טוב שנכנסת בו חצוצרה. אם תאהב אותו, תשנה את דעתך. זה מאוד פשוט
למשל אני אהבתי את הסולו חצוצרה בשיר "15 דקות" של אסף אמדורסקי. מאוד מיוחד בעיני, והיא דווקא מתפקדת בזכות עצמה ולא בזכות כלים אחרים...

FunkyMonk

New member
הא?

קודם כל - חצוצרה(ות) יש רק בקטע של Well of course i'd like to sit around and chat (או מה שהוא לא אומר שם). כל היופי בשיר זה הקלרנית. דבר שני - אתה מדבר מבורות. חצוצרה זה בהחלט כלי שעומד בפני עצמו. בג'אז ובלוז יש שימוש נרחב בחצוצרה, לא פחות מבסקסופון. חצוצרות בד"כ באות ביותר מחצוצרה אחת בהרכב (אין לי מושג למה), ככה שבד"כ יש אפילו יותר חצוצרות. אני אישית לא אוהב את הסאונד של חצוצרה, יותר מדי מתכתי בשבילי. אבל זה לא אומר שחצוצרה זה לא כלי מאד מגוון.

kittycatbone

New member
האמת,

אני מעולם לא אהבתי כלי נשיפה בכלל. חצוצרה וסקסופון בפרט. מאז שהתחלתי להקשיב לג'אז בעקבות השיעורים בתולדות הג'אז שנה שעברה בי"א, פתאום למדתי לאהוב את שני הכלים. גם סקסופון וחצוצרה עוד יותר בגלל שעוד פחות אהבתי אותה. למרות שאני לא לגמרי אוהבת עדיין את הכלי, בג'אז זה כלי פשוט מדהים ואפשר להגיע איתו להמון דברים יפהפיים.

למעלה