אנשים שרוצים להקים הרכב ואוהבים רדיוהד...

kittycatbone

New member
חחחחחחחחח

בכל מקרה, מפוחית יכולה באמת להיות כלי מאוד רציני וגם מדהים. אני לא מזלזלת:-

Roy1232

New member
די חשבתי בכיוון של להצטרף להרכב קיים

בכל מקרה, איזה סגנונות בא לך לעשות?

Knives Out

New member
בואנה תנו כבוד לחצוצרה.

די חוצפה מצדך לבוא ולומר לי איזה כלי לנגן ואיזה כלי לא. ניגנתי שנה על סקסופון ולא אהבתי את זה. יותר מדי נשיפות, או יותר מדי Blows מה שנקרא. :S חצוצרה זה אחד הכלים הכי מדהימים והכי יפים שקיימים לפי דעתי. שלושה לחצנים שמנווטים לפי היכולת שלך לשלוט ברמת הגובה בפייה שמופעלת ע"י הפה שלך. סקסופון לעומת זאת זה כלי.. לא יודע, יותר מדי משוחרר. חוץ מכמה של טראקים בMoon Safari אף פעם לא התלהבתי יותר מדי מהכלי הזה. תשמע למשל את ברייטר לייטר של ניק דרייק, לפי דעתי הוא נהרס לגמרי בגלל הסקסופון המגעיל שנכנס שם.

זאת הייתה המלצה ותתחיל להרגיע ילד.

תאמיןלי שחצוצרה שמעתי יותר מדיי בחיים שלי, בשביל להחליט באמת עד כמה הכלי הזה נשמע טוב (בעיני) וכנראה אני מבטיח לך שלא שמעת סקסופון בנגינה שהיא לא מה שאתה מכיר, כמו באריות וכד', שילוב קלאסי. ולא רק "חירטוטים" בשירים אלטרנטיבים.

Knives Out

New member
ניגנתי ארבע שנים בתזמורת אל תגיד לי מה שמעתי

ומה לא שמעתי. וכנראה אני מבטיח גם לך שחצוצרה לא שמעת מספיק בשביל להחליט כמה זה טוב.. ואם זה רק בעיניך אז פעם הבאה אל תוציא את הדעות שלך על חשבון אחרים.. והסולו חצוצרה בLife In a Glasshouse הוא חרטוט לפי דעתך?

Roy1232

New member
דוגרי?

חצוצרה זה כלי לאניני טעם. הרבה מאוד אנשים לא יכולים לסבול צליל של חצוצרה (אני ביניהם).

אני בטוח שלא שמעת כמו שצריך דברים כאלה.

וחצוצרה שמעתי יותר מהשנים שאתה מנגן על זה, אז אם אתה חושב שלך זה מספיק אז לי זה בטח ובטח מספיק. וזאת רק הייתה המלצה או דעה אישית, לא הייתה כוונה כלשהי לפגוע במישהו, פשוט להאיר את עינייך (דרך עיניי בלבד) ושים לב למרכאות במילה "חירטוטים".

Knives Out

New member
רק אני אוהב לאכול פיצה עם זיתים?

לפעמים זה פשוט מייאש אותי שהם רוצים רק חרא תוספות ולא זיתים. רבאק.

Anuerysm

New member
אל תתעצבן, לדעתי חצוצרה זה אחלה ואני מכיר

המון שחושבים אותו דבר

למעלה