אנשים,שתהיה שנה טובה

Fish in the sea

New member
אנשים,שתהיה שנה טובה../images/Emo65.gif

מי אמר שהכל גרוע פה? אנחנו המדינה היחידה בעולם שמברכים שנה טובה פעמיים תוך 4 חודשים
שיהיה לכולנו רק טוב,ושהאלבום החדש יגיע כמה שיותר מהר. שנת שלום פיש

polyethylene

New member
בהחלט שנה טובה ../images/Emo140.gif

שיהיה רק טוב. שהטילים ידלגו מעל לבית שלי (אין לי לא מסכה ולא מקלט
) ששותף שלי ימשיך לדאוג לארוחות יום שישי כמו שהוא יודע הכי טוב. שאני אלמד לבשל ולא לשרוף כל דבר (כישרון אני...) שייגמר כבר כל הבלאגן במדינה הזאת... שיגיע האלבום כבר, אין לי כח לחכות
פולי

שנה טובה לכוווווולם ../images/Emo151.gif../images/Emo24.gif

שתהיה לכולם שנה טובה.. :) אני בטוח שכולכם יוצאים להם.. אז תהנוו עד כמה שאתם יכולים :) השנה הזאת הולכת להוליד לנו אלבום חדש.. גמני כבר לא יכול לחקות... אז שתהיה שנה טובה ומוצלחת לכולם :) ממני תומי

שתהיה לכולם שנה מצויינת!!!

*מסטול מאלכוהול (היו קצת מבצעים שם, בפאב...)* אז הנה סקר: איפה הייתם ב12 ואיך אתם מסכמים את השנה שחלפה? הייתי מבקש גם ציפיות מהשנה הבאה, אבל זה כבר מוגזם, מי שרוצה מוזמן. אז ככה: ב12 הייתי עם חבר´ה בלמורס ברחובות, וזכינו בחצי מטר בירה באחת ההגרלות :) , למרות שגם ככה היתה מספיק בירה... וככה אני מסכם את השנה שהיתה: לא משהו, מקווה שהשנה הבאה תהיה קצת יותר מוצלחת. היו בשנה האחרונה כמה קשרים שנכשלו, היו כמה התחלות טובות (חזרתי ללמוד גיטרה אצל מורה, מחשיב את זה כהתחלה), ואכזבה גדולה מאד (אין עבודה בהייטק, אחרי שסיימתי קורס של שנה). זהו פחות או יותר. עוד מישהו? ההודעה הזו אמורה להקפיץ את השרשור כן?

כן יופי זה הקפיץ

וואי למי יהיה מחר כאב ראש היסטרי... :) ושכחתי: ציפיות מהשנה החדשה... אז הייתי רוצה שדברים יתבהרו קצת לגבי העתיד, ולמצוא איזה עבודה טובה, רצוי במקצוע, וכל השאר זה יותר מדי אישי. תורכם לילה טוב

polyethylene

New member
לוינסון דארלינג... ../images/Emo123.gif

יש בי רצון עז להרים אליך טלפון עכשיו בזה הרגע רק בגלל השעה המוקדמת ולשמוע אותך מתלונן על אלה שמעירים אותך. השנה שלי הייתה במילה אחת זוועה אבל אני מאמינה שהשנה תהיה קצת יותר טובה, ורק בגלל העובדה שאני מסיימת ללמוד בעוד חצי שנה, ואז התפקיד הבא יהיה קצת יותר משמעותי. יאללה, חוזרים לעבודה... בוקר טוב לכל החוגגים, ובוקר טוב בכלל

Superunknown1

New member
קודם כל,

שנה טובה לכולם!
איפה אני הייתי ב12? במועדון, "אלטרנטיבי" משהו. "הנמלה" שמו, במפרץ חיפה. נהנתי, והיה גם קריפ ו-ג´אסט. והיה עוד משהו שדיי הביך אותי, איזה שיר שאני חושב שכל הנוחכים הכירו ורק אני לא. משהו שקצת צועק, בסוף הם אומרים "jump the fuck up", או משהו..
. מישהו מזהה?

Vul2re

New member
יכול להיות

שאתה מדבר על Killing in the name של Rage Against the Machine בסוף השיר יש "Shut the fuck up" ונוטים להשמיע אותו הרבה במועדונים אלטרנטיביים

Major Thom

New member
ב-12 ..

הייתי בקניון אחד, בוהה בפרחות-פוסטמות בגיל ממוצע של 12, לבושות במיטב מחלצותיהן (שלא נוטות לכלול הרבה בד, כמובן) ומשוטטות בחיפוש נואש אחר מי שיגאל אותן מיסוריהן ו"ינשק אותן בסילווסטר". היה מצחיק. היתה שנה טובה, נראה לי. מוזרה נורא. מלאת אירועים. אבל בסךהכל טוב לי עכשיו הרבה יותר ממה שהיה לי בתחילת שנה שעברה, אז היתה שנה טובה. שונאת סיכומי שנה. זה כל מה שאני מסוגלת אליו כרגע (ובכלל, אני חושבת)
mazzy star - five string serenade

או!

יגאל אותן? עכשיו אני אדע איפה להיות בסילווסטר הבא...
סתם... ההערות שלי מתדרדרות מיום ליום...
איזה שיר מדהים את שומעת! (שמעת)

Vul2re

New member
שנה טובה

מי ייתן ומישהו יקבל משהו מקווה שיאחלו לכם ברכות טובות מזו

Esmena

New member
אתה *תקבל* כלומר*אקבל* אם כבר

אם כבר שיעורי לשון, אז עד הסוף:) ( או שמה היה מדובר בפארודיה שנונה ומשוננת?)

Vul2re

New member
../images/Emo9.gif (הסמיילי הראשון שלי)

איסמנה, משעשעת כתמיד :) אכן נסיון להיות שנון, אך אף על פי כן זו אכן ברכה היתולית ביותר, הלא כן?

אני ניסיתי?

לא פארודיה ולא שנינות, סתם ראש כחול. מבחינתי לפחות. ובהקשר, אם הייתי כותב אקבל זה לא היה נשמע כמו שהתכוונתי. ובכלל, כל העניין סתם קישקוש, ואם כבר לקבל משהו אז אהבה, וגם לתת, "לקבל" כמו שהתכוונתי זה בכלל לא העניין. בקיצור מי שמקבל בינתיים זה השכל שלי... ...ואנחנו נסתפק בדברים האלה.

Esmena

New member
שנה טובה ../images/Emo20.gif

אני הייתי במפעל, אני תמיד במפעל.

למעלה