אנשים,שתהיה שנה טובה

לא לא, אני מצטער, זה לא עובד ככה...

כח להתווכח על אואזיס/מניקס יש לכם אבל לכתוב כמה מילים על השנה שחלפה ועל השנה הבאה אין לכם? אנחנו קהילה או לא?!
נו בחייכם, כמה מילים, לא חייבים לשפוך את הלב, אפילו תמציאו. למשל איסמנה - איך היתה השנה במפעל? יש לך ציפיות מהשנה הבאה במפעל? משיקים אולי איזה קו חדש של חמוצים?

Esmena

New member
האם אתה משתעשע בי?

וכלום אינך יודע שמי שמדבר על זה, חוטף כדור( גומי. אפילו ציבעוני, דומני.אבל כדור,אנשים) ויש חוזה והכל? מה, כל כך מהר נמאס לך ממני? מה, בגלל שלא בא לי להיפרד מווסטלייף? זו סיבה לשלוח אותי אותי להריח פרחים מלמטה בתחילת השנה? אני שואלת אותך.

סליחה!!

בכלל לא נמאסת! להיפך. אם זה מה שישאיר אותך בחיים אז אני אפרד מהווסטלייף (שאין לי... נשבע באמאמא שלי), האמת, שווה להיפרד מהרבה יותר בשביל זה. np - amorphis - first doom נראה שמשהו מעיק עליהם, על החבר´ה האלה.

In Limbo

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gifשנה טובה../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo19.gif

In Limbo

New member
../images/Emo9.gif שכחתי..

אמ.. דווקא השנה היתה שנה דיי נחמדה סה"כ - סיימתי את הבגרויות, סיימתי תיכון, עברתי טסט ראשון,התגייסתי לצבא - משטרה צבאית, אבל בכל זאת.ועוד כל מיני דברים קטנים ואישיים כאלה שבטח רק אני אוכל להתלהב מהם
אממ... בקשר לשנה הבאה? שאני אצליח בתפקיד החדש שלי (מש"קית מיחשוב..yay), שהבחירות לא יצליחו לדפוק לי את היומולדת (אחהמ..ב-28 לינואר אני אהיה בת 19
), שהדיסק של רדיוהד ייצא כבר, זה נשמע מוזר-אבל שאני אשאר צמחונית, שאני אוציא כבר רישיון לאופנוע(
)ו..זהו ניראה לי. לא מצליחה לחשוב על עוד משהו חשוב.
רעות.

למעלה