אנשים תמעיטו בספאם

Violettecat

New member
אנשים תמעיטו בספאם

אני ועוד מספר אנשים מהפורום דיברנו על זה והגענו למסקנה, שעם כל הכבוד לשרשורי הOFF ,אנשים בפורום הזה מספימים יתר על המידה. אני מבינה שכולם כאן חברים ,אחרי הכל גם אני חלק מהחבורה, אבל בחייכם , בשביל דברים של יוםיום יש קומונות! הפורום שלנו מתחיל להראות מאוד לא איכותי ,חצי מכל עמוד מלא בהודעות שלא באמת קשורות לבליצ'. יש מספיק נושאים לדבר עליהם שקשורים בבליצ',אפשר למלא עמוד שלם בדיונים שעוסקים באנימה ובמנגה של זה, ולא בחתולים או בתי ספר של כל מיני אנשים. אני לא אומרת שתפסיקו לנצל"ש או משהו כזה, פשוט תחשבו לפני שאתם מפרסמים משהו בפורום. אם אתם רוצים,אני מוכנה לפתוח את קומונת בליצ' חברתי, שבה נדון בעניינים שקשורים לחברי הפורום ולא בהכרח בסדרה ^^ איזה מעין דברים כדאי לצמצם בהם,אתם שואלים? 1. שרשורי צומי ,כי זה באמת ספאם אמיתי. 2. שרשורי תמונות לא קשורות- אנשים כאן זה לא המקום לפרסם את הכלב/חתול /דג הזהב/פיית המחמד שלכם. 3. הודעות על רכישות. עם כמה שאני שמחה שמישהי קנתה זוג מכנסיים חדש ,אין צורך שזה יהיה הדבר הראשון שנראה כשנפתח את דף הפורום. 4. מריבות חסרות טעם . הודעות שהתוכן שלהן כולל שלוש מילים או פחות כמו "לא נכון" "שתקי" וכ'ו גם נחשבות לסוג של ספאם... אל תתפסו אותי בתור רעה, זה פשוט מאוד לא נעים בעיניים לראות את הפורום מאורגן בצורה כזו שחצי מכל עמוד נתפס על ידי ספאם בנוסף לכך זה נראה מאוד לא מזמין לאדם שבא מבחוץ לראות פורום מוצף בהודעות שלא קשורות לנושא הפורום.. תנצלשו כעוות נפשכם,חמודים שלי, אבל בבקשה בטעם טוב. בתודה, אתי סגנית פלוגה 14.

MrsGreen

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

ואם את מדברת על ההודעה האחרונה שפתחתי סליחה אני לא אפתח עוד הודעות כאלה =[ צודקת גם אני הרגשתי ככה

shui chan

New member
אני חושבת שבסופו של דבר כולנוהרגשנו

לאף אחד לא באמת נעים לבוא לפורום ולראות שבכל הדף הראשון אין הודעות שקשורות בכלל לסדרה :) חוץ מזה.. אני בטוחה שההודעה של אתי לא הייתה נגדך אישית ^___^~

../images/Emo15.gif גאוני. כרגיל.

*אהמ* תקראי את המאמר שלי! *אהמ* לא אמרתי כלוםפ *פרצוף תמים* איך זה ייתכן דשלנסגדת כמוך יש מסן כמה מטומטם?! תסרקי וירוסים אומשו כזה שתוכלי להתחבר

JeeChan

New member
אממ למרות שזאת אתי *_* אני ../images/Emo31.gif

דין כל פורום שעוסק בסדרה אחת להיות פורום חברתי בסופו של דבר. אומנם הרעיון של לפתוח קומונת בליץ' חברתי מאוד נחמד, אבל בכך למעשה אנחנו נרוקן את קיומו של הפורום. אחת מהסיבות שהפורום שלנו מאוד מצליח, כי כולנו רואים בו מקום חברותי, אנחנו מקבלים כל אדם חדש בידיים פתוחות, עוזרים לאנשים כשהם בצרה, ובקיצור מרגישים בבית. עכשיו יש הבדל גדול בין פורום שמספים (ראו פורום אינויאשה, מצטער לגולשי אינויאשה, אבל ברצינות, הפורום לא עוסק כמעט בסדרה, ראיתי שרשורים על כל דבר אפשרי שאפשר לחשוב עליו X_X), לבין הפורום שלנו, שעוסק גם בסדרה. יש לנו שרשור לפרק השבועי של האנימה, ולפרק השבועי של המנגה. שרשורי תמונות לסדרה, מאמרים שחברי הפורום כותבים, פיקים על הסדרה, זה או זה של עדי צ'אן 3>, אבל עד כמה שאפשר ורוצים, לא אפשרי לדבר על הסדרה 24/7. מכאן נובע הספאם, שאנשים רוצים להמשיך להיות בפורום, אך אין להם בהכרח מה להגיד בנושא, ולכן הם מנסים לדבר על משהו, מה שגם מגבש את הפורום. אני מנסה לשמור על הספאם, בשרשורי אוף, והרוב מנצל"שים בצורה טובה. הפורום שלנו, ממשיך להיות הפורום הכי פעיל כרגע לסדרה, וגם מתגבש מיום ליום יותר, רובנו חבורה אחת גדולה ומאוחדת, ולדעתי אם נדבר רק על הסדרה, אז הפורום לאט לאט יתרוקן מהודעות, מאנשים, וחוץ מתגובה פה ושם, על "מסכים עם הדעה שלך", או תגובות קצרות אחרות. אני מסכים ששרשורי הצומי הגיעו לרמות חדשות, וזה אולי מפריע לחלק מחברי הפורום, מה שכן דורש ירידה מסויימת, אבל אני לא מסכים עם הטענה שיש צורך להעביר את הספאם לקומונת בליץ' חברתית, כי בשלב כזה הפורום כמו שהוא היום התפרק.

shui chan

New member
אור :)

קודם כל בנוגע לאינויאשה.. הסדרה כבר לא רצה.. היא בשידורים חוזרים. ככה שההשוואה שלה לפורוםן בליצ' היא פשוט לא נכונה - בליצ' ממשיכה לרוץ ויוצא פרק כל שבוע גם באנימה וגם במנגה. אני חושבת שמאוד הקצנת את מה שאתי אמרה.. היא לא אמרה שלא יהיו בכלל שירשורי של צומי ושרשורי ספאם.. הרי בסופו של דבר לכולנו יוצא מידי פעם להשתתף באחד כזה.. הקטע הוא שבמן האחרון פשוט נפתחות מליון הודעות חדשות שלא באמת צריכות להופיע כאן.. הודעות עם כל מיני דברים פרטיים ואישים של אנשים שלא ממש אמורים להופיע בפורום. צומי וספאם צריכים פשוט לרדת בכמות.. לא לגמרי..

JeeChan

New member
זה לא שהקצנתי, זה פשוט שתביני

שיש שני כיוונים שקיימים, הכיוון האחד הוא פורום ספאם כמו אינויאשה (וכן גם כשהסדרה הייתה קיימת ושודרה, הפורום הזה היה יותר של ספאם מדיונים), לבין הסוג השני, שהוא פורום קלאמפ, היקאגו וכו' (שמדברים רק על סדרות), עד כמה שקשה לכם לשים לב לזה, אנחנו בדיוק באמצע, ואם אנחנו ננסה לזוז קצת הצידה, אני מאמין שבהחלט אנחנו נתייבש ונפסיק. מה שגם, קל מאוד להגיד, תפסיקו להספים ודברו על בליץ' (מה שאנחנו מנסים לעשות), אבל השאלה הנשאלת היא על מה בדיוק אתם רוצים שנדבר, כמה אפשר לדבר על סדרה, רשמתי את כל הדברים שנפתחים, אבל זה כאילו שיש ציפיה לעוד ועוד, זה לא ממש אפשרי, במיוחד לא בתקופה של פילרים.

JeeChan

New member
אמ"ג הגבתי בלי סמיילים X_X

סליחה רעות צ'אן 3> *_* >>>>>>: איכס תגובות רציניות שלי S:

../images/Emo31.gif

אולי נדגול במדיניות דיקטטורית משהו דומה לפורום פאנפיקים - לא להגיב להיום בתפוז אנשים, ולרכז את כל האוף בעמוד לשרשור אחד/שניים (חוץ משרשורי יומולדת, חדשים וכדו')? כמות התגובות הממוצעת לשרשור פרק באנימה היא 40 ומנגה אולי 20, ועיקר בגלל כל שרשורי האוף שדוחקים אותם לעמוד השני. והרי על כל פרק המנגה אפשר לפתח הרבה יותר מ20. ואפילו הפילרים. או לפתוח קומונה חברתית שבין כך וכך הפעילות בה תהיה מינימלית (מנסיון)? פורום שמדבר בעיקר על הסדרה וקומונה-אוף טופיק דווקא כן יכולים להתקיים באותו מישור קיום מבלי לייבש את השני.D:

Hinamori

New member
../images/Emo45.gif :X

ורעות, בקשר לפורום אינויאשה - תסתכלי על פורום דיג'ימון. דיג'ימון ממזמן לא משודר ועדיין הם פעילים ומסתדרים יפה מאוד, למה פורום אינויאשה לא יכול ?

keep smiling

New member
אבל ג'ינג'ר <!0!ן..!!1../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

[טוב, בסדר, שתקתי! ;;] כמובן שאת צודקת, אתי, אבל להספים בשרשורי אוף מוצהרים זה לא ממש להספים. אני חושבת. ם,ם;

coral chan

New member
אני נגד רעיון הקומונה ../images/Emo210.gif

כי אז זה יהפוך את הפורום לצנון,והמרכז שלנו יהיה שם במקום פה. ובקשר לספאם,אני אוהבת ספאם ;; אבל כנראה זה מפריע לאנשים רציניים וחשובים~נו שיהיה, אז תורידו בכמות הספאם!!1 3:

למעלה