אנשים תמעיטו בספאם

Ayelet chan

New member
יש לי רעיון עם אישור של סנפאי!!

*מנופפת בדף עם חתימה של אורספנאי* אני אפתח בכל יום שרשור ספאם/צומי/כל מה שאתם רוצים רשמי ^O^ אבל רק אני. >< ואם אני לא אהיה כאן, סנפאי יפתח את השרשור. ובכך סיכמתי את הנושא?

Goggle Girl

New member
פעם ביום זה גם קצת יותר מדי

שרשורים מפסיקים לקפוץ אחרי שלושה ימים. נפתח אחד פעם בשלושה ימים

coral chan

New member
תגובה רצינית הפעם ../images/Emo210.gif

סיכום דברי בשיחה עם מישי אלמונית מהפורום XDD אוקע,הנה זה~ הפורום הזה באמצע,אין ספק יש פה ספאם,כמובן שיש פה ספאם אנחנו אנשים עם רגישות,שמעוניינים לחלוק אותם אנחנו לא יכולים להיות כל הזמן רציניים ולהגיב תגובות רציניות שקשורות רק בנושא אחד - בליצ'. עד כמה שאהבתכם,משתתפי הפורום גדולה כלפי הסדרה בליצ',זה בלתי אפשרי לדבר כל היום על נושא אחד בלבד,גם בחיים וגם על גבי הכתב בפורום. לדעתי,אפילו שרשור אחד ביום על הסדרה בהחלט מספיק,ופה מדי עמוד,קצת פחות מחצי ממנו אלה שירשורים על הסדרה. גם אם זה צפיה למשהו שיקרה בסדרה,ותוך כדי גולשים לספאם,זה על בליצ'! וגם השאלון שרותמ פרסמה,חלקו היה על בליצ', סה"כ, כמות נכבדת של ספאם בפורום קשורה איכשו לבליצ'. אמ,וגם,אני נגד רעיון שרשור ספאם, בשביל זה יש את תפוזבל יומי שאפשר לנצלש ללא סוף בחדווה רבה D< . ולפי דעתי,מי שיכנס לפורום הזה דווקא יקבל רושם טוב ממנו, יש שירשורים רבים שעוסקים על הסדרה,וגם יש שרשורים רציניים עם טון רציני שעוסקים על הסדרה,יש גם שירשורי ספאם שטוטיים שכיף לקרוא ככה בשיעור מחשבים משעמם, וגם שירשורי ספאם שהם חציספאמי חציבליצ'י כזה. ולדוגמא פורום ספאם אמיתי (ללא כל רצון לפגוע בפורום זה,באמת) קחו את פורום אגם רודברג (למה נכנסתי אליו? פרטים תוכלו לקבל במסנג'ר) כל יום יש להם שירשור בוקר טוב,צהריים טובים,וערב טוב. כל שניה הם מעדכנים את שאר חברי הפורום מה קורה אצלהם איך עבר בצפר, מה היה במערכת, איזה מבחנים היו היום, ואיזה ציונים הם קיבלו במחנים שהוחזרו, ואיך הם הרגישו בדיוק כל דקה בכל היום. זה ספאם אמיתי, בחיי שקשה לי לקרוא את הפורום הזה, הוא בקושי עוסק בנושא שלו באמת (תנסו ותראו בעצמכם) עד שמנהל חדש בא והכריז שכל הספאם יהיה בשרשור יומי אחד בלבד. בשורה תחתונה- הפורום שלנו נהדר,אין טעם לשנות אותו בכלל הוא פשוט מדויק מתכון מנצח לא משנים,נכון? מישהו אי פעם נפגע מ"יתר הספאם" שיש פה? ממש לא,כי אין פה יותר מדי ספאם את הדברים הקטנים אנחנו יודעים לשמור לשיחות מסנג'ר וצ'אט. ופעם ראשונה שאני חולקת עליך אתי,מצטערת ;-;

cRitiCaL KitTy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

*מרגישהמטומטמתכיכלמהשאניכותבתכאןזה
*:X

shui chan

New member
הקצנתם לגמרי את מה שאתי אמרה X__X

אתי לא דיברה על להפסיק את הספאם לגמרי.. הקטע הוא שפשוט לפני איזה שבוע נגיד.. היה פה באמת מליון ספאם. אני זוכרת שחזרתי אחרי איזה שבוע שלא הייתי פה הפורום פשוט היה מלא בספאם. אתי [ואני מסכימה איתה] לא אומרת שצריך להפסיק את הספאם - פשוט בגלל שהתחילה תקופת הפילרים אנחנו מתחילים קצת להגזים עם הספאם והוא מופיע בפורום יותר מידי. בסך הכל אתי ביקשה להוריד קצת מההודעות ולחשוב לפני פרסום של הודעה.. שום דבר מעבר.

Envious

New member
אבל למה כולם כותבים כל כל הרבה !

עד שקראתיאת התגובה של אור-___- ;_; וכן אני מסכימה עם מה שקורל אומרת כי היא ג'יג'ית..

Goggle Girl

New member
בואנה מלחמת פורום תתחיל פה

נקרעים ונשברים פה סדרי עולם ם_ם

JeeChan

New member
למה מלחמה X_O אנחנו פורום

אינטלגנטי ואנחנו מנהלים פה דיון :]

heartnet

New member
סתכלו טוב..

על מה שאתי אמרה. אני לא מגיב כאן זמן רב, אבל אני לא מגיב בפורמים מאתמול. אתי לא ביקשה מאף אחד להפסיק לדבר על כל דבר שלא קשור קשר מובהק לבליץ', אחרי הכל כולנו כאן בשביל להנות. היא פשוט ביקשה להמעיט בכמות של ההודעות שלא רלוונטיות לרוב חברי הפורם וסתם ממלאות אותו בכלום כמו:[ואני מצטט את אתי] 1. שרשורי צומי ,כי זה באמת ספאם אמיתי. 2. שרשורי תמונות לא קשורות- אנשים כאן זה לא המקום לפרסם את הכלב/חתול /דג הזהב/פיית המחמד שלכם. 3. הודעות על רכישות. עם כמה שאני שמחה שמישהי קנתה זוג מכנסיים חדש ,אין צורך שזה יהיה הדבר הראשון שנראה כשנפתח את דף הפורום. 4. מריבות חסרות טעם . הודעות שהתוכן שלהן כולל שלוש מילים או פחות כמו "לא נכון" "שתקי" וכ'ו גם נחשבות לסוג של ספאם... אני חושב שזה לגיטימי לגמרה, אבל זה רק אני :] אה, ואני נגד קומונה, הדברים האלו הורסים פורמים.

למעלה