תגובה רצינית הפעם ../images/Emo210.gif
סיכום דברי בשיחה עם מישי אלמונית מהפורום XDD אוקע,הנה זה~ הפורום הזה באמצע,אין ספק יש פה ספאם,כמובן שיש פה ספאם אנחנו אנשים עם רגישות,שמעוניינים לחלוק אותם אנחנו לא יכולים להיות כל הזמן רציניים ולהגיב תגובות רציניות שקשורות רק בנושא אחד - בליצ'. עד כמה שאהבתכם,משתתפי הפורום גדולה כלפי הסדרה בליצ',זה בלתי אפשרי לדבר כל היום על נושא אחד בלבד,גם בחיים וגם על גבי הכתב בפורום. לדעתי,אפילו שרשור אחד ביום על הסדרה בהחלט מספיק,ופה מדי עמוד,קצת פחות מחצי ממנו אלה שירשורים על הסדרה. גם אם זה צפיה למשהו שיקרה בסדרה,ותוך כדי גולשים לספאם,זה על בליצ'! וגם השאלון שרותמ פרסמה,חלקו היה על בליצ', סה"כ, כמות נכבדת של ספאם בפורום קשורה איכשו לבליצ'. אמ,וגם,אני נגד רעיון שרשור ספאם, בשביל זה יש את תפוזבל יומי שאפשר לנצלש ללא סוף בחדווה רבה D< . ולפי דעתי,מי שיכנס לפורום הזה דווקא יקבל רושם טוב ממנו, יש שירשורים רבים שעוסקים על הסדרה,וגם יש שרשורים רציניים עם טון רציני שעוסקים על הסדרה,יש גם שירשורי ספאם שטוטיים שכיף לקרוא ככה בשיעור מחשבים משעמם, וגם שירשורי ספאם שהם חציספאמי חציבליצ'י כזה. ולדוגמא פורום ספאם אמיתי (ללא כל רצון לפגוע בפורום זה,באמת) קחו את פורום אגם רודברג (למה נכנסתי אליו? פרטים תוכלו לקבל במסנג'ר) כל יום יש להם שירשור בוקר טוב,צהריים טובים,וערב טוב. כל שניה הם מעדכנים את שאר חברי הפורום מה קורה אצלהם איך עבר בצפר, מה היה במערכת, איזה מבחנים היו היום, ואיזה ציונים הם קיבלו במחנים שהוחזרו, ואיך הם הרגישו בדיוק כל דקה בכל היום. זה ספאם אמיתי, בחיי שקשה לי לקרוא את הפורום הזה, הוא בקושי עוסק בנושא שלו באמת (תנסו ותראו בעצמכם) עד שמנהל חדש בא והכריז שכל הספאם יהיה בשרשור יומי אחד בלבד. בשורה תחתונה- הפורום שלנו נהדר,אין טעם לשנות אותו בכלל הוא פשוט מדויק מתכון מנצח לא משנים,נכון? מישהו אי פעם נפגע מ"יתר הספאם" שיש פה? ממש לא,כי אין פה יותר מדי ספאם את הדברים הקטנים אנחנו יודעים לשמור לשיחות מסנג'ר וצ'אט. ופעם ראשונה שאני חולקת עליך אתי,מצטערת ;-;