אנשים תענו

אנשים תענו

שמך: גיל: מיקום: עיסוק: תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: מאכל אהוב: חיה אהובה: סלנג אהוב: מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: כיתה\עבודה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבוע? אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? איזה דמות מצויירת אתה? למה? יש לך פלאפון? קו פתוח? של איזה חברה? למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יש לך פירסינג? איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? אתה מאמין באלוהים? בגורל? בחייזרים? באהבה ממבט ראשון? באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? מה הדבר האחרון שעשית היום? מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? מי האדם האחרון שבכית בגללו? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה עשית לפני שענית על הסקר? אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? מה אתה לובש? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך?

dsol

New member
ארוך.. אבל שיהיה

שמך: דודי גיל: 17 מיקום: אשדוד עיסוק: תלמיד תכונות טובות: עצלן תכונות רעות: לא יודע תגידו אתם מה לא טוב ~_~ מקצוע אהוב: ספורט (כי זה שיעור להבריז ממנו) מאכל אהוב: גבינה חיה אהובה: עיו ^ סלנג אהוב: -.- מילה אהובה: סבבה זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה: אפרת גוש להקה אהובה: שייגעצ שחקנית אהובה: שרה מישל גלר שחקן אהוב: פרדי פרינז ג'וניור כיתה\עבודה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: -.- איך אתה מרגיש: בסדר הבנאדם הכי יפה שראית: אורטל
חג מעודף: שבועות יס או הוט: יס ספורט מועדף: לישון ערוץ מועדף: 24 אתה חושב שאתה יפה? לפעמים אתה חושב שאתה צבוע? לפעמים אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? קצת אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? קצת אתה חושב שאתה עקשן? שצריך אתה אוהב את עצמך? לפעמים בזבזן או חסכן? תלוי בשביל מה איפה היית רוצה לגור בארץ? אשדוד בחו''ל? קליפוריה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? מרקו איזה דמות מצויירת אתה? -.- לא יודע למה? כובע עף לגובה יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג' וסלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? שונא להשתמש בו -.- רק שאני יוצא אני משתמש בו איזה צילצול יש לך? "כל מה שנשאר" של בוטן מתוק בקרקס הקול הכי יפה ששמעת? -.- לא יודע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מגניב כזה ושומר מסך? אין אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. באמת עצוב אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? תלוי איזו שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? לפעמים יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? -- איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? כן קעקוע אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה דברים זה הרבה כסף אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מחר אני יפגוש.... נראה כבר מה אני יעהש ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? מי זו ~_~ ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה ~_~ אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? כן בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? לא באיזה פורומים אתה כותב: נארוטו,נובה,עברי לידר,שייגעצ יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? קורנפלקס מה הדבר האחרון שעשית היום? דיברתי בצאט מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? אורטל ^ ברכה בלי להגיד שלום מי האדם האחרון שבכית בגללו? -.- מי האדם האחרון שדיברת איתו? לא יודע אם האנשים בצאט מה עשית לפני שענית על הסקר? הייתי צבאט אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? כן, nova-raining מה אתה לובש? בגדם מה הסרט האחרון שראית? לא יודע איך קוראים לו... היה אתמול ביס 4... על איזה פקיד בנק שנכנס לכלא ושם מנהל לכל הסוהרים ומנהל הבנק את החשבוונת ואז בורח ולוקח מלא כסף מה התוכנית האחרונה שראית? ואייי לא יודע איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? איריס פרחי לא יודע את השם של הישר מה השיר האחרון ששמעת? nova - never ending מה החלום שלך? לחלום

קוראים לסרט "חומות של תקווה".

סרט ענק. ואין לי מושג למה אמרתי את זה X_x .

נראה לי עשיתי את זה כבר אבל משעמם=/

שמך: נטע. גיל: 15 וחצי. מיקום: אשדוד. עיסוק: תלמידה. תכונות טובות: לא יודעת. תכונות רעות: ביישנות, חוסר ביטחון עצמי. מקצוע אהוב: אנגלית. מאכל אהוב: אוראו. חיה אהובה: חתול. סלנג אהוב: לא יודעת. מילה אהובה: אבוי/זנות/הוריי. זמר אהוב: יוני בלוך. זמרת אהובה: אפרת גוש. להקה אהובה: מופע הארנבות של ד"ר קספר. שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי, קייט וינסלט. שחקן אהוב: ג'וני דפ, אדוארד נורטון. כיתה\עבודה: י'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת. איך אתה מרגיש: רע. הבנאדם הכי יפה שראית: מישהו מ vampire freaks. חג מעודף: פסח. יס או הוט: יס. ספורט מועדף: כלום. ערוץ מועדף: MTV2, ערוץ 24. אתה חושב שאתה יפה? לא. אתה חושב שאתה צבוע? לא. אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? מסתבר שכן. אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא. אתה חושב שאתה עקשן? לפעמים. אתה אוהב את עצמך? לפעמים. בזבזן או חסכן? חסכן. איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א. בחו''ל? ארה"ב/הולנד/יפן. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? צבי הנינג'ה, נילס. איזה דמות מצויירת אתה? לא יודעת. למה? ככה. יש לך פלאפון? כה. קו פתוח? כה. של איזה חברה? סלקום. למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? לא מדברת הרבה. איזה צילצול יש לך? לא זוכרת. הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו שציירתי בצייר. ושומר מסך? "אני השומר של המסך =]" אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. זה לא. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? לא הייתי מברכת אותה, והיא לא זכתה. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן. יש לך פירסינג? יהיה. איפה יש לך? יהיה הליקס ומתישהו גם אינדסטריאל, סיידליפ, נזם ולשון. איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? פירסינג רשמתי למעלה. קעקוע לא החלטתי עדיין. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה דברים. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? כלום. ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? כלום. ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? כלום. אתה מאמין באלוהים? לפעמים. בגורל? לא. בחייזרים? קצת. באהבה ממבט ראשון? כה. באיזה פורומים אתה כותב: שייגעצ, יוני בלוך וממש קצת באחרים. יש לך חברים בפורומים? לא ממש. מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? למה דווקא בבוקר ? מה הדבר האחרון שעשית היום? אכלתי. מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? מישהו. מי האדם האחרון שבכית בגללו? אותו מישהו. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אותו מישהו. מה עשית לפני שענית על הסקר? אכלתי. אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא. מה אתה לובש? מכנסיים וחולצה של שינה. מה הסרט האחרון שראית? הניצוץ. מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת. איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? למה שלא ייצא ? מה השיר האחרון ששמעת? tom vek - cc. מה החלום שלך? לא יודעת.

dsol

New member
את מאשדוד ~_~"

יש לך אייסי/מסנג'ר ? את באה מחר ל"מסע אל החופש" ? אם לא ידעת על זה אז זה בקשתות ומתחיל ב 5 בערב בערך יהיו כל מיני להקות ע\צעירות של אשדוד תבואי יהיה שווה

dsol

New member
לא, אבל אני רוצה שיבואו הרבה אנשים

וגם בגלל שיש לנו עיריה דפוקה שלא מפרסמת אירועים כאלו ! אז אם יבואו הרבה היא תתחיל לפרסם ולקדם אירועים של רוק ולא רק פופ ומזרחית כמו שהם עושים עד עכשיו

ממ מסנג'ר :

[email protected] ואיך זה שכמעט אף אחד לא שמע על זה ?
יש מצב אני אבוא :] אם אני אמצא עם מי :] אתה יודע אולי איזה להקות יהיו ?

ziljian 1234

New member
אני

שמך:אורטל -לוס וואט אוור גיל: 17 עוד פחות מחודש מיקום: מעלה אדומים עיסוק: מממ מובטלת חח סתם תלמידת תיכון תכונות טובות: טובה מידי תכונות רעות: טובה מידייי מקצוע אהוב: תנך ספרות ולשון(תרתי משמע) מאכל אהוב: קניידלך ופלאן (מין ג'לי ריבת חלב של ארגנטינאים) חיה אהובה: כלב סלנג אהוב: מ'נשמע? מילה אהובה: אהבה / סקס זמר אהוב: לני קרביץ ויובל מנדלסון זמרת אהובה: רוני סופר סטאר! חחח סתם ...אין כזאת להקה אהובה: מממ שייגעצ ופלאסיבו שחקנית אהובה: ג'וליה סטיילס שחקן אהוב: מממ אין כיתה\עבודה: עולה ליב' בדיחה שגרמה לך לצחוק: אפילו אם תגידו חסה אני אצחק חחחחחח (הנה רואים?) איך אתה מרגיש: אחלה בחלה איך את? הבנאדם הכי יפה שראית: ממ..יובל מנדלסון..היופי שלו משגע אותיי חג מעודף: פסח יס או הוט: יס!! ספורט מועדף: להיות בטטת כורסא נחשב לספורט?! ערוץ מועדף: 24 וניקולודאון אתה חושב שאתה יפה? לפעמים ...כרגע לא אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לפעמים אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? לפעמים ושצריך אתה אוהב את עצמך? קצת לפעמים בזבזן או חסכן? בזבזן :/ איפה היית רוצה לגור בארץ? בתל אביב בחו''ל? ניו יורק איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? אני אוהב את ג'יני איזה דמות מצויירת אתה? מממ גארפילד למה? מממ כי אני עצלנית כמותו יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? אסקייפ לצערי למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? מוניקה ולמוניקה איזה צילצול יש לך? חבובות הקול הכי יפה ששמעת? יובל מנדלסון איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? יובל מנדלסון ושומר מסך? אין לי אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. כןןןןן למה אלוהים למהה?????? אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? פגשתי את שירי מיימון במספרה והיא כונפה קופה וסנובית...לא הייתי יורקת לכיוון שלה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? כה למה לא שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן ...תמיד יש לך פירסינג? לא אני מפחדת לעשות אפילו באוזניים אין לי איפה יש לך? סתכלו למעלה איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? קעקוע בלמטה של הגב אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מחלק בין המשפחה שלי ומי שצריך ואת השאר מפקידה בבנק אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? נותת לך נשיקההההההה מואהה ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? תולשת לך את העגילים ממקומם ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? שו? אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן בחייזרים? אמאא כן באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: שייגעצ ,מתופפים, אהבה בגיל ההתבגרות.. רוק ישראלי...שואה דור שני שלישי . המסע לפולין , נגנים וכלי נגינה וזהוו יש לך חברים בפורומים? אתם :) לוב יו אולל מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? שוגי מה הדבר האחרון שעשית היום? עניתי לשאלון מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? סבא שלי שחיי לו בארגנטינה מי האדם האחרון שבכית בגללו? שאישפזו את אחותי מי האדם האחרון שדיברת איתו? דוד במסנג'ר מה עשית לפני שענית על הסקר? ראיתי את שייגעצ ב24!! אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? "את יפה" של שייגעצ מה אתה לובש? כלום חח סתם כותונת מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? עושה ביד מה השיר האחרון ששמעת? חמישה רבעים מה החלום שלך?שאני אמצא את האושר שיהיה לי ולכולם טוב ושהמשפחה שלי תצא מהתקופה הקשה של כל יום שני וחמישי בתי חולים ...ושיהיה לכולם טוב... לילה טוב לכולםםםם אוהבת המון

אניאניאניאני

שמך: נופר/דניאל(ה) גיל: 17 עוד חודשיים ב-ו-ל! מיקום: אשדוד עיסוק: תלמידה תכונות טובות: אממ.. חברותית :) תכונות רעות: רגישה מידי מקצוע אהוב: אמנות מאכל אהוב: שוקולד חיה אהובה: כלב (נזקו שלי!!) סלנג אהוב: לא'דעת.. מילה אהובה: אוכל :) זמר אהוב: מוקי לייק דהה.. אה ויהלי סובול [= זמרת אהובה: אין ממש זמרת אהובה להקה אהובה: שייגעצ שחקנית אהובה: נקסט שחקן אהוב: נקסט כיתה\עבודה: כיתה? בדיחה שגרמה לך לצחוק: אממ.. לא זוכרת.. איך אתה מרגיש: יותר טוב תודה:) הבנאדם הכי יפה שראית: ניצן קייקוב
חג מעודף: סוכות יס או הוט: יאאאס ספורט מועדף: לא אוהבת ספורט! ערוץ מועדף: 14 ביאס אתה חושב שאתה יפה? לא .. אתה חושב שאתה צבוע? לא!! אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? קצת
אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? חח לא ממש.. אתה חושב שאתה עקשן? קצת.. אתה אוהב את עצמך? ביחסים די טובים עם עצמי..לא יותר מזה בזבזן או חסכן? בזבזן!!
איפה היית רוצה לגור בארץ? בישראל בחו''ל? לא איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? בובה פראית
איזה דמות מצויירת אתה? פו הדובבב למה? כי הוא חמודדדד יש לך פלאפון? אופקורס קו פתוח? יאאפ של איזה חברה? סלקום
למי אתה מתקשר הכי הרבה? לרון חברה שיילי מי מתקשר אלייך הכי הרבה? רון נראה לי..(או שגיא..חחח) איזה צילצול יש לך? "שבק מיוזיק" של מוקיי
הקול הכי יפה ששמעת? של אלעד ידיד שלי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של הXP משו עם טבע יפה דווקא... ושומר מסך? של XP. אני לא מגוונת ממש כפי שאתם רואים אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. :( עצוב מאוד.. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? "שירי תעשי לי שבט" אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? ל-א! שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? שאני אוהבת מישו? יש לך פירסינג? היה נזם. והוא יחזור ביום ראשון :) איפה יש לך? באף! איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? בגבה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? נותנת אותו לאבא
אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? את עצמי? כלום ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? חח הייתי מתעלפת מהתרגשות ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? נוו אז? אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן בחייזרים? בערך באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: שייגעצ יוני בלוך מוקי ואהבה בגיל ההתבגרות כתבתי פעם יש לך חברים בפורומים? כיייין :) מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? הבוקר? לילה כבר. ואכלתי סלט.. מה הדבר האחרון שעשית היום? התקלחתי מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? קובי
מי האדם האחרון שבכית בגללו? קובי
מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמממ.. בטלפון עם רון.. באיסי עם הילה מה עשית לפני שענית על הסקר? התקלחתי! אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא שומעת. מה אתה לובש? פיג'מה. מה הסרט האחרון שראית? אמממ.. לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? השיר שלנו? איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? עכשיו שאני חושבת על זה..של אביב גפןן אממ תמונה לשעת ערביים משו כזה וואי תודה שהזכרתם לי מה השיר האחרון ששמעת? אין לי שמץ זה היה מזמן מה החלום שלך? להתחתן עם ניצן קייקוב

אופס תיקון טעות

איפה אני רוצה לגור בארץ..באשדוד
(ואם ניצן ייפרד מחברה שלו אז בבית ים..)

Hezi The One

New member
המ,

שמך:חזי גיל:15 (נו ביום ראשון זה רשמי) מיקום:ר"ג עיסוק: תלמיד[?] תכונות טובות: יש כמה תכונות רעות: לא יודע מאיפה להתחיל מקצוע אהוב: משפטים מאכל אהוב: איכ אוכל חיה אהובה: סוס נראה לי סלנג אהוב: כפרעליך:O מילה אהובה: ציצים\חוי זמר אהוב: תום פטרובר זמרת אהובה: איימי לי להקה אהובה: היהודים שחקנית אהובה: אליסה מילאנו
שחקן אהוב: אין כיתה\עבודה: עולה לי' בדיחה שגרמה לך לצחוק: הרבה אין לי כח לכתוב איך אתה מרגיש: חרא[?] הבנאדם הכי יפה שראית: היא חג מעודף: מה שיש הכי הרבה חופש,פסח אני מניח יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדורסל ערוץ מועדף: הוט 3,סטאר וורלד,הוט פאן אתה חושב שאתה יפה? יש יופי מסויים (פעם אחרונה שתשמעו אותי אומר את זה
) אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? מאוד אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא,זו אהבה טהורה אתה חושב שאתה עקשן? מאוד מאוד אתה אוהב את עצמך? לא ממש בזבזן או חסכן? לפעמים ככה לפעמים ככה איפה היית רוצה לגור בארץ? מודיעין;[ בחו''ל? ארה"ב איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? יש המוןןןן במיוחד,המ פול האוס נראה לי איזה דמות מצויירת אתה? סימבה
למה? כי הוא שקסי! יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? סלכלום למי אתה מתקשר הכי הרבה? אליה מי מתקשר אלייך הכי הרבה? היא איזה צילצול יש לך? אם כבר-היהודים הקול הכי יפה ששמעת? שלה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אליסה ילאנו בתמונה כוסית ביותר@%2345 ושומר מסך? רגיל מגעיל של ווינדווס אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? אף פעם לא מתתי עליו:O מכל דיסני אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? שהיא כוסית[?] אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? ישמצב שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כרגע? כן יש לך פירסינג? לא;[ איפה יש לך? אין;[ איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? בגבה,ואני אעשה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? סקס!!!! סקס סוער עם שטרות אדומים של זלמן שז"ר
אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מי זו את?:O ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? זז למדרכה מצד שני ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? זה לא ההוא מכוכב נולד?
אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? כן בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? אמא שלה אומרת שזו אהבה ממבט ראשון הייתה,אז כנראה שכן באיזה פורומים אתה כותב: כרגע? אחרי המוני פורומים שכתבתי בהם,רק פה יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? לא אכלתי בבוקר מה הדבר האחרון שעשית היום? ראאיתי אלי מקביל מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? תמיד תמיד תמיד אני מתגעגע אליה מי האדם האחרון שבכית בגללו? בגללה מי האדם האחרון שדיברת איתו? איתה ועם אורוש כפרעליה מה עשית לפני שענית על הסקר? סקס סוערר עם השטרות של זלמן שז"ר
אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?Father-היהודים מה אתה לובש? תחתונים וחולצה מה הסרט האחרון שראית? מר וגברת סמית', יום שישי נראה לי זה היה מה התוכנית האחרונה שראית? אלי מקביל (פיספסתי היוום שוב מכושפות
צריך להוריד#@%@#%) איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? הכוס הכחולה-עברי לידר מה השיר האחרון ששמעת? רבות הדרכים-דניאל סולומון וההיא שאיתו מה החלום שלך? לא יודע כבר,אולי פשוט להיות איתה המון זמן[?]

Hezi The One

New member
רגע אפילו לא שמתי לב מה כתבתי,

תיקון לשאלה אחתXD אתה מאמין בחייזרים?-כן,זה די ברור שאנחנו לא יחידים בעולם,לא הדיוני משום בחינה

Sheygets16

New member
../images/Emo122.gif

שמך: נטע גיל: 16 וחצי מיקום: עמקחפר. עיסוק:
תכונות טובות: נובאמת תכונות רעות: כנ"ל מקצוע אהוב: נראה לי שמתמטיקה :) מאכל אהוב: שוקולד מריר חיה אהובה: כלבים קטנים כלה, שרוצים להכניס לכיס. סלנג אהוב: עזוב אותי באמאשלך מילה אהובה: נשנש זמר אהוב: נימרודשיקלר, אביבגפן זמרת אהובה: אפרת גוש
להקה אהובה: אינפקציה, שייגעצ שחקנית אהובה: טלי שרון, היא פשוט ענקית בטל"ב. שחקן אהוב: גיא לואל, אלון אבוטבול. כיתה\עבודה: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לאמא של דני יש 2 בנים, איקס, מיקס ו.. ? איך אתה מרגיש: לא רע הבנאדם הכי יפה שראית: וואי, יש המון. חג מועדף: יום העצמאות יס או הוט: HOT ספורט מועדף: כדורסל ערוץ מועדף: XTRA HOT :] אתה חושב שאתה יפה? אנערף אתה חושב שאתה צבוע?
אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא .. אולי קצת. אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן, לגמרי. אתה אוהב את עצמך? לפעמים בזבזן או חסכן? בזבזנית בטירוף איפה היית רוצה לגור בארץ? אולי קצת יותר קרוב לת"א בחו''ל? ארצות הברית איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? אני ממש מתגעגעת ל'אהבה זה כואב'
איזה דמות מצויירת אתה? גרגמל למה? כי אני כזאת רעה :] יש לך פלאפון?
רוצים ת'מספר? קו פתוח? כן של איזה חברה? פלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא מי מתקשר אלייך הכי הרבה? חברה איזה צילצול יש לך? רבות הדרכים הקול הכי יפה ששמעת? נימרודשיקלר. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שמתי תמונה :) ושומר מסך? אין את יודעת.. שפו הדוב לא באמת קיים? כן אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכייתה? "אז.. כמה שמן בדיוק שמת על השדיים?" אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא חושבת שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן יש לך פירסינג? נזם איפה יש לך? באף איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? בא לי קעקוע של שדון על העורף
אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה בית משלי ומעצבת אותו אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מתעלמת סביר להניח ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? כנ"ל ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? who? אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן בחייזרים?
אבל אני מאמינה שיש עוד יקום מקביל לשלנו. באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: שייגעצ,נימרוד שיקלר. יש לך חברים בפורומים? יש כמה :] מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? שתיתי קפה מה הדבר האחרון שעשית היום? דיברתי בטלפון לפני 5 דק' מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? אממ אין. מי האדם האחרון שבכית בגללו? אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא מה עשית לפני שענית על הסקר? דיברתי בטלפון אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא שומעת מה אתה לובש? מכנס דייגים סגול וחולצה שחורה מה הסרט האחרון שראית? 'יש לך הודעה' בסינמה פאן :) מה התוכנית האחרונה שראית? ראיתי חדשות איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? dreams של הקרנביז. מה השיר האחרון ששמעת? לאזוכרת. מה החלום שלך? הדברים הרגילים, אושר,כסף ואהבה.

../images/Emo121.gifמזלך שמשעמם לי

שמך:
שי גיל:
15 מיקום:
איזור חיפה עיסוק:
תלמיד בחופש?! אולי מדריך צעיר לעתיד?
תכונות טובות:
נחמד? חח תכונות רעות:
חסר ביטחון עצמי, פחדן (מאנשים) מקצוע אהוב:
מוסיקה מאכל אהוב:
היינקן חיה אהובה:
כלב(ה) סלנג אהוב:
חבוב, דרעק מילה אהובה:
נשמאמי (נשמה+מאמי) זמר אהוב:
אביב גפן זמרת אהובה:
אורית TT שחף להקה אהובה:
היהודים, פורקיופיין טרי, אינפקציה שחקנית אהובה:
אורית TT שחף במחזמר "מאמי" <או שלא זוכר איך קראו לו> שחקן אהוב:
אין כיתה\עבודה:
ט' לשעבר, י' ליהודים בדיחה שגרמה לך לצחוק:
"אחמד היית בשוק היום?" "כן" "קנית קפה?" שתיקה (בדיחה פרטית
) הבנאדם הכי יפה שראית:
אממ חג מעודף:
קריסמס יס או הוט:
הוט! אני משוחד
ספורט מועדף:
נגינה ערוץ מועדף:
אתה חושב שאתה יפה?|רוח
אתה חושב שאתה צבוע?
לפעמים, לצערי אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)?
לא ממש, וגם אם כן אני לא מראה את זה אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?
לא אתה חושב שאתה עקשן?
לא ממש, אני מוותר על דברים בקלות יתרה אתה אוהב את עצמך?
לא בזבזן או חסכן?
חסכן, אבל יודע לבזבז
איפה היית רוצה לגור בארץ?
לא יודע בחו''ל?
כנ"ל איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?
צבי הנינג'ה, אני עד היום רואה את זה איזה דמות מצויירת אתה?
סתיו, אבל זכר
(סתיו מזבנג
) למה?
כי היא גותית-אפלה-וקשוחה-חותכת-ורידים-ישנה-בבתי-קברות-מיוסרת
יש לך פלאפון?
אכן קו פתוח?
אכן של איזה חברה?
אם יש לי פלאפון.. אז מן הסתם פלאפון! סלקום זה לא פלאפון.. מה לעשות שפלאפון זה חברה, לא שם נרדף לטלפון סלולרי.. כמו שאומרים פאלם כשמתכוונים למחשב כף-יד, פאלס זה שם של חברה למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה?
נראה לי המשפחה, או איתמר איזה צילצול יש לך?
הרבה הקול הכי יפה ששמעת?
לא יודע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
תמונה של אביב גפן ושומר מסך?
שחוור.. כמו שהוא מכובה אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..
הוא כן!
אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה?
לא הייתי מברך אותה, הייתי מתעלם ממנה לחלוטין אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?
לא שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?
שזה אני מחבב אותך+
עוד לא יצא לי <לצערי> להגיד למישהי "אני אוהב אותך" וממש להתכוון לזה יש לך פירסינג?
לא איפה יש לך?
אין לי איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע?
לא יודע אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?
הייתי משקיע חלק ובחלק האחר קונה דברים לעצמי ולאחרים אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה?
הייתי מספר לך שבדיוק לפני שניה מצאתי סתם על הרצפה מיליון שקל! ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי?
מתעלם? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב?
כנ"ל.. למה האנשים האלה צריכים לעניין אותי?! אתה מאמין באלוהים?
לא בגורל?
לא בחייזרים?
לא באהבה ממבט ראשון?
לא באיזה פורומים אתה כותב:
אביב גפן, היהודים, שייגעצ, iPod, נגנים וכלי נגינה <בעיקר קורא> יש לך חברים בפורומים?
כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר?
קמתי ב3 וחצי בצהריים.. אז כלום מה הדבר האחרון שעשית היום?
עניתי על השאלה הקודמת? מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו?
ידידה שכבר לא..=/ מי האדם האחרון שבכית בגללו?
לא זוכר מי האדם האחרון שדיברת איתו?
בקול רם?
אבא ("לילה טוב") מה עשית לפני שענית על הסקר?
הלכתי להביא במבה וקולה אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?
"אם הדרך"/אינפקציה מה אתה לובש?
אולסטאר, ג'ינס, חולצה שחורה מה הסרט האחרון שראית?
לא זוכר, משו מוזר אתמול בלילה מה התוכנית האחרונה שראית?
משהו אתמול בלילה איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא?
לא זוכר מה השיר האחרון ששמעת?
"אם הדרך"/אינפקציה מה החלום שלך?
אין

טולייצ

New member
בו בו בו *נוסטלגיה* ../images/Emo11.gif

שמך: אורטל גיל: 17 מיקום: באר שבע עיסוק: תלמידה [י"ב שנה הבאה] תכונות טובות: אכפתית תכונות רעות: פסימית מקצוע אהוב: סוציולוגיה,תאטרון מאכל אהוב: פרוזן יוגורט
חיה אהובה:
סלנג אהוב: "שכונה" מילה אהובה: נובה [מלא משמעות..] זמר אהוב: עברי לידר,אביב גפן זמרת אהובה: אפרת גוש להקה אהובה: יהושע,NOVA שחקנית אהובה: טארה ריד שחקן אהוב: טום ווילינג כיתה\עבודה: עולה לי"ב,עובדת ב'בזק' בקיץ [פרסומת סמויה
] בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבדיחות ששולחים לי כל יום ל
איך אתה מרגיש: כרגע,נחמד.. הבנאדם הכי יפה שראית: אוו..זה קשה חג מעודף: סוכות יס או הוט:
ספורט מועדף: ספינינג ערוץ מועדף: יס וויקנד,YES+ אתה חושב שאתה יפה?
אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? כן אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? יאפ אתה אוהב את עצמך? לפעמים בזבזן או חסכן? לרוב בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? הרצליה בחו''ל? צרפת איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? הלב [מרקו
] איזה דמות מצויירת אתה? טוויטי למה? כי היא צהובה יש לך פלאפון? יאפ קו פתוח? כן של איזה חברה? פלאפון [שוב פרסומת סמוייה
] למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? חברים איזה צילצול יש לך? רוני-אדוני [אף מילה
] הקול הכי יפה ששמעת? יהלי סובול איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של ווינדוז [מחשב חדש..] ושומר מסך? שחור אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. [כולם יחד] אווווווווו
אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? "כמה טוב שלא זכת מקום ראשון,המצב בארץ ממילא קשה.." [קצ ישן כל עניין השירי לא?] אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? תלוי שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן,אני אנושית לפעמים יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? - איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? קעקוע-בגב עליון אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? תנו לי לחשוב על זה.. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? עוברת
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? סוגדת
ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה?
אתה מאמין באלוהים? לפעמים בגורל? כנ"ל בחייזרים? לא
באהבה ממבט ראשון? לא יודעת באיזה פורומים אתה כותב: תציצו בכרטיס אישי יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? תפוח מה הדבר האחרון שעשית היום? מקלחת מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? ברק
מי האדם האחרון שבכית בגללו? לא אדם,טקס סיום י"ב [ובדרך עקיפה ם בגלל מישהו..] מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחי מה עשית לפני שענית על הסקר? עיינתי בכל מיני הודעות בפורומים אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא שומעת מה אתה לובש? פיג'מה של דלתא [מיני מאוס אפור] מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? "עקרות
נואשות" איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? הסינגל החדש של פיטר מה השיר האחרון ששמעת? יהלי סובול - גבוה מה החלום שלך? להפסיק את ההתמכרות שלי לתפוז

=)

שמך: עומר גיל: 18 מיקום: תל אביב עיסוק: תלמיד ? תכונות טובות: |: תכונות רעות: :| מקצוע אהוב: |: מאכל אהוב: אורז עם סויה P: חיה אהובה: כולם... סלנג אהוב: מממ...לאדע |: מילה אהובה: אנדרלמוסיה זמר אהוב: לאדע זמרת אהובה: לאדע להקה אהובה: יותר מדי... שחקנית אהובה: לאדע שחקן אהוב: ניקולאס קייג' כיתה\עבודה: מסיים יב', אין בנתיים בדיחה שגרמה לך לצחוק: "why does six afraid of seven? cuz seven ate nine" איך אתה מרגיש: חביב, עייף כרגע. הבנאדם הכי יפה שראית: מממ בTV את זאתי מבנות גילמור..הבת נו |: ומממ אם לא מTV אז את נורה *_*. חג מעודף: פורים D: יס או הוט: לאדע, אין לי |: ספורט מועדף: פיינטבול ערוץ מועדף: 8 אתה חושב שאתה יפה? לא |: אתה חושב שאתה צבוע? לפעמים, מנסה כמה שפחות. אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? אני משאר שלפעמים קורה שכן... אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? לא אתה אוהב את עצמך? |: בזבזן או חסכן? בז =\ איפה היית רוצה לגור בארץ? רחוק בחו''ל? ניו זילנד איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? החתולים הסמוראים? XD איזה דמות מצויירת אתה? לאדע למה? שומן יש לך פלאפון? כן קו פתוח? לא(מזל)... של איזה חברה? פלאפון נראה לי... למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? בטח מממ איגור או משהו. איזה צילצול יש לך? לא מקורי. הקול הכי יפה ששמעת? המורה של אח שלי |: איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כמה יבשות ומתחת ציטוט מספר תהלים (בגלל אמא -.-) ושומר מסך? אין אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. XD אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? מי? P: אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? כן, זה מצחיק שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? שם איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? גב אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מפקיד בבנק |: אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? קונה לך בלון? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? |: ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? XD אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? מממ בערך זה מסובן בחייזרים? גם בערך באהבה ממבט ראשון? יס באיזה פורומים אתה כותב: משחקי מחשבים ורשת, שייגעצ, מטאל, מנגה ואנימה, נארוטו... יש לך חברים בפורומים? כע מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? קורנפלקס מה הדבר האחרון שעשית היום? הוא רק התחיל |: מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? קרן מי האדם האחרון שבכית בגללו? בטח אמא |: מי האדם האחרון שדיברת איתו? אח מה עשית לפני שענית על הסקר? אכלתי |: אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? Ajattara - Veri On El משהו כזה... מה אתה לובש? מכנס קצר |: מה הסרט האחרון שראית? סין סיטי מה התוכנית האחרונה שראית? אינפיניטי ריביוס איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אין לי מושג... מה השיר האחרון ששמעת? Ajattara - Musta Aurinko מה החלום שלך? וואי...שאלה טובה...

פרקשון

New member
נופרררררר

למה כזה ארוך?טוב נו שמך: עידן גיל: 17 מיקום:קרית אונו עיסוק: תלמיד תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: ספורט מאכל אהוב: חביתה חיה אהובה: חתול סלנג אהוב: בנזונה מילה אהובה: אין כזאת זמר אהוב: שיקו זמר? זמרת אהובה: אין להקה אהובה: שייגעצ שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב:אין כיתה\עבודה: עולה ליב' בדיחה שגרמה לך לצחוק: יש לי רק בדיחות שחורות ואנשים יפגעו אז אם אתם באמת רוצים תגידו איך אתה מרגיש: סבבה הבנאדם הכי יפה שראית: קוראים לה טל חג מועדף: פסח-הכי ארוך יס או הוט: יס-השיר שלנו ספורט מועדף: כדורמים ערוץ מועדף: יס וואי אתה חושב שאתה יפה? חביב אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? כן אבל לא בגלוי אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא בהגזמה אתה חושב שאתה עקשן? כשצריך אתה אוהב את עצמך? מסתדרים בזבזן או חסכן? בזבזן איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א בחו''ל? שוויץ איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? אריזה משפחתית איזה דמות מצויירת אתה? סקוויד! למה? דומים? יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? זה משתנה איזה צילצול יש לך? אינטרקום הקול הכי יפה ששמעת? לא חשבתי על זה.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אחותי:) ושומר מסך? סתם של ווינדוס אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..מה?!?!?!?!!?!?!?!? אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? "מאיפה הציצים?" אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? חושב שכן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? לא איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? פירסינג? אולי בגבה וקעקוע מאחורי כתף שמאל או על הזרוע אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? שומר אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? אותך נופר? מחבק אותך קודם כל ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? לא הייתי מזהה ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? לא מכיר אתה מאמין באלוהים? לא כל כך בגורל? לא בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? תשאלו קודם אם אני מאמין באהבה באיזה פורומים אתה כותב: שייגעצ, מוניקה סקס קצת, כל מיני קומונות יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? שוגי מה הדבר האחרון שעשית היום? כתבתי פה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? מישהי מיוחדת מי האדם האחרון שבכית בגללו? חברה לשעבר מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? אכלתי קורנפלקס אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? the beatles-don't pass me by מה אתה לובש? בוקסר, מכנס קצר וחולצה חצרה מה הסרט האחרון שראית? לא זוכר מה התוכנית האחרונה שראית? השיר שלנו איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אין כזה מה השיר האחרון ששמעת? רוצה ללכת של שייגעצ כשקמתי מה החלום שלך? באנג'י! מייאש

למעלה