אנשים תענו

../images/Emo178.gif

שמך:הדר גיל:14 מיקום:איזור חיפה עיסוק: הא? תכונות טובות:לאדעת תכונות רעות:לאדעת מקצוע אהוב:אין דבר כזה מאכל אהוב:הכל חיה אהובה:חתול
סלנג אהוב:הא? מילה אהובה:אמאשלך זמר אהוב:אביב גפן זמרת אהובה:טיטי? להקה אהובה:אינפקציה שחקנית אהובה:אנג'ליה ג'ולי
שחקן אהוב:אין כיתה\עבודה:עולה לט'
בדיחה שגרמה לך לצחוק:אלא ממש צוחקת מבדיחות....או יותר נכון למוח שלי קשה להבין אותן איך אתה מרגיש:חרא
לא ירד לי החום. הבנאדם הכי יפה שראית:אה? חג מעודף:שבועות
יס או הוט:ישלי הוט אבל יס רולז ספורט מועדף:איכ ערוץ מועדף:אנלא ממש רואה טלוויזיה...אממ 24 אתה חושב שאתה יפה?ממש לא אתה חושב שאתה צבוע?לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)?לא ממש אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?ממש לא אתה חושב שאתה עקשן?כן! אתה אוהב את עצמך?איכסה בזבזן או חסכן?באמצע איפה היית רוצה לגור בארץ?ת"א
בחו''ל?לונדון! איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?תאמיו אבל אפילו שהייתי קטנה לא ראיתי את כל הערוצי ילדים האלה... איזה דמות מצויירת אתה?אממ לא מכירה דמויות חח למה?כובע יש לך פלאפון?כן קו פתוח?כן
של איזה חברה?סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה?לסטייק מי מתקשר אלייך הכי הרבה?אמ סטייק איזה צילצול יש לך?ניסים
הקול הכי יפה ששמעת?לאדעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?אח שלי
ושומר מסך?תמונות מתחלפות אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..אממ אוי לא? אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה?היא לא זכתה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?ממש לא שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?לא תמיד יש לך פירסינג?לא
איפה יש לך?אמרתי שאין איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע?בגבה ובלשון אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?תורמת לצער בעלי חיים
אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה?מחבקת אותך
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי?לא מזהה ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מיזה? אתה מאמין באלוהים?לא בגורל?לא בחייזרים?לא באהבה ממבט ראשון?לא באיזה פורומים אתה כותב:פה,מוניקה סקס,אביב גפן[קצת],היהודים[קצת],דניאל סלומון..אממ בטח יש עוד שלא עולה לי יש לך חברים בפורומים?אממ בערך מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר?לא אכלתי מה הדבר האחרון שעשית היום?פיפי? מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו?
מי האדם האחרון שבכית בגללו?אנלא בוכה בגלל אנשים מי האדם האחרון שדיברת איתו?אמא מה עשית לפני שענית על הסקר?פיפי? אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?לא שומעת כלום מה אתה לובש?בוקסר וגופייה מה הסרט האחרון שראית?לא רואה מה התוכנית האחרונה שראית?טלוויזיה לא בשבילי
איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא?לא נראלי שיש כזה מה השיר האחרון ששמעת?לא זוכרת מה החלום שלך?אין

yardenbm

New member
היה אותו כבר

שמך: ירדן גיל: 16 מיקום: תל אביב עיסוק: אין תכונות טובות: אין תכונות רעות: הכל מקצוע אהוב: נגרות מאכל אהוב: פשטידת פטריות חיה אהובה: כלב סלנג אהוב: בלעט מילה אהובה: בלעט זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין להקה אהובה: גןד שארלוט שייגעצ סימפל פלאן mcr גריין דאי שחקנית אהובה: ג'סיקה אלבמה שחקן אהוב: אדריאן ברודי כיתה\עבודה: י' עולה ליא' בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין איך אתה מרגיש: חרא הבנאדם הכי יפה שראית: לא זוכרת חג מעודף: פורים יס או הוט: יס ספורט מועדף: אין ערוץ מועדף: אין אתה חושב שאתה יפה? כן אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? כן אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? קצת בזבזן או חסכן? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני גרה בחו''ל? לונדון/אירלנד איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? לא כולל שירות איזה דמות מצויירת אתה? איה למה? כי אני עצלנית יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אמא איזה צילצול יש לך? משו סיני הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של גולש ושומר מסך? אין אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. ואלה אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? דיי זה פסה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? אני אוהב אותך יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? בפיטמה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מבזבזת אותו אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? כלום ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? מוכר לי מי זאת ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה אתה מאמין באלוהים? לא יודעת בגורל? כן בחייזרים? לא יודעת באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: שייגעצ אופנה פאנק וגוד שארלוט יש לך חברים בפורומים? כה מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? כלום מה הדבר האחרון שעשית היום? שטפתי פנים ציחצחתי שיניים מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? ---- מי האדם האחרון שבכית בגללו? לא זוכרת מי האדם האחרון שדיברת איתו? לא זוכרת מה עשית לפני שענית על הסקר? כלום אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? שיר שאוטוויט בקשו לשמוע מה אתה לובש? בוקסר וגופיה מה הסרט האחרון שראית? בקול גדול מה התוכנית האחרונה שראית? השיר שלנו איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? שום שיר מה השיר האחרון ששמעת? נו השיר של אוטוויט מה החלום שלך?אין

•No¥a•

New member
../images/Emo178.gif

שמך: נויה גיל: 13 מיקום: צפון עיסוק: תלמידה (?) תכונות טובות: ... תכונות רעות: מתעצבנת מהר מידי >< מקצוע אהוב: ספרות
מאכל אהוב: ממ.. זה תלוי חיה אהובה: - סלנג אהוב: - מילה אהובה: גאיי
זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: דנה ברגר להקה אהובה: יש הרבה שחקנית אהובה: קירסטין דאנסט שחקן אהוב: ג'וני דפ
כיתה\עבודה: עולה לח' :X בדיחה שגרמה לך לצחוק: בדיחות פרטיות שלי ושל חברות שלי ^^ איך אתה מרגיש: נחמד :) הבנאדם הכי יפה שראית: המ. יש הרבה אנשים יפים
חג מעודף: חנוכה D: יס או הוט: יס ספורט מועדף: - ערוץ מועדף: VH1 אתה חושב שאתה יפה? - אתה חושב שאתה צבוע? לפעמים אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? אולי אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא.. אתה חושב שאתה עקשן? לא ממש :$ אתה אוהב את עצמך? טוב לי עם עצמי
בזבזן או חסכן? תלוי איפה היית רוצה לגור בארץ? ברמה
בחו''ל? ממ.. אי טרופי כלשהו איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? נילס XD איזה דמות מצויירת אתה? לא'דעת למה? ככה יש לך פלאפון? אכן קו פתוח? לא של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? ממ.. איזה צילצול יש לך? רגיל הקול הכי יפה ששמעת? ... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ראו תמונה מצורפת ושומר מסך? אין אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. אכן
אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? לא.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? ? יש לך פירסינג? באוזניים נחשב..? איפה יש לך? ראה שאלה קודמת.. איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? אולי אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה דברים אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? כלום ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? ... ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? ... אתה מאמין באלוהים? בערך בגורל? לא בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? לא באיזה פורומים אתה כותב: זה, מוניקה סקס, נמרוד שיקלר, רוק ישראלי, יזהר אשדות ו.. זהו נראלי יש לך חברים בפורומים? נראלי שכן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? עדין לא אכלתי שומדבר :X מה הדבר האחרון שעשית היום? התקלחתי מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? אחותי מי האדם האחרון שבכית בגללו? חברות שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? התקלחתי אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? כן, Guns N Roses - Knockin On Heavens Door מה אתה לובש? חולצה גזורה ומכנס קצר מה הסרט האחרון שראית? ממ.. ביג מאמא מה התוכנית האחרונה שראית? השיר שלנו איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? לא'דעת מה השיר האחרון ששמעת? radiohead - street spirit מה החלום שלך? -

XD הנה...

שמך: יעל גיל: 15.5 מיקום: מרכז[גני תקווה אם זה עוזר לכם במשהו...] עיסוק: בלע. מקצוע אהוב: אין. בלע מאכל אהוב: ממתקיםםםםםםםםםםםםםם [פס] חיה אהובה: כלבלבים סלנג אהוב: אע?! מילה אהובה: פיקפוק זמר אהוב: האמ האמ יובל? פיטר.. יהלי.. קשה לבחור זמרת אהובה: יובל? חח סתם להקה אהובה: שייגעצ, מוניקה סקס... שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אין כיתה\עבודה: עולה לי' בדיחה שגרמה לך לצחוק: כל מה שסוזי אומרת איך אתה מרגיש: מרגישה טוב הבנאדם הכי יפה שראית: פיטר רוט D: חג מעודף: פסח חעחעחע יס או הוט: הוט ספורט מועדף: ריצה ערוץ מועדף: 3 אתה חושב שאתה יפה? ממממ כן? אתה חושב שאתה צבוע? ממ לא חושבת אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? טיפה :p אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא! אתה חושב שאתה עקשן? אני? עקשנית? כן.. חח אתה אוהב את עצמך? מאוד ח בזבזן או חסכן? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? בדיוק כאן D: בחו''ל? הוואי איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? החבובות איזה דמות מצויירת אתה? סנופקין למה? הוא כוסון יש לך פלאפון? בטח קו פתוח? מממ כן של איזה חברה? איזה תחקיר, אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? מממ גרטה? סוזי? כן.. איזה צילצול יש לך? מעפן הקול הכי יפה ששמעת? פיטר... :$ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? בעיקרון רקעים של מוניקה, אבל משומה יש כאן רקע פירחוני למדיי ושומר מסך? סתם שחורץ.... אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. לא!!! אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? בצ'אפחה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? מממ תלוי שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? שאני אוהבת...ת'איש.. יש לך פירסינג? יאפ איפה יש לך? באף איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? מממ קעקוע בכתף או ברגל למטה.. ועוד פירס בתבור אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? דיסקים, הופעות, והרבה בגדים אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? אומרת שלום... ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? בורחת ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? דופקת ת'ראש בעמוד אתה מאמין באלוהים? יאפ בגורל? לא בחייזרים? כן! באהבה ממבט ראשון? מממ לא באיזה פורומים אתה כותב: כאן, שייגעצ בהייד פארק, מוניקה הרשמי,מוניקה תפוז... :$ יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? לחם... מה הדבר האחרון שעשית היום? ניגנתי לסוזי D: והרווחתי כסף! [ניו יורק רפיח] מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? ממממ שאלה טובה... מי האדם האחרון שדיברת איתו? סוזה מה עשית לפני שענית על הסקר? ניקיתי חח אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא שומעת עכשיו מה אתה לובש? כלום ח מה הסרט האחרון שראית? חייהם הפרועים של נערי הלהקה [מומלץ] מה התוכנית האחרונה שראית? אלי מקביל אבל.. לא ממש ראיתי איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? בכל היא מודה [פיטר] מה השיר האחרון ששמעת? הר של בייגלך... מה החלום שלך? שתעזבו אותי בשקט!!!

גוטשה

New member
האייימ

שמך: אביגיל. גיל: 12 וחצי. מיקום: נס ציונה. עיסוק: תלמידה. תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: היסטוריה. מאכל אהוב: חיה אהובה: סלנג אהוב: מילה אהובה: זמר אהוב: ברי סחרוף. זמרת אהובה: שילה פרבר להקה אהובה: נירוונה שחקנית אהובה: שחקן אהוב: כיתה\עבודה: עולה ל-ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: טוב, תודה הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדורסל ערוץ מועדף: אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבוע? אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב בחו''ל? ניו יורק, ניו יורק איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? איזה דמות מצויירת אתה? למה? יש לך פלאפון? לא קו פתוח? ? של איזה חברה? למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? "תום ממורמר על הדסקטופ שלי" ושומר מסך? שחור אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. וואלה אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? כפרעליך אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? לא יצא לי לאמר בהקשר שאתם מתכוונים אליו יש לך פירסינג? באוזן? איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? בגבה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה דיסקים אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? אני לא יודעת איך את נראית ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? צורחת מאושר ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי? אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? לא בחייזרים? כן באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: שייגעצ הרשמי, שייגעצ בתפוז, איפה JOSH? יש לך חברים בפורומים? אכן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? לא אכלתי בבוקר מה הדבר האחרון שעשית היום? כתבתי על המקלדת מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? אנשים מי האדם האחרון שבכית בגללו? אמאשלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמאשלי מה עשית לפני שענית על הסקר? לחצתי על העתק אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא מה אתה לובש? בגדים מה הסרט האחרון שראית? האסונות של נינה פעם 2 מה התוכנית האחרונה שראית? מפגשים מהסוג השלישי איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? לא זוכרת מה השיר האחרון ששמעת? "התגעגעתי"/אינפקציה מה החלום שלך?

טוף באלי

שמך: בן גיל: 16 מיקום: נס ציונה עיסוק:
מידע סודי תכונות טובות: יש כמה תכונות רעות: קנאי, אינפומן מקצוע אהוב: XD מאכל אהוב: יש הרבה חיה אהובה: קרנף
סלנג אהוב: שו?! מילה אהובה: בנצי
זמר אהוב: עברי דא קינג זמרת אהובה:
להקה אהובה: שייגעצ עצ עצ עצ שחקנית אהובה:
שחקן אהוב: סנדלר כיתה\עבודה: עולה לי"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: זה בדיחה שחורה...לא אפרסם כן איך אתה מרגיש: טוף... הבנאדם הכי יפה שראית: יש הרבה...אבל בעיקר מבנות הפורום
חג מעודף: חנוכה יס או הוט: YES YES YES(הלו תפסיקו לגנוח) ספורט מועדף: בייסבול
ערוץ מועדף: 24
אתה חושב שאתה יפה?
אתה חושב שאתה צבוע?
אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? מאוד
אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?
אתה חושב שאתה עקשן?
אתה אוהב את עצמך?
בזבזן או חסכן? בזבזן
איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א בחו''ל? בוסטון
איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? ואי...לויודע איזה דמות מצויירת אתה?
אני אמיתי למה? אני אמיתי מידי יש לך פלאפון?
(מספר בפרטי) קו פתוח?
(לא לקחת ממני שיחות) של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? רז, רז איזה צילצול יש לך? של "ואיך שלא" הקול הכי יפה ששמעת? חחחחח של אורטל XXXXXDDDDDD סתם לא, לויודע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? עברי, אביב וברי
ושומר מסך? שייגעצ כזה בורוד
אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..
הרסתם את עולמי
אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? תורידי אותה
...חחח ראיתי אותה במציאות...בכנס של תפוז... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?
שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?
(רוב הזמן) יש לך פירסינג?
רק באוזן איפה יש לך? אוזן איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? גבה... אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה דיסקים, את שייגעצ...ועוד כמה דברים... אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? וואי הייתי קופץ עליך... ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? מתעלם ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה
אתה מאמין באלוהים?
בגורל?
בחייזרים?
באהבה ממבט ראשון?
באיזה פורומים אתה כותב: שייגעצ, בעיות בגיל ההתבגרות, עברי לידר, אוף טופיק, הומור שחור, שוחרים,צופים, מוניקה, מיץ תפוזים ועוד יש לך חברים בפורומים?
מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? ?! נראהלי בורגר מה הדבר האחרון שעשית היום? עונה על השאלון מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? יש כמה
מי האדם האחרון שבכית בגללו?
מי האדם האחרון שדיברת איתו? נופר/דניאל מה עשית לפני שענית על הסקר? ניסיתי לחבר מצלמה אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?
מה אתה לובש? בוקסר חולצה מה הסרט האחרון שראית? וואי לוזוכר מה התוכנית האחרונה שראית? תן לי שלאגר איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? לויודע מה השיר האחרון ששמעת? לוזוכר מה החלום שלך? יש הרבה

טוף באלי

שמך: בן גיל: 16 מיקום: נס ציונה עיסוק:
מידע סודי תכונות טובות: יש כמה תכונות רעות: קנאי, אינפומן מקצוע אהוב: XD מאכל אהוב: יש הרבה חיה אהובה: קרנף
סלנג אהוב: שו?! מילה אהובה: בנצי
זמר אהוב: עברי דא קינג זמרת אהובה:
להקה אהובה: שייגעצ עצ עצ עצ שחקנית אהובה:
שחקן אהוב: סנדלר כיתה\עבודה: עולה לי"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: זה בדיחה שחורה...לא אפרסם כן איך אתה מרגיש: טוף... הבנאדם הכי יפה שראית: יש הרבה...אבל בעיקר מבנות הפורום
חג מעודף: חנוכה יס או הוט: YES YES YES(הלו תפסיקו לגנוח) ספורט מועדף: בייסבול
ערוץ מועדף: 24
אתה חושב שאתה יפה?
אתה חושב שאתה צבוע?
אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? מאוד
אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?
אתה חושב שאתה עקשן?
אתה אוהב את עצמך?
בזבזן או חסכן? בזבזן
איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א בחו''ל? בוסטון
איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? ואי...לויודע איזה דמות מצויירת אתה?
אני אמיתי למה? אני אמיתי מידי יש לך פלאפון?
(מספר בפרטי) קו פתוח?
(לא לקחת ממני שיחות) של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? רז, רז איזה צילצול יש לך? של "ואיך שלא" הקול הכי יפה ששמעת? חחחחח של אורטל XXXXXDDDDDD סתם לא, לויודע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? עברי, אביב וברי
ושומר מסך? שייגעצ כזה בורוד
אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..
הרסתם את עולמי
אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? תורידי אותה
...חחח ראיתי אותה במציאות...בכנס של תפוז... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?
שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?
(רוב הזמן) יש לך פירסינג?
רק באוזן איפה יש לך? אוזן איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? גבה... אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה דיסקים, את שייגעצ...ועוד כמה דברים... אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? וואי הייתי קופץ עליך... ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? מתעלם ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה
אתה מאמין באלוהים?
בגורל?
בחייזרים?
באהבה ממבט ראשון?
באיזה פורומים אתה כותב: שייגעצ, בעיות בגיל ההתבגרות, עברי לידר, אוף טופיק, הומור שחור, שוחרים,צופים, מוניקה, מיץ תפוזים ועוד יש לך חברים בפורומים?
מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? ?! נראהלי בורגר מה הדבר האחרון שעשית היום? עונה על השאלון מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? יש כמה
מי האדם האחרון שבכית בגללו?
מי האדם האחרון שדיברת איתו? נופר/דניאל מה עשית לפני שענית על הסקר? ניסיתי לחבר מצלמה אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?
מה אתה לובש? בוקסר חולצה מה הסרט האחרון שראית? וואי לוזוכר מה התוכנית האחרונה שראית? תן לי שלאגר איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? לויודע מה השיר האחרון ששמעת? לוזוכר מה החלום שלך? יש הרבה

jack 1

New member
..

שמך:שלומי גיל: לא ידוע מיקום: הקצה הדרומי של מפת ארץ ישראל עיסוק: בטלה מרובה תכונות טובות: אין תכונות רעות: הרבה מקצוע אהוב: אין מאכל אהוב:כל מה שהוא ג'אנק פוד חיה אהובה: אין סלנג אהוב: אין מילה אהובה:עזבו אתם לא רוצים לדעת זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין להקה אהובה: הייתה היהודים עד לא מזמן שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: איו כיתה\עבודה: אין בדיחה שגרמה לך לצחוק:איך פרסי מחלק גלידה?בגביעים של אפרופו! איך אתה מרגיש: חרא,תודה. הבנאדם הכי יפה שראית:שאלה קשה חג מעודף:אף חג יס או הוט: הוט כמובן.יש שם את טלנובלה בע"מ ספורט מועדף: אין דבר כזה ערוץ מועדף: ערוץ הילדים ? אתה חושב שאתה יפה?
אתה חושב שאתה צבוע?כן אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)?קצת אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?קצת אתה חושב שאתה עקשן?לפעמים אתה אוהב את עצמך?לא בזבזן או חסכן?בזבזן איפה היית רוצה לגור בארץ?אילת.ואל תשאלו למה בחו''ל? לונדון איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?מכונית הפלאים פיטר פן והקוסם מארץ עוץ. איזה דמות מצויירת אתה?חזרזיר
למה?לויודע יש לך פלאפון?כמובן קו פתוח?טוקמן של איזה חברה?אסקייפ/פלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה?אף אחד.אני חסר חיים. איזה צילצול יש לך?המנגינה של סטאר וורז הקול הכי יפה ששמעת?פורגט איט איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?טיגריס מגניב כזה ושומר מסך?אין לי אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..פו סתם דביל.חזרזיר הוא ששולט! אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה?לא הייתי מברך אותה. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?לא שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?לעיתים רחוקות יש לך פירסינג?לא איפה יש לך?אין לי! איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע?אני לא רוצה! אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?אין לי מושג,אבל לא הייתי עושה פירסינג. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה?אין לי מושג איך את נראית ככה שלא הייתי מזהה אותך ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי?גם אותה לא הייתי מזהה
ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי?
אתה מאמין באלוהים?האמת שאין לי מושג איך לענות על זה. בגורל? לא בחייזרים?לא באהבה ממבט ראשון?כן באיזה פורומים אתה כותב:שייגעצ,באוונסנס מדיי פעם,וזהו נראה לי. יש לך חברים בפורומים?לא,אני חסר חברים.נו מה זה השאלות האלה?
מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר?בגט עם חביתה וסלט מה הדבר האחרון שעשית היום?נכנסתי לפורום שייגעצ ועניתי על שאלון? מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו?אתם לא מכירים,וגם אם הייתם מכירים לא הייתי אומר לכם. מי האדם האחרון שבכית בגללו?כנ"ל מי האדם האחרון שדיברת איתו?אחי הגדול מה עשית לפני שענית על הסקר?נכנסתי לצ'ט אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?לא. מה אתה לובש? שחור מה הסרט האחרון שראית?נקמת הסית'/שיט מה התוכנית האחרונה שראית?השמינייה איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא?כל השירים שיהיו בהופעה של היהודים ושייגעצ בניצנים. מה השיר האחרון ששמעת?עוד נגיעה-החברים של נטאעשה מה החלום שלך?למות.

DemonDog

New member
../images/Emo176.gif <- זה אבטיח!

שמך: גיא גיל: עוד חודש 17 מיקום: תל אביב (עיר ללא הפסקה!) עיסוק: חופשי חהחהחהחה תכונות טובות: חכם, חתיך, מוכשר וכו'... תכונות רעות: סנוב ומגלומני מקצוע אהוב: תצחקו, אבל ספורט והיסטוריה מאכל אהוב: הברד מהקיוסק של מאיר. חיה אהובה: כלב (גוגול
) סלנג אהוב: "סבבה" ו-"פאנן" מילה אהובה: "אהבה" זמר אהוב: גידי גוב זמרת אהובה: לא עולה לי מישי בראש כרגע. להקה אהובה: משינה, שייגעצ, מוניקה, איפה הילד, שבק ס' והרשימה עוד ארוכה. שחקנית אהובה: כן. שחקן אהוב: לא. כיתה\עבודה: שימיניסט בשנה הקרובה. בדיחה שגרמה לך לצחוק: פאק אני לא זוכר! כשאני אזכר אני ארשום. איך אתה מרגיש: מצוין! ואת? הבנאדם הכי יפה שראית: אולי. חג מעודף: יום כיפור יס או הוט: "יס". ספורט מועדף: כדורסל וריצה. ערוץ מועדף: ערוץ הכנסת. אתה חושב שאתה יפה? די. אתה חושב שאתה צבוע? תלוי. אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא. אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא הבנתי...ת'שאלה (שאלון קשה!) אתה חושב שאתה עקשן? ממש לא...אני ותרן לרוב. אתה אוהב את עצמך? לאחרונה התחלתי.. בזבזן או חסכן? האמא של החסכנים (לא לבלבל עם קמצן!) איפה היית רוצה לגור בארץ? כל מקום בארץ!
אבל אם כבר בנגב. בחו''ל? לא!!!! אין לנו ארץ אחרת! איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? לא. איזה דמות מצויירת אתה? גם לא. למה? ככה. יש לך פלאפון? כה קו פתוח? כה של איזה חברה? "כתום" למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? חבריםשלי אליי ולהפך. איזה צילצול יש לך? טראנס של barthezz הקול הכי יפה ששמעת? לא מצאת שאלה יותר קשה??!! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של מטוס של חיל האוויר. ושומר מסך? תמונות של חיל האוויר. אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..- בטח שאני יודעת! אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? סתם אומר "כל הכבוד". אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? יש מצב. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? הרבה זמן לא אמרתי את המשפט הזה. יש לך פירסינג? לא!!!!! איפה יש לך? לא!!!!! איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? לא!!!!! אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? אני חושב שהייתי נותן להורים כמה שהם צריכים ואת השאר הייתי תורם למה אני חסכן ומסתפק במועט. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? דניאלה, קודם נדבר למה מזמן לא דיברנו... ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? ת'אמת היה לי קטע עם שושנה דאמרי לפניי כמה שנים שהלכתי עם אמא שלי ובאמת ראינו אותה ברחוב ואמא אמרה לי שזאת שושנה דמארי ואמרתי לשושנה שלום...חחח קצת פידחתי את עצמי... ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? קופץ וצוהל מרוב שמחה והתרגשות. אתה מאמין באלוהים? כן! בגורל? לפעמים.. בחייזרים? אני מאמין שאנחנו לא היחידים בכל היקום האינסופי הזה. באהבה ממבט ראשון? למה לא? באיזה פורומים אתה כותב: שייגעצ, מוניקה, שוחרים, לפניי גיוס, עתודה וגדנ"ע אוויר. יש לך חברים בפורומים? רק בפורום שייגעצ: דוד, רז ובן והרבה בגדנ"ע. מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? כריות עם חלב.. מה הדבר האחרון שעשית היום? הסתובבתי עם חברים. מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? לא יודע (זה שהאלון קשה כבר אמרתי?) מי האדם האחרון שבכית בגללו? אין. מי האדם האחרון שדיברת איתו? ידידה בטלפון. מה עשית לפני שענית על הסקר? הגעתי הביתה. אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? ירמי קפלן - אני אשתנה מה אתה לובש? בגדים מה הסרט האחרון שראית? לא זוכר..מלא זמן לא צפיתי. מה התוכנית האחרונה שראית? TRL בMTV. איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? יווו זה שאלון קשה!!! מה השיר האחרון ששמעת? משהו של ירמי קפלן. מה החלום שלך? להיות טיס. דניאלה, זה פאקינג שאלון קשהההההההההה!

dsol

New member
מי אמר שאני חבר שלך -.-" ?

חעחחחח סתם טוב שלא ענית על חצי מהשאלון "זה קשה"

Maytallll

New member
שעמום עז תקף אותי

שמך: מיטל גיל: 15 וחצי מיקום: ב"ש עיסוק: עדיין תלמידה... מקצוע אהוב: יש כזה?! מאכל אהוב: קוסקוס זה אפשרות.. חיה אהובה: קואלה סלנג אהוב: חיימשלי מילה אהובה: צונאמי זמר אהוב: יהלי זמרת אהובה: אין מישי ספציפית להקה אהובה: שייגעצ ומוניקה ואינפקציה ועוד... שחקנית אהובה: גם אין מישי ספציפית שחקן אהוב: אורלנדו בלום איך אתה מרגיש: אחלה הבנאדם הכי יפה שראית:אני לא יודעת איך קוראים לו, כזה יפה חג מעודף: חנוכה ספורט מועדף: לשמוע ולראות אתה חושב שאתה יפה? כשאני מסדרת את הראסטות ומתאפרת זה אחלה אתה חושב שאתה צבוע? אני יכולה להיות כזאת, אבל אל תגרמו לי.. אתה חושב שאתה עקשן? כשאני רוצה אתה אוהב את עצמך?
בזבזן או חסכן? זה תלוי במצב רוח איפה היית רוצה לגור בארץ? בגן עדן בחו''ל? ארצות הברית אבל רחוק מסבא וסבתא איזה דמות מצויירת אתה? פיקאצ'ו למה? כי ככה אני מרגישה יש לך פלאפון? כן דור רביעי (עלק) קו פתוח? יאפ של איזה חברה? פלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה?לאמא הכי הרבה שתבוא לאסוף אותי וכוווולם מתקשרים אליי...סתם לאדעת איזה צילצול יש לך? אם כבר ונפליאון, זה תלוי מי מתקשר הקול הכי יפה ששמעת? מממ אני צריכה לחשוב איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של השמיים והדשא ושומר מסך? אין אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. כן אה עצוב... אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? לבנתיים אני מעדיפה לא לחשוב על זה אם אין ממש צורך אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? הגיוני שכן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? תלוי למי יש לך פירסינג? יאפ
איפה יש לך? בלשון יאמי יאמי
איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע?קעקוע בזרוע אבל זה רק בגדר רצון אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה לכווולם מתנות אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? אם הייתי מכירה אותך הייתי אומרת לך היי ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? לא הייתי מזהה ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? והוא?! אתה מאמין באלוהים? סוג של אמונה בגורל? לואו בחייזרים? אני מכירה כמה אפילו... באהבה ממבט ראשון? יאפ
מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? מעדן דנונה מה הדבר האחרון שעשית היום?מממ הלכתי עם אמא להחזיר את לירז מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו?אני מתגעגעת לנתי, הוא לא מתחבר מי האדם האחרון שבכית בגללו?מממ נו שמץ מי האדם האחרון שדיברת איתו? בטלפון? עם צליל מה עשית לפני שענית על הסקר? החזרתי עם אמא את לירז לבית אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? את "ניסים" מה אתה לובש? בוקסר וגופיה מה הסרט האחרון שראית?ממ אלבמה, מזמןן אה או "13" מה התוכנית האחרונה שראית? ממ באמת שלאדעת איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? יש כזה?! לא בטוחה.. מה השיר האחרון ששמעת? ניסים...הוא נגמר עכשיו מה החלום שלך? ממ יש הרבה...

נו כי גם לי משעמם

שמך: אוסנת גיל: 15 וקצת מיקום: כפר סבא עיסוק: "תילמדה" תכונות טובות: אממ......... תכונות רעות: צינית, שאני עצבנית, אני לא מסתכלת על אנשים שהם מדברים אליי או אני אליהם, ומדברת בחוסר קשר בצורה מפחידה מקצוע אהוב: כלום מאכל אהוב: הכל חיה אהובה: כלבים סלנג אהוב: תאכלס, חופשי.. מילה אהובה: סתום/סתמי/סתמו זמר אהוב: מושיק עפייה..חח סתם אביב גפן זמרת אהובה: לא דעת אין להקה אהובה: מטאליקה שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'וליי בגלל שהיא יפה שחקן אהוב: זה ששיחק בללכת על הכל ובארמגדון.. נו שכחתי תשם שלו... כיתה\עבודה: ט' עולה לי' :S בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין לי כוח לרשום אותה איך אתה מרגיש: קצת עייפה הבנאדם הכי יפה שראית: חברה שלי חג מעודף: סוכות יס או הוט: הוט - זה חרא דבר ספורט מועדף: כדורסל
ערוץ מועדף: ניקולודיאון אתה חושב שאתה יפה? לא הכי אתה חושב שאתה צבוע? לאדעת אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? יכול להיות אתה חושב שאתה עקשן? כן מאוווד אתה אוהב את עצמך? כה אני דווקא די חמודה חח בזבזן או חסכן? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? טוב לי בכפר סבא בחו''ל? ניו זילנד/אוסטרליה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? נילס ומרקו והדרדסים איזה דמות מצויירת אתה? חצי סקווידוורד חצי פטריק למה? כי ככה יש לך פלאפון? לא :):):):) קו פתוח? - של איזה חברה? - למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה?- איזה צילצול יש לך? - הקול הכי יפה ששמעת? לאדעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אחיינית שלי כפרעליה ושומר מסך? שחור כזה אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. אני עוד שניה בוכה אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? מי בכלל יפנה אליה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כה יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? - איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? לשון גבה אף ושפה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מה לא הייתי עושה בו... אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? אומרת לך שאת יפה
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? חחחח ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? טחחחח אתה מאמין באלוהים? כן לרוב בגורל? לא בחייזרים?כה אבל זה מוזר... באהבה ממבט ראשון? הידלקות ממבט ראשון באיזה פורומים אתה כותב: אבל אנלא כלכך פעילה בהם יש לך חברים בפורומים? כה מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? לוזוכרת מה הדבר האחרון שעשית היום? ניגנתי בגיטרה את ניו יורק רפיח מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? אח שלי הגדול ואחותי הגדולה מי האדם האחרון שבכית בגללו? בני דודים שלי... אין להם הורים :/ מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי מה עשית לפני שענית על הסקר? הייתי עם חברה שלי מחוץ לבית ואכלנו וופלים וניגנו בגיטרה ייאייי אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? קולדפליי - FOR YOU מה אתה לובש? שרוול וגופייה מה הסרט האחרון שראית? היצ' בפעם המליון - איזה סרט שיעמום!!! מה התוכנית האחרונה שראית? מכונת הלהיטים ב24 איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? MAMA SAID -METALLICA מה השיר האחרון ששמעת? Trouble קולדפליי מה החלום שלך?שיהיה לי חיים כייפים מאוד וזהו חחח להלהלהלה

למעלה