אנשים תקשיבו ההתנתקות היא טעות

פלוני 20

New member
התבלבל קצת הבחור.

בס"ד את הר הבית??? למה? לא חבל??? אתה יודע כמה הורדוס השקיע בזה???? רק בגלל הבועה שלמעלה להרוס את כל ההר? לשפוך את התינוק עם המים?? איפה תבנה מקדש בקרוב אמן, הא?!

orenberg

New member
מה? ביבי אמר?!?!?!

אז זה בטוח נכון. ביבי הרי אומר רק אמת.

TheOrion

New member
וואי, ביבי נשמה שלי אמר את זה...

עכשיו אני רץ לשם! אה רגע, אני לא.

TheOrion

New member
החלטתי.

ביבי?
. פסול בעיניי בעקבות המהלך היום. דבר אחד לזכותו => גאון פוליטי.

פלוני 20

New member
בזה אני מסכים איתך...

בס"ד ולחשוב שהוא אמור להיות המועמד הבא של הליכוד... אני החלטתי. לא מצביע ליכוד. אין תקווה מהפוליטיקאים. הקב"ה ירחם עלינו ויעשה שלום עלינו.

silverhawk

New member
הממ... גאון פוליטי?

הוא היה צריך לעשות את המהלך לפני שבועיים - כך הוא היה מקבל קרדיט יותר גדול. עם זאת, כל הזמן חיכיתי לשמוע בנאום שלו את המילים 'ניסיתי לשנות מבפנים' שהיו מסבירות (לכאורה) את כל ההשתהות וקונים את ליבם של מרבית הימניים (לא שככה הוא לא יקבל אותם...). בכל מקרה - מהלך מלוכלך, אבל בהחלט נכון מבחינה פוליטית.

TheOrion

New member
לא מדבר רק על המהלך הזה

ככלל, ההתנהלות של ביבי, ביחס לשאר הפוליטיקאים פה, היא ברמה אחת מעל.

silverhawk

New member
עם זה אני מסכים לחלוטין

הבן-אדם פוליטקאי בכל רמ"ח אבריו (וזה לא בהכרח דבר רע). אגב, איך עובד השבוע שלך בשילטון?

TheOrion

New member
וואלה, אתה יודע...

עובר בכיף, בסבבה. אין יותר מדי עבודה, הכל מאורגן למפליא.

בטח שאין!

השארתי לך שבוע נקי מבעיות. הכל פתרתי לך בשבוע שלי! תראה איזה מתחשב אני!

nooshP

New member
אם ביבי אמר

אז בטוח שההפך נכון.... ראש הממשלה שהיה גרוע יותר מברק, העיפו אותו אחרי שנתיים והוא ברח והשאיר את הליכוד להתמודד לבד עם התבוסה המשפילה והירידה העצומה בכוח שלו, האדם שאי אפשר לבטוח במילה שלו, אומר שהוא נגד ההתנתקות. עוד חיזוק לשפויים, שיודעים שאם ביבי, שהביא את המדינה לשיאים חדשים במספר העניים, הוא נגד, אז סימן שצריך להיות בעד... ואגב, להזכיר לכולכם, הוא הצביע בעבר בעד התוכנית. זיגזג כבר אמרנו?

אף אחד לא יודע

את ההתנתקות היא טעות. גם אתה לא. אם לא נעשה אותה לא תהיה לנו את תמיכת העולם אבל אני לא מתכוונת להתווכח על זה כי אני בעצמי מבולבלת, אי אפשר להכריע חד משמעית בעניין. אני רק מקווה שיהיה טוב בסוף...

מיטלוש8

New member
ואם נעשה אותה

*ניתן לגיטימציה לטרור *נעזור להם להגיע לירושלים (עיין ערך דברי אבו מאזן "בקרוב תהיה מדינה פלשתינית שבירתה ירושלים") *נגרום לקרע בעם שלא יחלים מהר, או לפחות זה ככה נראה. *נגרש אלפי יהודים מביתם בשביל לתת את ביתם לאוייבנו. *נבזבז עוד קצת כסף על העברתם וכו'. * הם הודיעו על טרור בימי הפינוי * נגרום להקמת ארגוני חמאס נוספים שם. * נצטרך להעביר בתי קברות. * נאבד את כל היבול הענקי והמדהים של גוש קטיף! * חלק מהעם שלנו יהיה במצב של משבר עצום. אני לא חושבת שסיבות הבעד עוקפות את הנגד, הן אפילו לא קרובות להגיע לשם. למען השם, זו תוכנית חד צדדית!! למה?!?

למעלה