אנשים

לידי H

New member
מורפיוס אומר לניאו בהתחלה ../images/Emo98.gif

כשהוא עוד מסביר לו על העולם האמיתי שבתחילת המאה העשרים העולם נראה כמו שהוא נראה בעינינו היום-נורמלי. ואז המציאו את ה- A.I. ואז התחילה כל המלחמה ביניהם ואפשר להבין שאחרי תחילת המאה עשרים בערך הכניסו אותם למטריקס. אבל משהו שאני לא מבינה זה איך האנשים לא שמו לב שפתאום בבוקר במקום לקום ולראות שמים חרוכים הם רואים שמים כחולים בהירים ושהכל טוב. הם לא קלטו שמשהו קורה?! ובקשר לשדות של בני האדם הגזע האנושי היה אמור להיכחד אם לוקחים את כל בני האדם ומגדלים אותם שם...אני זוכרת שכשהיה את הקטע שראו את השגות האלה אני התחלתי לצעוק על חברים שלי לאיזה סרט לקחתם אותי מה אתם משוגעים וכו וכו וכו בקשר לשיער של ניאו שדיברו עליו לפני כמה הודעות הקטע שבגללו ניאו קירח זה שהוא בעצם נולד מחדש- הוציאו אותו מהמטריקס ובעצם גרמו לו להיולד מחדש בעולם האמיתי בגלל זה כאבו לו העינים ואין לו שיער והשרירים שלו התנונו- הוא כמו תינוק שצריך זמן להתחיל להפעיל את הגוף שלו מחדש אבל הם היו חיבים לזרז את התהליך כי אין להם זמן לחכות עד שניאו ילמד ללכת... ועוד משהו אם בעצם הסוכנים חיים במטריקס וכמו שאומרים יש שם מגבלות וחוקים אז למה הם יכולים לעבור מגוף לגוף?! ד"א נראה לי שהקטע עם המשקפי שמש זה דיי סתם... בשביל המגניבות והאופנה אבל כל דבר שקורה בסרט כל משפט יכול להתפרש במיליון דרכים אצל מישהו אחד והשני יפרש את הדברים בדרך אחרת לגמרי. טוב זה כל המ שעולה לי בראש עכשיו... אני בטוחה שבדיוק אחרי שאני אשלח את ההודעה אני אזכר בעוד 10 דברים. בייי!

TomerZimmermann

New member
גדכעלשדכמשדאר

בקשר לתאריך הכנסתם למאטריקס. נכון, אמורים שבתחילת המאה המציאו את הAI אבל לא אמרו כמה זמן לקח עד שהתחילה המלחמה ולא אמרו כמה זמן לקח עד שהם ניצחו במלחמה. זה יכול להיות עשרות שנים. אני לא חושב שאנשים יכלו לשים לב שפתאם הכל השתנה בגלל שבשבילם זה הכל חלום שנראה אמיתי מדיי. זה כאילו הם הלכו לישון ונכנסו לחלום אבל אין להם מושג שהם בתוך חלום. בקשר להמשכיות בני האדם. גם לי זה הציק בהתחלה אבל אחר כך נזכרתי שמורפיוס אומר שיש שדות שלמים בהם מגדלים בני אדם. הכוונה במגדלים היא לא לכך שלוקחים תינוקות ומגדלים אותם לבגרות אלא שיוצרים בני אדם (גנטיקה או משהו) ולכן בני האדם לעולם לא יכחדו. השיער שלו לא גדל בגלל ש... לא יודע למה. אבל בקשר לשרירים והעיניים, אין לזה קשר לתינוקות. תינוקות גדלים עם שרירים חלשים אותם הם צריכים לפתח. השירירים של ניאו מעולם לא התפתחו ולכן לא משנה כמה הוא ינסה הוא לעולם לא יצליח לפתח אותם. בסרט הם השתמשו באיזשהי טכנולוגיה רפואית (שלא קיימת היום) שבונה שרירים מחדש. חבל שלא קיימת כזאת טכנולוגיה היום... היו יכולים לגרום לסטיבן הוקינג ללכת
משקפי שמש. WE SHALL NEVER KNOW אבל אני מאמין שיש סיבה לזה. משהו מיסתורי ומגניב :)

uri_raz

New member
רונאלד רייגן אדיוט ?!../images/Emo8.gif

איך את יכולה לאמר על נשיא ארצות הברית שהוא אדיוט ?

למעלה