אנשים..

the freaky girl

New member
אנשים.. ../images/Emo13.gif

ספרו על חוויות הסופשבוע שלכם.. וגם לאלו שנבחנו היום בהסטוריה, איך היה..
!
need

aLiNuShKa

New member
חוויות הסופשבוע..:)

ממצב אנשושים?! איך היה הסופשבוע?? חיחיחי יום שישי איזה דאחקות היו פה אצלינו..ישבנו כמה ח'ברה בפארק שאנחנו יושבים בו כל הזמן...ובא איזה רוסי שיכור...שיכור זה לא מילה... כמה הוא קישקש..כמה הוא דיבר...כמה הוא צרח..ואנחנו רק צוחקים..והוא נהנה מזה שאנחנו צוחקים עליו הוא אז היה איתנו...חחחח אח"כ ידיד שלי התעצבן עליו כי הוא התחיל לגעת בבנות וזה..והעיף אותי..לקח אותו עד הבית..חיחיחי היה מצחיק!!!:) אממ.. ביום שבת..סוף כל סוף ישנתי!!!!!!:) השלמתי קצת שעות שינה שהיו חסרים לי!!!! מה אתכם!? מה עשיתם!? ספרו ספרו...

Evil Gremlin

New member
אני...../images/Emo7.gif

אני ישבתי ולמדתי... לא הלכתי לשום מקום הפעם

Evil Gremlin

New member
../images/Emo8.gifהבגרות נגמרה!!!../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

יש שי סוף סוף!!!!! אין יותר היסטוריה בחיים!!!!! בהצלחה לכל מי שעשה את הבגרות ב"ידע העם והמדינה היום!!!!"

datiza

New member
../images/Emo70.gifFreedooooooooooooooom../images/Emo70.gif

סוף כל סוף זה נגמר.. בגרות אחרונה לשנה הזאת :) ולשם שינוי הלך לי פשוט מצויין! איך היה לכולם?

Zot ani 1

New member
זה נגמר!!!!!!

אין יותר הסטוריה השנה!!! אין את ספר האנקורי המכוער הזה!!!! יששששש הבגרות היתה דווקא לא כל כך קשה הסתדרתי טוב עם השאלות.... אני כל כך שמחה שזה עבר...

Zot ani 1

New member
בפעם האלף

אני בת!!!! קוראים לי אולגה... נעים מאוד!!! ואצלך ההיסטוריה נגמרה לכל החיים ואצלי יש המשך שנה הבאה....

Evil Gremlin

New member
פאק!!!!! סליחה!!!!

אני לא יודע למה נראה לי שאת בן... אני מזה מצטער..... S O R Y

the freaky girl

New member
בסדר, היא תסלח לך..

אתה יכול לקום מהרצפה.. אווף, איך שאני לא סובלת איך שבנים מתחננים..

Zot ani 1

New member
בסדר בסדר....

הפעם אני סולחת אבל בפעם האחרונה...
חסר לך שאני רואה עוד פעם הודעה בלשון זכר מופנת אלי...

Zot ani 1

New member
../images/Emo93.gif

למה סלחתי לך?? לפחות היו חדשות מגוונות בטלוויזיה....חחח

l1zard

New member
אוי ווי.. עצוב..

עצוב ביותר.. מה שעשיתי ביום שישי..
אמממ... התחבקתי עם בקבוק יין.. (קצת הרבה יותר
) לבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואחורי זה דיברתי עם עצמי..
ואחורי זה בכיתי.. הרבה!
ואחורי זה.. אוף... אחורי זה ידיד שלי ניסה להוציא אותי החוצה ורבתי איתו.. כי לא רציתי.. ואז הלכתי לישון.. וכל יום שבת ביליתי את רובו בשינה.. סוף שבוע מהנה במיוחד היה לי..

the freaky girl

New member
תתעודדי..

בדיוק עוד שבוע מהיום מסיימים ביצפר (לא בגרויות, אבל לא משנה), ואחרי זה - חופשששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא לכולנו חופש....סחטחטחטחטחטחטחטק

יש לי מחנה קיץ...ולא מצאתי שום עבודה לקיץ..אז אני כנראה לא יורד לאילת החופש הזה לפחות לא לסופ"ש...אולי ליום אחד בים וזהו... וכל החברים שלי כבר מצאו עבודה...וסמעק חייב לסיים לבנות את הדגם ואת השרטוט כדי שהמהנדס של משרד החינוך יגיד לי מחר "da charasho!" מה שהוא עושה מדי שנה באותו הזמן באותו המקום...

למעלה