אנשים..

the freaky girl

New member
אולי לא מצאת עבודה..

כי אתה לא יודע לחפש במקומות הנכונים?
אני למשל השגתי עבודות (3!) רק מקשר של חברות של החברות של ה... קיצר, בהנת.. כל מה שאתה צריך זה ללכת ללשכת העבודה, להכין כרטיס, ובמקביל להסתובב בעיר שלך, להכנס ופשוט לשאול בקשר לעבודה (ככה 1 מהעבודות שלי השגתי..).. לא תאמין כמה פשוט..
חוצמזה, שנה שעברה אני גם הייתי במין "מחנה קיץ", קורס משצ"ים (אני אסביר בהזדמנות), וזו היתה החוויה של החיים שלי.. אז אולי זה לא כ"כ רע.. וד"א, בהצלחה בעבודה הזו שלך..

Evil Gremlin

New member
לבנות יותר קל למצא עבודה

תאמיני לי!!! לפני כמה חודשים עברתי ממש בכל חיפה!!! ומחר אני עושה את זה שוב... אולי הפעם יהיה יותר מזל.

the freaky girl

New member
רייגע, רייגע..

אתה רוצה להגיד לי שאתה לא אוהב להתלבש כמו בת? שקרנצ'יק קטנצ'יק.. ראיתי את התמונות שאתה ניסית להסתיר..

עיר? מה? איפה?

אני גר במצפה רמון....אין עיר ואין נעליים והיום גיליתי שיש מצב שאני מקבל עבודה...במקום צבאי סודי...

vk3

New member
היסטוריה היסטוריה היסטוריה חשמל

מקנח בחשמל מזורגג... מחר ומחרתיים
דייי שייגמר כבר
חוץ מזה אין חיים... ואצלך

bariska

New member
היתי עסוק

בהכנות להשתלט על העולם ו..התקבלתי היום לשלהב"ת

הסופ"ש שלי ../images/Emo41.gif

טוב, הכותרת נשמעת כמו איזה ספר ילדים... ואו הסופ"ש לי היה מלא תהפוכות ועניינים ובן אחד כוסון שרוקד מדהים שרק כל מה שיש לי להגיד עליו יקח לי שנה, והייתי בזברה בירושלים (חיחי יש לנו זברה בירושלים
הידד
) ואו ויש לי הרבה להגיד אבל אין לי כוח באצבעות. אני רק אגיד שזה כולל משולש רומנטי (טוב לא כל כך רומנטי, אבל שיהיה) ובעיקר היה ממש נחמד, במיוחד לעומת יום ראשון ושני שבהם אני יושבת בבית ולא עושה כלום ולא רואה אף אחד ומ-ת-ה משעמום.. תצילו אותי

vk3

New member
משולש ../images/Emo12.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אהם... אהם... מה אומר לך...

הצלחה../images/Emo35.gif

אני מעדיפה שזה יחזור להיות שוב קו (שתי נקודות, אתה יודע..) משולשים זה לא בריא וזה בד"כ משאיר אותי בתור נקודה בודדת

bariska

New member
משולש..../images/Emo123.gif

אפשר להיצטרף?נהיה ריבוע לשם שינוי

למעלה