אנשים

בואר

New member
אנשים../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אני מצטערת לאמר את זה אבל אני פורשת מהפורום ומתפוז בכלל... ביי ביי אנשים! לאב יו!

מה?@$@!#$@!$?! ../images/Emo168.gif

מההההההההההההההההההההההההההההההההההההה?~?$#?$~$$~$$@~#~ לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

בואר

New member
מה ששמעת...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אמרתי לך חן... אני עוזבת לתמיד...

Rain Star

New member
אני לא הולך לכתוב לך הודעת פרידה../images/Emo41.gif

כי את לא הולכת לשום מקום!!!!!!!!!!! נכון חן?...

בואר

New member
מרון...../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

מצטערת אבל אני כן עוזבת...

בואר

New member
............................./images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אני לא אחזור לבקר... אני עוזבת לתמיד...

בואר

New member
כי...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אולי זה ישמע טפשי אבל הנה כל הסיפור על רגל אחת: ביקשתי לפתוח פורום הדג נחש... בהתחלה הם לא רצו לפתוח פורום כי הם אמרו שהם לא רוצים לפתוח פורומים בזמן הזה וביקשו שאנסה שוב מאוחר יותר... אז ניסיתי אחרי חודש... ואני קטנה אז הם אמרו לי לשלוח המלצת 2 מנהלים בתפוז... אז שלחתי... ואז אחרי המון המון זמן הם אמרו שההודעות בכרטיס האישי שלי חסרות טקסט אז אסור לי לפתוח פורום... זה כל כך הרגיז אותי שאני לא מסוגלת לראות את האתר הזה!

בואר

New member
גם לך?../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

איזה פורום ניסית לפתוח?

אאאאאאאאאאוווףףףףף ../images/Emo10.gif ../images/Emo168.gif

לדעתי זאת ממשממשממש אבל ממש לא סיבה

בואר

New member
אני יודעת...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

חנוש אני מבינה אותך... אבל עדיין... מצטערת... אגב... אני עוברת לפעמים רק לבדוק מסרים וזהו אז אני יאמר שלום...

the king 25983

New member
בהתחלה חשבתי שזאת מתיחה../images/Emo66.gif

אבל אחרי שהבנתי במה מדובר, אני לא חושב שתחזיקי הרבה זמן מעמד. תוך כמה זמן, ואני לא רוצה לתת זמן מדויק, את תחזרי. על אחריותי. רק תזכרו שאמרתי לכם שהיא תחזור. חוץ מזה שאפשר להיות איתה בקשר באי-סי-קיו... בקיצור, מעיין, נתגעגע, ותחזרי מהר. אני יודע שתגידי שאת לא חוזרת אבל לא נורא...

בואר

New member
כמה דברים...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

א.אולי אתה צודק ואני אחזור... אבל רק אולי... ב. מעיין? זה מעין!!!!!!!1

Just Adi

New member
מעין תיראי... ../images/Emo80.gif

תקשיבי, מאז שאת בפורום לא דיברתי איתך, אבל חבל לי שמישהו מהפורום שכ"כ פעיל יעזוב. נו בסדר, הם לא נתנו לך לפתוח פורום בגלל עקרונות מטופשים, אז מה? אני בטוחה שתוכלי לפתוח פורום שלהם במקום אחר, אבל זה נורא נורא נורא טיפשי לעזוב את הפורום בגלל זה, אין לתפוז השפעה כלשהי על הפורום הזה, חוץ מזה שאנחנו מאכסנים אותו שם :) אבל את אוהבת את הפורום ואת מוניקה סקס, וזה שאת כועסת על תפוז לא צריך להתנגש בכלל באהבה שלך לפורום, תעשי קישור ישיר לפורום וזהו, זה ממש טיפשי לעזוב פורום שאת אוהבת וכל כך פעילה בו, רוצה להראות שיש לך עקרונות נגד תפוז? אל תיכנסי לדף הראשי, אל תמלאי דברים, אל תשתפי פעולה בדברים שלהם, אבל תפוז לבד והפורום לבד, אל תפרשי בגלל זה, זאת לא סיבה מספיק טובה

the king 25983

New member
אני למשל...../images/Emo66.gif

בניתי כזה דף בית למשפחה שלי שנכנסים ואז יש את התמונות של מי שגולש באינטרנט על המחשב ואם לוחצים על התמונה אז יש לינקים לאתרים שאותו בן-אדם אוהב. אז הלינק הראשון שם זה לפורום וככה אני לא עובר דרך תפוז. אני גם בעוד פורומים שונים וגם נכנס לאירוחים ומשתמש דיי הרבה בפורומים של תפוז. אבל לא נכנס לאתר הראשי שלהם ולא משתתף בכל מיני דברים אחרים מלבד הפורומים. . אני עושה את זה כי זה לא מענין אוצי אבל את יכולה לעשות אותו דבר כדי לשמור על העיקרון שלך.

בואר

New member
אני...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

לא מסוגלת לראות פורום ששייך לאנשים ההם! תנסו להבין אותי...

למעלה