אנשים

בואר

New member
אני...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

פשוט לא מסוגלת לראות את האתר שלהם... להם יש עקרונות מסויימים ולי יש ערקונות גם כן... אז אני ממש לא יכולה לראות את האתר שלהם!

rotem224

New member
אני............

מאוד מקווה שתחזרי חבל שבגלל זה עוזבים את הפורומים............ אבל במשהו את צודקת שאת צריכה לעמוד על העקרונות שלך ועם את עומדת על העקרונות שלך ככה ....... מקווה שתחליטי בסופו של דבר לחזור.............

כן.., אבל רק חבל.... ../images/Emo168.gif

שהם ממש ממש ממש ממש ל א ישימו עליך..., גם אם תעזבי... כי תפוז זה אתר מבין הגדולים בארץ... וממש לא חסר אנשים שיכנסו אליו... אני כבר אמרתי לך..., אל תתיאשי.... ובבקשה., רק את הפורום אל תעזבי...

בואר

New member
תשמע...

אני לא אומרת שהם ישמיו לב... אני פשוט לא מסוגלת לראות את האתר!

אלוהים... איזה בולשיט

אז עכשיו אחרי שמעין עזבה, תפוז הולכים ליפול, ולא להתקיים עוד... נו מה זה השטויות האלה? את רוצה להלחם על העקרונות שלך? סבבה, אבל את באמת חושבת שזה יזיז להם שלא תכנסי יותר?! גם לי לא נותנים לפתוח פורום (אז המכשפות, היום שוטי הנבואה), אבל אני פשוט מציף אותם באי מיילים עד שהם יתנו לי... אז תעשי מה שבראש שלך רק קחי בחשבון שאפחד מתפוז לא יבכה על זה שעזבת

בואר

New member
אני לא אמרתי...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

שזה יזיז להם.. כי זה ממש לא! אני רק אומרת שאני לא יכולה להיות באתר הזה...

../images/Emo98.gifאני לא מבינה מה הקטע.....

למה את חושבת שזה יזיז למישהו שאת עוזבת? ולמה בעצם את עוזבת בגלל סיבה מטומטמת כזו?! תביני- אין טעם...

אמממממ.... ../images/Emo168.gif

אמרנו... חוץ מ-לנו, חברי הפורום.... זה לא מזיז לאף אחד... ולנו זה מאוד אכפת ואנחנו לא רוצים שתעזבי

אהמ....

כמובן שגם אני התכוונתי לכולם חוץ מלחברי הפורום. אבל אני עדיין חושבת שזו דרך אידיוטית לעמוד על העקרונות שלך....

בואר

New member
אני לא!!!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אני לא חושבת שזה יזיז להם כי זה לא!!!! אני פשוט לא יכולה לראות את האתר! תנסו להבין אותי!

למעלה