אל תדאגי לא מחקתי אותך
ב בצה17 New member 7/12/04 #38 עידן!! אני הולכתת אני הולכתתת אני הולכתתתתתתתתת ווווווווייייייייי אמא שלי נתנה לי כסף לקנות כרטיס ואנחנו קונים כבר כרטיס דרך אמא של עמיתתת אני הולכתתתתתתתתתתת וואי הופעה שניה שלי!!!!!!!!!!!11 יהייייייייייייייי
עידן!! אני הולכתת אני הולכתתת אני הולכתתתתתתתתת ווווווווייייייייי אמא שלי נתנה לי כסף לקנות כרטיס ואנחנו קונים כבר כרטיס דרך אמא של עמיתתת אני הולכתתתתתתתתתתת וואי הופעה שניה שלי!!!!!!!!!!!11 יהייייייייייייייי
פ פרקשון New member 7/12/04 #39 הולכת לרמת גן??? תהנייי!!! אני אולי אקנה כרטיס מתי שההופעה תתקרב... כבר לשורות האחרונות
ע עמיתוש17 New member 4/12/04 #11 ../images/Emo29.gifזאת אני כן אני הייתי עם בצה בחגיגית.... מה,כבר שכחת מי אני??? חחחחח.... סתםםםםםםםםםםם
../images/Emo29.gifזאת אני כן אני הייתי עם בצה בחגיגית.... מה,כבר שכחת מי אני??? חחחחח.... סתםםםםםםםםםםם
ע עמיתוש17 New member 4/12/04 #15 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מה נשמע עידן? אתה תבוא להופעה של שייגעצ ב-22.1? "חיוכים בבוקר ודמעות בלילה".....
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מה נשמע עידן? אתה תבוא להופעה של שייגעצ ב-22.1? "חיוכים בבוקר ודמעות בלילה".....
פ פרקשון New member 5/12/04 #31 אני רוצה לבוא... אבל אני לא בטוח יכול והכל סבבה דרך אגב תתחברי לאיסיקיו לא נוח לדבר דרך פה 315708064
ע עמיתוש17 New member 6/12/04 #35 ../images/Emo35.gifלמה? למה לא תוכל לבוא? והוספתי אותך לאייסי שלי עכשיו רק צריך שאתה תתחבר... חחחחח "כשאת מחייכת כואב לי עוד יותר".....
../images/Emo35.gifלמה? למה לא תוכל לבוא? והוספתי אותך לאייסי שלי עכשיו רק צריך שאתה תתחבר... חחחחח "כשאת מחייכת כואב לי עוד יותר".....
נ ניו יורק רפיח New member 4/12/04 #19 נצל"ש אם תזמזמו את ניו יורק רפיח......יצא לכם אותו מנגינה כמו הפתיח של התוכנית בלינקי ביל(שמתם לב) ויובל נראה כמו קואלה לפי החברים שלי חחחחחחחחחחח
נצל"ש אם תזמזמו את ניו יורק רפיח......יצא לכם אותו מנגינה כמו הפתיח של התוכנית בלינקי ביל(שמתם לב) ויובל נראה כמו קואלה לפי החברים שלי חחחחחחחחחחח
H Hezi The One New member 4/12/04 #21 אתה ממש דפוק אה? בלינקי ביל זאת מוזיקה קיצבית מאוד...ני"ר זה יחסית רגוע... בן תזכור לפחות כאף שטות אחת במפגש
אתה ממש דפוק אה? בלינקי ביל זאת מוזיקה קיצבית מאוד...ני"ר זה יחסית רגוע... בן תזכור לפחות כאף שטות אחת במפגש
נ נמש לנצח New member 4/12/04 #24 ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני נמש, את יכולה לקרוא לי טל תהני.. תרגישי ב