אנשים:::

אנשים:::../images/Emo6.gif../images/Emo61.gif../images/Emo6.gif

עברתי TEST למי? למי יש רישיון לאופנוע עד 500 סמ"ק למי
לי
יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש!!!!!!!!!! עכשיו אני צריכה רק למצוא בנק לשדוד ואז יהיה לי כסף לאופנוע!!!!! אאאאהההההה יש לי רישיון......... SORRY על ההתלהבות.............

Darkwing

New member
למי יש רישיון עד 500 סמ(ע)"ק?

לא לי... איזה אופנוע מדובר? אופנועים זה מסוכן!!! לא ידעת? חוץ מזה שהם נפגשים בימי שלישי איפשהו. שאלי את ששי, הוא יוכל להסביר לך יותר לגבי העניין. אופנוענים למען אופנוענים.
ומזל טוב.

../images/Emo3.gif

לא צריכה יותר מידיי הסברים.... וחוצמזה, המפגש בימי חמישי........... כבר אמרתי שיש לי רישיון

Darkwing

New member
הוא בימי שלישי...

אני יודע כי... ולא צריכה יותר מדי הסברים. זה מתחיל להשמע כמו תחילתה של ידידות נפלאה. בין הרוכב לבין המוסך ו/או האספלט. מציע לך לאבד את הגישה הזאת מהר מאוד. קחי לעיתים עיצות מאנשים שכבר חוו את הדברים פעם ואל תנסי לחוות אותם על בשרך.

R-o-i

New member
מוזר, גם אני יודע על חמישי ושני..

שלישי ? עם מי אתה ניפגש בשלישי ? רועי

בוא נראה-

אתה מת"א הוא לא, יש יותר ממפגש אחד או שניים בשבוע... יש בכמה ערים אפילו
אני מאלה שנפגשים ביום שלישי...

../images/Emo45.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אפילו שרשמתי לך גם באופנועים
אל תישכחי- תמיד! אבל ת-מ-י-ד מיגונים!!!

HyPeR SoNiC

New member
מזל טוב!!! גם אני רוצה!!!!

דוד שלי חולה אופנועים.... והוא קנה לא מזמן אופנוע סוזוקי 500 סמ"ק... הדבר הזה חיה רעה!!! הוא הרכיב אותי עליו והוציא אותי לסיבוב... הוא האיץ ל-140 קמ"ש כמו כלום!!!
אחחחחח האדרנלין!!!!! אני מת לגנוב לו את האופנוע ולחרוש עליו קצת!!! אבל אני לא יכול! צריך לחכות קצת עד שאני אוכל להוציא רישיון על כלי כזה.... (יש לי 18 עוד כמה חודשים אבל ההורים לא רוצים שאני אוציא רישיון על אופנוע...) אז שתדעי, אני ממש מקנא בך!!! מזל טוב, ותסעי בזהירות

פסססססטטטטטטטטט.....

גם אבא שלי היה נגד- אחרי שהוצאתי, הוא הוציא ועכשיו הוא מחרים לי את האופנוע כל שבת בבוקר כדי לרכב

HyPeR SoNiC

New member
חחחחחח ואללה??

סבבה יש לך רישיון עד 500, נכון? אתה מתכנן להוציא על מעל 500 מתישהו?? ותזכיר לי איזה אופנוע יש לך.....

R-o-i

New member
תגיד תודה שרק מחרים לך אותו

ולא מכר את שלך , וקנה אחד בשבילו... ע"ע המודעה שלמטה, עכשיו מנסה למכור את שלו.

למעלה