אנשים:::

אושר מ

New member
לא הבנתי חמודי

אתה מנסה למכור את שלו, או הוא מנסה למכור את שלו?

../images/Emo51.gifח מ ו ד י ם......

ובקרוב (שנה ככה) לא "תראו" / תשמעו ממני הרבה אני עובדת "כמו" חמורה, איך לעזאזל אני אמורה להשיג עכשיו 30,000 שקל?!?!??!? (הסכום כולל
, ומעיל מוגן - זה עוד בלי הביטוח............ בבעעעעעעעעעע................

כן בכייף..........

אין לי מושג מה הכיוון...........בבבבבעעעעעעעעע
אחרי שרכבתי גם על XT600 נכנס לי האטרף על שטח.
אני מתה על מהירויות.... אבל זה לא כ"כ רלוונטי ל"עד 500"..מה אני אקנה GS/GPZ מה יש עוד בקטגורית "מהירויות"- הכביש.......
ממש קלסי (במיוחד לי) איזה מיני קאסטום GN500 וכד' אווףףף, לא יודעת....... אני ישמע אולי ממש נקבה ולא מבינה אבל איזו חברה מייצרת את המעיל עם המשולש ההפוך בגב fuck שכחתי........כזה אני רוצה!!! אולי נשאיר את זה לפורום אופנועים כי לא נראה לי שזה מעניין מישהו פה

אוקי-

קצת סדר, שטח זה מאוד נחמד- אבל סיוט עד שמגיעים לשם. GS/GPZ/CB/ER יכולים לתת יופי של התחלה להתמודדות עם מהירויות. אין GN500 יש GN250 או EN500, קלאסי הוא מאוד נחמד וטוב לרוכבים מתחילים, אבל הבעיה היא שיושבים נמוך מידי- קרוב מידי לכביש, אין הטיות יפות... המשולש ההפוך של דיינז, אבל יש גם ספידי/לרט ועוד הרבה טובים.

מי הכי חמוד בעולם?!?!?!../images/Emo24.gif

תודה........... (התכוונתי לEN500)..... נראה....קודם ארויח את הכסף.................

בקשר למיגונים-

דברי איתי, חבר שלי מוכר הרבה משומשים עקב גיוס לקרבי, אין למה לשמור בבית... יש לי כאן 2 קסדות, מעיל מיגונים וכפפות...

למעלה