פירוש שלי : ../images/Emo168.gif
ככה.., לדעתי השיר הזה, למרות שהוא ממש חרוש מבחינתנו (ואני מדגיש כי אננו אלה ששמועים הרוב מוניקה ובגלל זה הוא חרוש), הוא שיר באמת ממש ממש ממש ממש ענק...., מבחינת המילים, וכי גדול, השילוב בין הלחן למילים, פשוט , יוצא מן הכלל. חשוב מאוד לציין, שלחן של שיר, הוא דבר שמאוד תופס את האוזן של השומע, והשיר הזה הוא ללא ספק עוד אחד מהשירים היותר טובים של מוניקה. לגבי הקטע ה"שובניסטי". ככה.... אפשר לקחת את זה כקטע שובניסטי... אני בכל אופן לוקח את הקטע הזה, ככה: שהייתה מן מערכת יחסים בין גבר ואישה, האישה הציעה לו שיעברו לגור ביחד, בדרום תל אביב וכו'..., היא כמו כן גם אומרת לו על זה שהוא ימצא עיסוק לעשות ובקיצור משכנעת אותו שהם יעברו להיות יחד, כמו כן, אני יכול לראות את זה כסיפור בתוך סיפור שבסיפור שבפם הו גם מדמה את זה לחיים, ולדעתי הוא בעצם אומר על "הגיבור יהיה שיכור" , הוא בעצם מדמה כאן את עצמו, אז הוא נזכר בכאב, שהוא בעצם לא רוצה להזכר בו, כי למרות שהוא יפה, אבל הוא כואב.., ואז הוא נזכר שבעצם הוא כבר לא יכול יותר מהשטלתנות או משהו כזה (אל תתפסו את המילה הזו) והוא בעצם מתפרץ, בעצם הוא ספג וספג סוספג עד שהוא התפרץ פתאום...