אנשים

למה נטשה אותו?!

אני לא הבנתי מהשיר שהם לא יחד יותר... מה שיפה בשירים שאפשר לפרשן אותם בצורות שונות... אחד שובינסטי ושני רומנטי...

../images/Emo35.gif

התכוונת למה נטשתי אותו? כי אם כן, הוא ממש ממש מעוס, ודיייי

JaWbreaker15

New member
אני חושבת שהיא כן נטשה אותו

"אני זוכר איך כל התפורר" בתחילת השיר הכל חיובי...רומנטי... הם מוצגים באופן רומנטי... רוצים לגור ביחד... אבל בסוף השיר הכל מתפורר, לפי דעתי זה בקטע הקטע של "ככה את יפה, זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה". יעל

למה לא רשמת בחתימה שלך את המשפט הכי

יפה בשיר??????????? "הפנים שמחיכות הן מראות מעוקמות"

JaWbreaker15

New member
אז זהו

שרציתי בהתחלה לרשום את כל השיר. אבל תפוז לא נתן לי. אז רשמתי רק את החלק שאני הכי אוהבת... אני פחות אוהבת את המשפט הזה *למרות שהוא משפט טוב* אה וגבוה זה שיר שולט!!! יעל

או נכון!

"אני זוכר איך הכל התפורר אולי את זוכרת מה את אומרת מה את אומרת עכשיו אולי גם אמצא איזה נושא לכתיבה לא משהו חשוב משהו עצוב סיפור אהבה..." עכשיו אני מבינה למה ליהלי הסיפור אהבה גם עצוב... לא חשבתי על זה:/ וחשבתי לי אחרי ששמעתי את השיר בפעם המיליון ואחד, שזה לא שובינסטי עד המשפט- "אז ככה זה יהיה" זה הקטע שמראה שזה כן שובינסטי, או אולי לאט שובנסטי יותר פגוע, כי זה אחרי הפרידה הרי, שהכול התפורר, והוא רוצה אותה כמו שהיא היתה כמו שהיא, כמו שהוא רוצה, וככה הוא רוצה שזה יהיה...

פירוש שלי : ../images/Emo168.gif

ככה.., לדעתי השיר הזה, למרות שהוא ממש חרוש מבחינתנו (ואני מדגיש כי אננו אלה ששמועים הרוב מוניקה ובגלל זה הוא חרוש), הוא שיר באמת ממש ממש ממש ממש ענק...., מבחינת המילים, וכי גדול, השילוב בין הלחן למילים, פשוט , יוצא מן הכלל. חשוב מאוד לציין, שלחן של שיר, הוא דבר שמאוד תופס את האוזן של השומע, והשיר הזה הוא ללא ספק עוד אחד מהשירים היותר טובים של מוניקה. לגבי הקטע ה"שובניסטי". ככה.... אפשר לקחת את זה כקטע שובניסטי... אני בכל אופן לוקח את הקטע הזה, ככה: שהייתה מן מערכת יחסים בין גבר ואישה, האישה הציעה לו שיעברו לגור ביחד, בדרום תל אביב וכו'..., היא כמו כן גם אומרת לו על זה שהוא ימצא עיסוק לעשות ובקיצור משכנעת אותו שהם יעברו להיות יחד, כמו כן, אני יכול לראות את זה כסיפור בתוך סיפור שבסיפור שבפם הו גם מדמה את זה לחיים, ולדעתי הוא בעצם אומר על "הגיבור יהיה שיכור" , הוא בעצם מדמה כאן את עצמו, אז הוא נזכר בכאב, שהוא בעצם לא רוצה להזכר בו, כי למרות שהוא יפה, אבל הוא כואב.., ואז הוא נזכר שבעצם הוא כבר לא יכול יותר מהשטלתנות או משהו כזה (אל תתפסו את המילה הזו) והוא בעצם מתפרץ, בעצם הוא ספג וספג סוספג עד שהוא התפרץ פתאום...

למעלה