אנשים

אנשים../images/Emo70.gif

חזרתי משבועיים בניו-יורק. כמה חוויות יש לי לספר.... אינספור. בקצרה, כי אני מאוד עייפה, אתן כמה נקודות אור בביגוד שם. ברחוב- כרגיל ג'ינס, ג'ינס וג'ינס, המון חצאיות ג'ינס וחצאית בכלל. נעליים- לרחוב\יום-יום כפכפים שטוחות או נעלי ספורט. לערב כפכף\סנדל סטילטו או עקב דק. אופנה שולטת- מראה ה"גריז" נכנס חזק, עם הדפסי נקודות, שמלות\חצאיות מתנפנת, ממש כמו בסרט. מצד שני יש את מראה הפאנק, הרבה ניטים ועור, את המראה המחוייט- מכנסי סיגר, ז'אקטים. על טהרת החליפה הקלאסית. הצבעים בהם מתמקד סתיו2004 הם שחור, לבן, אפור, צבעים חיוורים בעיקר אך גם צבעים חמים (חומים, אדומים) מהמשפחה הכחולה לא רואים הרבה (פרט לג'ינסים). בקרוב אעלה תמונות של הקניות שלי ובינתיים אעלה תמונות של מוצרים שנמצאים כמעט בכל חנות או מעצב במראה זה או אחר.

בהחלט.

קניתי חיקוי מצויין שלו (וכן, אני אומרת את זה בגאווה) כשאתה נמצא בחנות ורואה 2 זוגות נעליים זהות לחלוטין. הראשון 40 דולר והשני 120 דולר (כי עליו רשום סטיב מאדן) את מה תקנה?!

נעל מוזרה ובהחלט לא נוחה

אבל היא בקולקציה של מאדן, דולהאוס ותתפלאו לשמוע נדמה לי שגם דולצ'ה גבאנה.

tde

New member
לא לניו יורק, אלא לארץ המובטחת ../images/Emo6.gif

(ישראל)

אני מפסיקה. לפחות בינתיים.

אמליץ לכם לבקר באתרים מסויימים (ואולי גם לרכוש, מי יודע) על מנת להתרשם באמת. www.dkny.com www.gap.com www.dollhouse.com www.dolcegabbana.com www.macys.com www.robertocavalli.com אני מאוד נהניתי. בגדי מעצבים שם הרבה יותר זולים. בעצם, תלוי איזה כי זארה נחשב אצליהם ליוקרה כנ"ל לגבי דיזל (עלות היבוא מייקרת את המוצר) ודונה קארן, פולו (או כל קולקצייה של ראלף) קלווין קליין, לואיס ויטון, בננה רפאבליק וכאלה נחשבים אצליהם ליותר עממיים. כמעט לכל אדם יש מוצר חד לפחות ממוצרים של המעצבים הנ"ל. שלא לדבר על קוואלי, בלאיש, פנדי שאנל וכאלה. האמריקאים קונים בדרך כלל בסיילים. והסיילים שם שווים.

אני מפסיקה. לפחות בינתיים.

אמליץ לכם לבקר באתרים מסויימים (ואולי גם לרכוש, מי יודע) על מנת להתרשם באמת. www.dkny.com www.gap.com www.dollhouse.com www.dolcegabbana.com www.macys.com www.robertocavalli.com אני מאוד נהניתי. בגדי מעצבים שם הרבה יותר זולים. בעצם, תלוי איזה כי זארה נחשב אצליהם ליוקרה כנ"ל לגבי דיזל (עלות היבוא מייקרת את המוצר) ודונה קארן, פולו (או כל קולקצייה של ראלף) קלווין קליין, לואיס ויטון, בננה רפאבליק וכאלה נחשבים אצליהם ליותר עממיים. כמעט לכל אדם יש מוצר חד לפחות ממוצרים של המעצבים הנ"ל. שלא לדבר על קוואלי, בלאיש, פנדי שאנל וכאלה. האמריקאים קונים בדרך כלל בסיילים. והסיילים שם שווים. אצלם את קניותיי מאוחר יותר. לילה טוב לי ובוקר טוב לכם

היי חסה!! ../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

מה שלומך!
הבגדים של דונה קארן או איך שלא קוראים לה, מ-ז-ע-ז-ע-י-ם
היא באמת מצפה שאני ילך עם מיני בחורף? הנעלי אולסטאר גם ממש לא יפות
אם אנשים באמת יסתובבו עם הדברים האלה..יש להם הרבה מאוד אומץ

אני

מקווה שנהנית לך שם עם כל הקניות! |אייקון עם פרצוף מקנא|
בוקר טוב שיהיה לך!

למעלה