אנשים

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif מה נשמע מותק ../images/Emo35.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

טוב שחזרת אלינו! איך היה? נשמע שנהנת!!!
NEVER WINTERNIGHTS

ארררר זה שלח לפני שסימתי לכתוב../images/Emo9.gif

אז כהמשך להודעה ממקודם
Never WinterNughts על מה אתה מדבר?! איזה בגדים מההמיםםם אני התאהבתי
הלוואי הייתי יכולה לקנות את הכל שם!!!

הם לא מזעזעים. בחרתי את הקיצוניים

יותר... הביגוד שמייבאים לארץ של דונה קארן רובו טי-ג'אנק. חולצות טי-שירט ומכנסי ג'ינס או דגמ"ח.

אני ואתה על המטוס הבא?!

אני עוד אחזור, מקווה שבקרוב. עכשיו כשאני חושבת על זה, אני די מבואסת כי ביום שהיינו בבלומינגדיילס היינו נורא עייפים ולא הספקתי שם הרבה, כל השאר היו להוטים לעזוב כשרק התחלתי את קומת הביגוד (אז לא הצלחתי לבחור בושם, הרגוני!). בכל זאת ג'ינס של d&g במשהו כמו 30-40 דולר (סייל
) לא מוצאים כל יום. באסה. מייסיס זה ז-ב-ל. יותר גרוע מהמשביר לצרכן בתקופה שרצו לסגור אותו. וסאקס פיפט' אבניו עשינו בזריזות כי היינו בדרך למשהו, אז יצא די מבאס. אבל בהחלט נהניתי משיטוט בחנויות הדגל של גדולי המעצבים ועכשיו אני די מצטערת על שבחנות "נהגתי בשכל" והעדפתי לא לקנות ולחסוך מעט. אבל זה מה יש... סוף מעשה במחשבה תחילה.

לא נורא... חפיף...

העיקר שהיית, ראית ונהנית... תשמעי לי: לא תמיד צריך לקנות כל מה שרואים ורוצים באותו הרגע... "אני ואתה על המטוס הבא?!" - הלוואי!!! הייתי מוכן עכשיו! אבל לצערי אני מתגייס ביום חמישי הקרוב, וישר עושה קורס קצינים של 10 חודשים...
בכל אופן, אני מתכנן את הטיול הגדול שלי בניו יורק מיד אחרי הצבא...

לא שמעת שהמראה הצבאי עזב אותנו?!

מה תעשה עכשיו?! וברצינות,שיהיה לך המון המון בהצלחה ותשמור על עצמך. אני גם חושבת לחזור לפני או אחרי צבא. אבל יש לי עוד שלוש שנים טובות עד למועד הראשון
(בעצם גם לך היות ואתה רכוש מדינת ישראל ל3 שנים-נקבע להפגש בנמל
)

albeldas

New member
ברוכה הבאה לישראל ../images/Emo8.gif איך היה ?

ודרך הגב המיני הזה פצצה ניגנבתי עליו אבל במיוחד על מי שלובשת אותו |מא וספרי קצת איך היה ?

היה ממש כיף.

קצת התאכזבתי מכל מיני מונומנטים (דוגמת פסל החירות והאמפייר) אבל התאהבתי במוזיאונים וברחובות. אגב, למי שיצא יש במוזיאון המטרופוליטן (אחד היפים בעולם) תצוגה העונה לשם godess ובה שחזור של שמלות מכל מיני תקופות שנעשה על ידי מעצבים כמו גוצ'י, דיור וכאלה. ליד כל שמלה יש פירוט עליה- מאיזה חומרים נעשתה, מהי ההשארה, תמונה של הציור ממנו שוחזרה וגם מי לבשה אותה לדוגמא ראיתי שמלה שנלבשה ע"י קיילי, ואחת ע"י ג'ניפר. בהחלט מדהים.

וואי! איזה מגניב!

איזה תערוכה שווה!!! גרררר... הלוואי עליי ניו יורק עכשיו.... אני גם מת לבקר בגוגנהיים...

אוי הגוגנהיים...../images/Emo99.gif

אני ידועה בתור חובבת אמנות לא מוגדרת, אבסטרקטית ביותר. כלכך נהניתי שם, ואין הרבה תמונות משם מפני שלא מרשים לצלם. (הצלחתי לצלם כמה תמונות, ואז איימו להחרים לי את המצלמה) הייתי שם פעמיים, פעם אחת בתשלום ופעם אחת ללא תשלום (ביום שישי אחרי השעה 6 בערב הכניסה חופשית) חבל שלא מיקמתי את עצמי בשק"ש באיזו פינה. מדהים. מדהים. מדהים. גם הארכיטקטורה של המקום מאוד מעניינת והזכירה לי במקצת את הדיזינגוף-סנטר בצורתו הספירלית. אני לא יכולה להעלות תמונות. אם תרצה פנה אליי במסרים עם כתובת מייל או באיסיקיו שמספרו 136168158 (תודיע שזה אתה, אני לא אוהבת "אנונימים")

תמונות של נעליים שצילמתי....

נכנסו לאיזה כלבו במטרה לחפש מתנה ואני השתעממתי אז התיישבתי במחלקת הנעליים מדדתי וצילמתי. נעליים מדהימות היו שם. הרי לכם תמונות נבחרות. הייתי קונה את כולן, הבעייה היא שהסגנון די מבוגר בשבילי והעקבים מאוד גבוהים בשבילי...

למעלה