אנשים!!!!!

אנשים!!!!!

הייתי בהופעה של מוניקה היום!!!!!! ועכשיו חזרתי!!!, היה פ-י-צ-ו-ץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והם שרו משהו כמו שבע שירים מהדיסק החדש.... ו... והיה כל כך כ-י-ף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בזמן הקרוב אני יעלה תמונות מההופעה! עוד מישהו היה??!?!?!?!!?!!?!??!?! תגובות?

O ME

היי אני חדשה:) אני אוהבת את מוניקה... אתמול היתי בהופעה גם:) היה כ-י-ף!!! חוץ מכמה אנשים נעלים שמה שהיו מעצבנים ממש נהנתי... ושייגצ´ רק הוכיחו כמה מוניקה שולטים... ואהבתי מאוד את השירים החדשים!!! וזהו אז היי בכללי והיה כיף!!!!!!!!!!!!!

היי מגניב!!!!!!!!!!!!

אז ברוכה הבאה, ספרי על עצמך, מי את ובלה בלה... ואגב אולי ראית אותי, היה לי כובע כזה מגניב צבעוני עם כמו רסטות כאלה שיוצאות לו מאחורה ראית???

וואלה בסוף באת???

גם אני הייתי והיה שווה ביותר! אם ראית מישהי שב-180 החזיקה נעל אולסטאר באויר אז..זאת אני :) ואח"כ גם פיטר חתם לי עליה :)

לא לא ראיתי....

אבל מה לא ראיתם מישהו עם כובע כזה גדול צבעוני???, כולם כזה הסתכלו עליי כאל איזה מוזר, והרבה אמרו לי שהכובע יפה.....

הא...

אממ בהתחלה הייתי ממש מול שייגעצ ואז התחילו למעוך אותנו אז עפנו משם הצידה, ואז לאט לאט אני וחברה שלי התחלנו לפלס דרך לאמצע אז ב-180 הייתי בדיוק מול פיטר!!

כן...

וואי איזה באסה..... וצילמתי תמונות אבל כולם יצאו באיכות על הפנים..., הכנסתי כבר שניים שיצאו עוד בסדר לגלריה בעמוד השלישי..., וגם הם לא יצאו בכלל משהו...

היי אני היתי מאחורך!!!

ראיתי אותך:) היתי יותר מאחורה... היתי עם 3 חברות והיה אדיר:) קוראים לי תמר (היי ) אני מסכנה בכיתה י.. קפאתי מקור אתמול במעיל ארוך... אני אוהבת לשמוע כל מה שנעים לאוזן ובין זה את מוניקה.. אני מתה על פיטר (במילה- סקסי) ובכלל מנגן חבלז:) ואני מתה על הקול של יהלי.. היתי ראיתי אותך ובטח עוד והיה כיף:)

ראית אותי?!?!?!?!?

יו!!! מגניב לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי עם שמת לב אז הייתי שם לבד.... כי באתי מדימונה במטרה לראות את ההופעה וכל כך עצבנתי את אחי שאני כל כך אוהב אותו עד שהוא נתן לי ללכת!!!!!!!!! איזה יופי!!!, נכון נכון שיש לי כובע יפה נכון?!?!?!?! יש לך תמונה?? אני רוצה לראות עם אני זוכר מישו משם...

snapis

New member
|אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-ם!-!-!

ישמת את הרעיון האגדי שלי!!!!!!!!!!!!!!!!! הו רוד! כמה אני מקנא!!!! תנצרי את הנעל באמת כי אני הלכתי עם שלי בגשם ואבא הכניס את זה לכביסא וכל החתימות נמחקו לי!!!! יו אני לא מאמין!

אין לי תמונות...

מדימונה??? שיו אתה שווה:) למה לבד? היו שמה איתך עוד מעריצי מוניקה:) ולמה לחתום על נעל לא הבנתי את הפואנטה?... וואו היה כל כך כיף.. נ.ב.- איך באת וחזרת?

שווה???? ../images/Emo12.gif

מאיזו בחינה????? והאמת שהגעתי להופעה דיי בפוקס, כי ממש בפוקס הייתי בת"א, כי ההורים שלי נסעו למלון, וביקשתי מהם להשאיר אותי אצל אחי שגר בת"א ואז שכנעתי את אחי שהוא וחברה שלו יבואו איתי להופעה, ואז הצלחתי לשכנע..., והם אבל בכלל ישבו בצד ואני אמרתי לעצמי שאסור לי לשבת איתם בצד, ופשוט הלכתי הכי קדימה שאני יכול, והכי קדימה שאפשר אני חושב.....

space girl

New member
יאא , נשמע שהיה טוב

אופ , בסוף לא באתי... לא נורא , נוורמינד , נקסט טיים * אור מנסה לעודד את עצה ללא הצלחה* בכל מקרה , תעלו תמונות !!!! וברוכה הבאה לתמר (זה שמך , נכון ?) וחן, טחחח הכובע שלך נשמע כזה משוגע :)) ודרך אגב- איזה שירים חדשים הם עשו?

למעלה