אנשים!!!!!

יש לי את הכובע הכי הכי הכי יפה!!../images/Emo9.gif

והשירים החדשים היו דיי יפים, את השמות של השירים אני לא חושב שהם אמרו חוץ מאת הקונפורמיסט שהם כן אמרו....

ותמונות..

הנסת שתי תמונות מההופעה, אבל הם לא באיכות משהו בכלל.....

היה שמה משהוא שהסריט

מי זה? באמת כובע שווה.. כיף לך שיש לך אח גדול:) בכל מקרה היו שירים חדשים אחד נקרא למה את הולכת לבד או בסגנון שאהבתי אמוד.. היו 5 בערך... היו כולם טובים...

כן... חי חי באמת כיף...../images/Emo9.gif

ונכן השירים החדשים טובים אבל אני חושב שהם שרו יותר מ5 שירים חדשים...

יושי ב

New member
ואם כבר השירים החדשים

בטח שמת לב לשיר שנקרא "שנים חסומות" שהוא אחד השירים הכי חזקים מהאלבום החדש ויהלי רשם לנו את המילים שלו בפורום הכחול: שנים חסומות/ שנים בלי רגש/ שנים מהצד מנותק/ מלא בעובדות חסרות כל ערך/ הקיסר של יפן/ הקיסר של יפן/ יושב בכיסא מנפנף בדגל/ זה לא את זה אני/ שנים חסומות שנים של הבל/ אז אל תתפלאי אל תתפלאי/ אני לא יודע ללכת/ אני לא יודע לדבר/ אני רק יודע שהקיר הזה נשבר/ ואני לא חוזר/ נתתי לך יד/ זרקתי אבן/ לתוך הבאר/ עמוקה/ אני מתכופף מקשיב בחושך/ אני לא שומע פגיעה/ לא שומע פגיעה/ אני מפחד/ מנפנף בדגל/ זה לא את/ זה אני/ שנים חסומות/ שנים של הבל/ אז אל תתפלאי/ אל תתפלאי

.....

בעיר הזאת, שנים חסומות, הקונפורמיסט, לא רוצה לדעת, מזה השיר עם הקיסר של יפן?... ומשו עם פרח ....? טו טוטו טוטו טו טו טו טוטו טו טו טוטו טו טוטו טו סגרו את קולנוע פריז....

חחחחחחחחח..... אני במקומך..

לא הולך עם הנעליים יותר., אני קונה חדשות, ואת שלי אני תולה...

ואתמול הלכתי עם הנעליים,

ואחרי ביצפר היה מבול.... ונכנסתי במלא שלוליות ולא הייתה לי מטריה... וכל הנעליים נרטבו..אבל החתימה לא ירדה

exit_from_here

New member
זה מה שמצער את אמא שלי

לא זאת לא סתם כותרת
היה לי משעמם בכמה שיעורים ונגמרו לי הדפים אז קשקשתי..קצת הרבה על הנעליים שלי ואמא שלי ראתה את זה והתעצבנה...וזה לא נמחק עדיין בגשם..

חחחחח....../images/Emo6.gif

זה מזכיר לי שפעם אחת בלילה שדיברתי עם חברה בטלפון התחלתי לקשקש עם עט על הכפות רגליים שלי ועל האצבעות ברגליים...וכתבתי כזה על הרגל "סקס סמים וטל מוסרי" וציירתי חזיר מעשן וכל מיני שטויות כאלה...חחחח...

space girl

New member
הרגל זה מקום מצויין ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

חוץ מהזרת
, היא כזה איבר לא דרוש......
אבל שאתם באים עם כפכפים ויש לכם מבחם - תרשמו על הרגל , המורים תמיד חושבים שיש לך ציפורן חודרנית או מאשו ...

leynorush

New member
וואייי, איזה כיף לך!!!!!!!

אני בטוחה שנהנת..... תביא, תביא תמונות..!!!!!!!!

התמונות יצאו באיכול על הפנים...

אבל שתיים מהם שיצאו עוד ככה ככה.. הכנסתי אותם לגלריה....

למעלה