אנשים...

אנזימים

New member
עד כמה שהנושא לא מצחיק...

אתה מצחיק...
ואני לא אמרתי להתאבל כל החיים-אבל אסור להיות אדישים.. חחח..."עכשיו יבטלו את סיינפלד"

Gum Cigarettes

New member
ביטלו את סיינפלד? ../images/Emo12.gif

אני לא חשבתי שנגיע ליום הזה אבל.. אתה צודק.. בעיקר בקשר ל"ערך החיים"... רגע, אז בגלל זה למדנו שנה שעברה "תרבות ישראל"-"ערך החיים" במצוות הממשלה? זה מה שהם ניסו להעביר לנו? פאק... מצאו מורה לזה... "ערך החיים מתקשר ל...ל... מוות ."

kingshimmy

New member
כן, גם היום אני לא יודע מה יהיה.

יש תשדירי בחירות ב-23:00.

נכון...

גם לי יצא לראות את המתנדבים היותר גדולים מדברים בחופשיות וצוחקים על מה שקורה, אבל כנראה שזה טבעי אם כולם ככה. אני מבינה את זה. בהתחלה גם הופתעתי

גם אני בדר"כ

לא מושפעת מהדברים האלה... אבל כשאתה בפיגוע עצמו ואתה רואה גופות מסביבך זה משפיע עליך אחרת.

סבגבג

New member
ידיד שלי הגיע הביתה (משם) רבע שעה

לפני הפיגוע..... שיא הלחץ בעולם!!!

‡NoK

New member
5 הרוגים מאזור ../images/Emo7.gif

דודה של חברה שלי נפצעה.. ואבא של חברה אחרת גם נפצע.. נורא..

Absolut May

New member
למה כולם הולכים לשם

מה כבר יש לעשות בתחנה המרכזית הישנה, באמת?!

Gum Cigarettes

New member
זו בדיוק השעה

שכולם חוזרים הבייתה מהעבודה. לא יודעת אם את מודעת לזה אבל תחנה מרכזית ישנה עדיין פעילה בחלקה. חוץ מזה שהיא רחוב וחצי מתחנה מרכזית חדשה ויש כאלה שהולכים את זה ברגל במקום לקחת מונית (
)...

American Beauty

New member
כל המצב הזה פשוט מגעיל ומפחיד....

אני בחיים לא רואה חדשות כי זה הורג אותי לראות ולדעת שאני לי יכולה לעשות כלום, בערך עוד חצי שנה אני קימת בטוח עוברת לחול (חזרה לראה"ב) וחלק גדול מהסיבה זה בגלל המצב המזדיין הזה!!!!!

RutyTuti

New member
זאת הטעות שלך מאי.

אם כול אחד עכשיו יעבור לחו"ל בגלל המצב , לא תאר לך בסופו של דבר מדינה לחזור אליה. ושתדעי לך שבכול מקום בעולם יש אנטישמים . ורק בארץ אתה יכולה להיות יהודיה גאה כמו שאת. ברגע שאת אומרת שעוד חצי שנה את עפה מהארץ , הערבים קיבלו את המטרה שלהם בדיוק. שזה להעיף אותך מהשטח שלך ולקבל את השטח בשבילם.

או אה

New member
זה הפתרון שלך?

לברוח?! ומה ייקרה אז? זו הארץ שלך! העם שלך אולי אפילו קרובים שלך נרצחו בשואה לפני פחות ממאה שנה רק בגלל שהם יהודים ועכשיו כשיש לך מדינה את בורחת? אני אישית לא זז מטר מהארץ לא משנה מה קורה... אם הערבים כל כך רוצים את הארץ שיבואו!

Gum Cigarettes

New member
ולה.. אתה צודק אבל...

אתה צריך להבין שיש אנשים שזה יותר מידי בשבילם להתמודד עם כל כך הרבה הרג והכל.. צריך להבין לא להאשים. שיעשו מה שטוב להם, ככה זה דמוקרטיה וחופש בחירה.

The WizardMan

New member
רק לציין למי שלא יודע שקרן עלתה

מארה"ב מתישהו ... אז זה כמו בית שני ( או אולי אפילו ראשון ) בשבילהם ככה שאני יכול להבין את המעבר.

RutyTuti

New member
אוקי.

סליחה חשבתי שזאת מאי , אין לי מושג למה. ואם הבית שלה זה ארה"ב , אז ניחא.. אני מתכוונת לכול אלה שאומרים שברגע שהם יהיו בגיל 18 הם יעופו המדינה ה"מסריחה" הזאת . הם לא מבינים שברגע שזה קו החשיבה שלהם , בערבים עשו את שלם. הם לא מבינים שהם רק הורסים לעצמם. ובטי , כן יש לי איי סי אני אשלח לך בהודעה בפרטית.

למעלה