אנשים...

ilana4ka

New member
אנשים...

אם אני לא בטוחה לגבי משהו...כאילו אם אני הולכת להתחיל עם איזה בחור או לא....איך אני יכולה לדעת באמת מה אני מרגישה?? גאד דמיט אני לא סגורה על עצמי ואין לי מושג מה לעשות....

HyPeR SoNiC

New member
לא דיברנו על זה? ../images/Emo163.gif

לכי על זה!!!!!!!!!!!! מה יש לך להפסיד כבר?????!?!?!?!?!??!?!?!?!

ilana4ka

New member
לאאא די נו!!!!!!!!!

אורן!!!!!!!!!!!!!!! אתה יודע שאני לא בטוחה!!!!!! אוף! פאקינג שיט איך אני יכולה לדעת אם אני בגורה על עצמי או לא?! פאק.

HyPeR SoNiC

New member
הייתי מייעץ לך..... אבל....

אבל את ממילא תפרשי את זה אחרת........ דבר שקורה לך הרבה בזמן האחרון

9hanT0M

New member
רק אחרי שתתחילי איתו כאילו כזההה

אל תקחי את זה קשה, תזרמי... היום זה כבר לגיטימי לבנות להתחיל עם בנים. למרות שיש כאלה שאומרים שזה תפקיד הגבר אבל נעזוב את זה. את לא תדעי מה את מרגישה עד שלא תתחילי או שהוא יתחיל איתך ואז תהיו בקשר תכירי אותו יותר טוב ואז תדעי, כי להרגיש זה לא להרגיש רק משהו פיזי כמו משיכה שזה ההתחלה של כל קשר נורמאלי אלא גם להרגיש משהו במישורים אחרים של קשר אינטראקטיבי וחברתי.

ilana4ka

New member
אמממ תראו...

קודם כל-מיסטר די ג'יי! תרגיע! חח אני לא מוציאה דברים מהקשרם. מה שאתה אומר זה מה שאני מבינה. *אהמ* *אהמ* דבר שני, אין לי בעיה להתחיל עם בחור. התחלתי כבר עם בנים. זה פשוט נושא טיפה ה-ר-ב-ה יותר קומפליקייטד....

HyPeR SoNiC

New member
אבל עובדה שברוב המקרים....

את מבינה בדיוק ההיפך!!!! דבר שני, זה לא קומפליקייטד כמו שאת עושה את זה....... את סתם מתעסקת בשטויות ובשאלות סתמיות במקום פשוט ללכת על זה הרי כמו שפאנטום אמר, את תדעי מה יהיה רק אחרי שתתחילי איתו..... מקווה שתביני את זה נכון הפעם

ilana4ka

New member
אמממ תראה!!

אתה מבין ב-ד-י-ו-ק למה אני חושבת שזה קומפליקייטד...וזה באמת לא כמו כל מצב אחר. בעעע... ותאמין לי שעוד הרבה אנשים אמרו לי שזה באמת כזה מסובך.. לא פייר..

HyPeR SoNiC

New member
תראי......

זה עדיין לא כזה קומפליקייטד...... אם יש רצון - יש דרך ואת בחורה חיננית ואינטיליגנטית..... אני מאמין שתחשבי על משהו.....

ilana4ka

New member
חח חיננית ואינטיליגנטית:)

תסכים איתי שזה לא כמו להתחיל עם כל בחור נורמלי.....

HyPeR SoNiC

New member
אמממ תראי.. תשמעי.. תקשיבי.. תאזיני

טכנית כן כי קצת יותר קשה לתפוס איתו שיחה........ ואת לא הראשונה שמנסה..... אבל בתאכל'ס - הוא בן אדם כמוני וכמוך.... לא?

ilana4ka

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

איזה עופר שכטר ואיזה נעליים?! ממש לא!!:)

HyPeR SoNiC

New member
חחחח

אילנוש, לא נראה לי שהם יכולים לעזור לך הרבה..... הם לא יודעים את סיבת הקומפליקיישן........

Anna Karenina

New member
../images/Emo46.gif אני דווקא כן יודעת...../images/Emo3.gif

אילנה, זה שיש לו שם משפחה זהה לשם משפחה של קריין חדשות די מוכר, (ערוץ 1, אם אני לא טועה..), לא אומר שאת לא יכולה לנסות..!
אני כבר הבעתי את דעתי בנושא...אם כן, סבבה. אם לא, תמיד תהיה לך חוויה לספר, או לפחות סיבה להתגאות באומץ שלך. בהחלט דרוש אומץ, אגב..
בהצלחה בובינקה!!

ilana4ka

New member
חחחחח

איך עלית על זה?! טוף בכל מקרה אני חושבת שאני אלך על זה... נקווה שזה יילך טוב, ואני אעזור אומץ(כמו תמיד דמיט, אני בחורה אמיצה חח, לטובתי או לרעתי), ואני לא מוכנה לוותר בחיים. אם אני רוצה משהו...*אהמ* *אהמ* סוו, וויש מי לאק פיפל. ותודה נועל'ה
(ולכל השאר גם:) כן כן אורן עכשיו אתה בטח מחייך מאוזן לאוזן ושמח שכל היעוצים המתמשכים שלך נושאים פרי...איכשהוא....רק נקווה שיצא מזה משהו:)

HyPeR SoNiC

New member
חיחי יייייישששששש!!!!!!!!!!!

מזל טוב על ההחלטה (הנכונה)!!!
אני אחזיק לך אצבעות....

ilana4ka

New member
חח חסר לך

שלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה תפילות שלך ושל נועה יום וליל!!!!

למעלה