חוצמזה, אני מתחרפן פההה!!! מחר מבחן קשה בפיסיקה וביום חמישי מיני מתכונת בספרות!!!!! מזל שבספרות אין כ"כ הרבה חומר ככה שאני יכול להרשות לעצמי להתחיל ללמוד מחר....
מהסיבות שהזכרתי מקודם, בקושי היה לי זמן להתקשר להדס... אבל עכשיו לא נשארו לי תרגילים לפתור בפיסיקה כי פתרתי את כל התרגילים בספר, את כל התרגילים מספר הבגרויות, ועוד תרגילים שהמורה שלי שלחה באי מייל...... (רק בנושא של המבחן, זה בסדר....) אז תצפי לצלצול עוד היום
מה? זה מה שהמורה המליצה לעשות.... ואת הבגרויות (שזה די הרבה תרגילים) פתרתי רק בצורה איכותית בראש (יעני עשיתי לי את הדרך לפיתרון בראש... רק כשהרגשתי ספק בדקתי את זה עם חישובים) אז זה הלך די מהר... החומר לא כזה קשה..... אני יותר מפחד מספרות.... אני שונא מקצועות חרישה!!!!!!!!
אבל תמיד בכל התחלה, עדיין אין רגשות, אז לא צריך יותר מדי להתעמק במה מרגישים. זו לא החלטה גורלית. זו לא מחוייבות. זה לנסות. לנסות תמיד רצוי. לאט לאט מה שאת מרגישה יתבהר. חבל לפספס דברים בגלל הרגשה לא "בטוחה". וניצול שרשור קטן: הרס"פ התקשר מקודם
ודיברנו איזה 20 דקות והשיחה ממש זרמה וקבענו להיפגש (רק ביום שני). החזיקו אצבעות.
או פרפרים בבטן.. אם לזה התכוונת זה בעצם כשהדם בבת -אחת זורם מהקיבה למקום שהיית רוצה שיעשה בו שימוש בו באותו הרגע... ומשם באה ההרגשה בבטן חיחי העובדה הזאת הרסה את לי את התמימות במושג "פרפרים בבטן":/