אנשים!!

Dj SuNsHiNe

New member
הכתבה על סוגי בנים..

שכחתי איך קראנו לה.. אופס... והאמת שמציקים לי רק כשמתפרסמות תמונות שלי, קרה לפני חודש בערך... =) ככה אנשים בכלל לא יודעים מי אני,סתם בחורה רגילה... והאנשים שמכירים אותי כבר רגילים אז לא משנה להם..

את נעמה???

אני מנויה לראש אחד כבר איזה 3 שנים יש כזה מעל הכתוב שמות של כתצים.. עופר וכל מיני כאלה ויש גם נעמ.. זואת?

Dj SuNsHiNe

New member
=)

כן, זאת אני =) אני ממש שמחה לגלות שאנשים קוראים מי כותב את הכתבות האלו =) בן עופר ממש נחמד וגם אדיר ינקו. ונעמה שיינמן זאת אני =)

כן, לה ולבן עופר

היה כזאת מלחמת מינים.. עם דעות שלה ושלו.. מבינות למה התכוונתי?

בצה17

New member
כן אני שנים קוראת ת'מדור הזה..

זה לא התחיל איתם.. היו עוד לפניהם איזה עומר אחד שתופס מעצמו אלוהים, מה שהוא ממש לא כי ראיתי תמונה שלו והוא יותר דומה לבטטה חח..המדור שלו עם מי זאת הייתה? אחת שקוראים לה גם נעמה נירא לי.. קיצר זה היה מדור מצחיק!!

חחח זאת נעמה...

זאת שכתבה את הכתבה של שייגעצ שבוע שעבר. היא כאן... אה.. חשבתי שהמדור הזה הוא דיי חדש.. כאילו מהשנה או שנה שעברה...

בצה17

New member
זאת נעמה הזאת??

זאת שכתבה אז עם עומר???? חחחחח עכשיו אני לא סתם מחבבת ת'כתיבה שלה! אני מעריצה אותה!!! היא תותחית זו!! איזה ירידות..חח אבל היא נשמעה כל כך בוגרת הייתי בטוחה שהנעמה הזאת בת איזה 17+.. חח איזה חזק היא השפילה את עומר..!! אני וחברה שלי היינו קוראות כל הזמן ת'מדור שלהם ונקרעות מצחוק מהירידות שהיא מביאה שם על הבטטה הזה חח

Dj SuNsHiNe

New member
אהמ

אני עדיים לא הספקתי לגעת במדור הזה.. ועם עומר בכלל לא יצא לי לכתוב. ואני לא בקשר איתו בכלל בכלל. אני כובת רציני ב3 שנים האחרונות =) אבל אני אגיע למדור.. אתם תראו!!!! ואם מישהו היה קורא, היה מדור של ביצפר כזה עם תמונות של קיוסק ושירותים אז הייתי כותבת שם המוןןןןן... =) ואני עוד 4 חודשים בת 17!

Black Angel77

New member
נראה לי שאני יודעת מי את

כאילו,אני חושבת שראיתי אותך חח :] אהממ שימי תמונה שלך רגע P:

Dj SuNsHiNe

New member
תמונה שלי התפרסמה בעיתון

בערך לפני חודש, כתבה על מענקי פורד... אם יש את הגיליון תציצי,אם לא תמצאי אני אעלה תמונה שלי בסופו של דבר...

../images/Emo79.gif חחחחחחחחחחחח..../images/Emo6.gif

הכתבה על הסוגי בנים מעולהההה
ממש אהבתי... יישר כוח
וכמובן, גם הכתבה של שייגעצ, איך לא?! ילדע [בתכמה את?!
] את כותבת נהדר

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo9.gif באמת תודה, אני כבר ממש מסמיקה!

אני בת 16 וחצי. ועוד פעם תודה!

למעלה