אנשים!!

humint

New member
אנשים!!

כל הכבוד על הפורום...!! אני חייל מאיזור השרון (רעננה) ואני בהחלט יעבור פה מדי-פעם לראות אם אפשר לעזור למישהו איך-שהוא... בכל אופן קבלו ח"ח ענק - טוב לדעת שנשארה טיפה של שפיות בצבא ה-#$%#$@%@$% הזה!!! בהצלחה בהמשך הדרך!

Dizen

New member
../images/Emo51.gif

ואני מלש"בית מרעננה
ואני לא שפויה

humint

New member
פששששששששש

גם מלש"בית, גם רעננית וגם לא שפויה?! שילוב מפחיד!! סתם... האמת שמנהלת רעננית לפורום שכזה זה מכובד ביותר!

humint

New member
ק...קנ...קנא...../images/Emo12.gif

קנאים
סתם נו די כבר אתם גורמים לי להיראות רע!

mashush

New member
לי יש שאלה!

מה ההבדל בין בעלי פרופיל 24 לשנה לבין 21 , הכוונה בתנאי ההתנדבות! ו...מה קורה אם עוד שנה מעלים לי את הפרופיל ל45 ומעלה ,זתומרת לכשירה לגיוס (כרגע הפרופיל הוא 24 לשנה)

סיונתו

New member
זה אומר...

מי שיש לו פרופיל 21 זה קבוע מי שיש לו פרופיל 24 זה זמני... זה אומר שבעוד שנה (או מתי שאמרו לך) תקבע לך עוד ועדה או זימון או משהו שיראו אם את יכולה להיות כשירה לשירות אם כן אז את תגוייסי... ואם לא אז או שישאירו לך 24 לעוד כמה זמן או שיורידו לך ל-21...

mashush

New member
כן...את זה אני יודעת...אבל...

התכוונתי אם אני אתנדב! ואהייה מגוייסת כבר...

סיונתו

New member
בעיקרון...

אם יש לך פרופיל 24 אז יחכו עם הגיוס שלך (רגיל או בתור מתנדבת) עד שידעו בבירור אם את יכולה לעשות שירות רגיל או שהפרופיל שלך יהיה קבוע...

מעיין©

New member
אם את תהיי מגויסת כבר...

אז יש 2 אפשרויות:
שישלחו אותך לטירונות 02 וישבתו אותך מחדש בתפקיד המתאים לפרופיל שלך.
שישאירו אותך בתפקיד שלך, ובעצם שום דבר לא ישתנה (חוץ מזה שאולי יכריחו אותך לעשות מטווח ולהתחיל לשמור ולעשות מטבחים) הכל תלו בכמות הזמן שיעבור. לפי מה שאני יודעת, אצל בנות- אם עברו כבר 10 חודשים מהגיוס- אפשרות מספר 2, אם פחות- אז אפשרות מספר אחת.

mashush

New member
לא לא לא

עכשיו הלחצתם אותי!!!! כשהייתה לי את הועדה המיוחדת שבוע שעבר רצו לתת לי 24 ל5 חודשים, אז הסברתי לרופאים שאני כן רוצה להתגייס ואז הם נתנו לי 24 לשנה כדי שאני אוכל להתנדב!!!! (כי אפשר להתנדב רק אם יש לך 24 לשנ או 21) כך שזה לא הגיוני שהם יחכו עם ההתנדבות שלי עוד שנה בשביל לראות מה יהיה מצבי...הרי נתנו לי את הפרופיל הזה שאוכל להתנדב עכשיו וכבר הגשתי טפסים...וכבר סיימתי י"ב שנה שעברה... אוווף אני כ"כ מבולבלת!!!

אני חושב (לא בטוח בכלל)

שאם יש לך 24 לשנה, אז תוכלי להתנדב ואז פשוט תחשבי למתנדבת ותעברי את המסלול של המתנדבים - לא נראה לי שישנו אצלך משהו.

מעיין©

New member
לא הבנת אותי חומד../images/Emo13.gif

את כן תתנדבי. כל מה שכתבתי בהודעה שלי זה למקרה שיעלו לך את הפרופיל אחרי שכבר התנדבת.

mashush

New member
חח אופסי../images/Emo9.gif

התגובה שלי זה לסיונתו, שאמר/ה שיחכו שנה עד שינדבו אותי.. איתך אני מסכימה
למרות שהמשקית ת"ש אמרה לי שאם יעלו לי את הפרופיל אז אני בכל מקרה אשאר באותו התפקיד

Starving Marvin

New member
לא רוצה לבאס...

אבל מהרגע שתגישי בקשת התנדבות, עד הרגע בו תתגייסי, אמנם לא תעבור שנה, לרוב (לרוב, דורון, לרוב, מה אתה קופץ?
), אבל כן יעברו כמה חודשים טובים וזה בהחלט עלול לקחת חצי שנה. מה עוד שאני לא יודע מה קורה במקרים של פרופיל 24 ולא 21. אגב, פרופיל 24 ליותר משנה, ע"פ הבנתי, הופך לפטור קבוע משירות, ובמקרה כזה אני לא חושב שינסו להעלות לך אותו אחרי שתתנדבי- אבל אני רק מנחש.

Starving Marvin

New member
טעות, עד כמה שאני יודע.

מכיר ידידה של חבר ששלחו אותה לעשות טירונות 02 אחרי שנה בגלל המצב הזה... בתור רב"טית.

למעלה