אנשים!!

Dizen

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מה קורה פה?! טוב שאנחנו לא מאפיה
דיזן עצבנית אחרי משמרת עם מנהלת סתומה במיוחד

סיונתו

New member
זה הכל...

בגלל עוזי כהן
לא יודעת מה הקשר...סתם ראיתי עכשיו ארץ נהדרת

TRANSFER

New member
צחוק צחוק אבל...

עוזי כהן עשה הרבה עבודה טובה ברעננה. רעננה אחת הערים הנקיות והמסודרות בארץ[והרבה בגללו] ולא אני לא שייך לליכוד ובמיוחד לא למרכז

סיונתו

New member
כן אבל..

הוא עדיין בנאדם די לא חכם.... כאילו.. טוב שערוץ 2 נזכרו אבל אנחנו כבר 3 שנים יורדים עליו... ו.... אתה חמוד אתה!

TRANSFER

New member
חחחח

לגבי החכמה שלו- אני לא בטוח בכלל. אולי הרושם שנוצר הוא שלילי, אם הוא היה טיפש הוא לא היה מגיע להיות סגן ראש עיר. הבן אדם צבר הרבה כוח, בזכות הכישורים שלו, ולא על ידי פרוטקציות אלא בזכות עצמו, הוא הפך מבחור שגדל במשפחה ענייה למישהו מכובד ובמרכז הבמה של מדינת ישראל. אנשים טיפשים לא יגיעו להישגים כאלו.

Starving Marvin

New member
הא?

אם היה אייקון של |פחחחחחחחחחחח|, הייתי שם אותו כאן. אבל אין, אז דמיין כאילו. מידת ה"הצלחה בחיים" (המרכאות- מכיוון שזה דבר סובייקטיבי, אבל אני מניח שאתה מבין למה אני מתכוון במקרה זה), אולי מושפעת מאינטילגנציה- אבל הרבה יותר ממזל וניצול הזדמנויות. ולהפך, היום רקע עני זה בונוס בפוליטיקה. יש הרבה סגני ראשי ערים טיפשים, ואוסיף ואומר שסגן ראש עיר זה גם לא כזה מקצוע מבוקש. לא יודע אם הוא חכם או טיפש, אני לא מכיר אותו. אבל מזה שהוא סגן ראש עיר- אתה לא יכול ללמוד כלום לגבי מידת החכמה שלו. נ.ב. דיזן, מזכיר לך את השיחה על "סגנית רה"מ אישה-שחורה-לסבית-ענייה"?

TRANSFER

New member
אולי אתה צודק

לא רוצה להתווכח על העניין הזה. אבל מה שבטוח שגם לשפוט אותו ולהגיד שהוא טיפש זה לא יהיה נכון וראוי. ושוב שלאף אחד מכם לא יהיו טעויות. אני מאוד רחוק ממפלגת ליכוד בדעותי. אני לא מנסה להגן על הארגון

סיונתו

New member
תשמעו

בואו תתנו לי לפתור את סוגיית רמת הטיפשות של סגן ראש עירנו (עוזי כהן...) אני כן מכירה אותו מקרוב מאוד... הייתי אצלו בבית כמה פעמים (פעם הייתי בקשר עם בן שלו... ותנו לי להגיד שהטיפשות עוברת אצלהם בגנים...) אחרי שראיתי אותו רב עם שוטר ואת אשתו משפריצה עם הצינור על בן דוד של חבר שלי (זה היה מבדר) אני רק רוצה להגיד לכם... שיותר מדי חוכמה אין במשפחה שלהם... ותתנו לי לצוטט לכם את אחת מיציאותיו הגדולות: "אני רוצה להציע לבנות תעלה עם גודולות ברעננה כמו בשוויץ כן כן... קראתם נכון... שוויץ ...

TRANSFER

New member
חחחחחחחחח

גם אני שמעתי על הרעיון ההזוי הזה
מצחיק קצת... אבל אם הצלחנו להפריח את השממה באיזור צחיח והצלחנו לעשות חקלאות בנגב אז אפשר גם לבנות תעלות בלב עיר, ביג דיל
הוא היה אצלכם בבית? אבא שלך עובד עירייה או משהו?

סיונתו

New member
לא

אני הייתי אצלו אבל אבא שלי גם מכיר אותו... בסה"כ הוא בנאדם טוב...

humint

New member
אוייייי נו באמת!! ../images/Emo46.gif

אז הבן-אדם דפק יציאה אחת מפגרת בחיים שלו!! גם לו מותר!! (אני עושה את זה פעם ביום בערך....!) לא עולה כסף לפרגן תפסיקו כבר!!! עוזי כהן=גבר-גבר!!
ד"א אני אישית בעד הקטע של התעלות!! יכול להיות מאוד מגניב!! שיהיה לנו אחלה סופ"ש!

Dizen

New member
דעתי בקשר לתעלות

לא אומרת כלום על עוזי כהן, חוץ מזה שהוא מספק בידור מצוין.
בנתיים, יש גונדולה אחת בלב האגם בפארק. תרשו לי להגיד שזה הדבר הכי מגוחכך שראיתי בחיים שלי. הגונדולה יותר גדולה מהאגם! לא מבינה למה צריך לחקות עיר יפה (ונציה, שאגב נמצאת באיטליה ולא בשוויץ, מר כהן
) בשביל להיות עיר יפה. רעננה לדעתי חמודה גם בלי השטויות האלה, שרק יראו מלאכותיות ופלצניות. זהו
במצב רוח קרבי אחרי יום מלא במתמטיקה

humint

New member
ממש נהיינו פורום סגני-ערים ותעלות!

מצחיק הוויכוח שקורה כאן...... בכל אופן תחשבי - זה לא יהיה מגניב אם נגיד תלכי לבית-ספר בסירה במקום באוטו?! או תצאי עם חבר שלך לשיט רומנטי בעיר במקום נסיעה במכונית?! לדעתי זה אחלה רעיון (דמיוני ביותר אבל בכל-זאת שווה)!! רעננה גם ככה יפה מאוד, אבל בלי שום קשר תעלות זה סבבה!! וכאן סיימתי את חלקי באחד הוויכוחים הכי חסרי תועלת שניהלתי אי-פעם!

Dizen

New member
מה, אני אשאיר אותך בלי תגובה? ../images/Emo3.gif

זה לא יהיה מגניב (או רומנטי) כי זה יהיה מזויף, מלאכותי, ולא מתאים למדינה שלנו בכלל. גם אני סיימתי את חלקי
דיונים חסרי טעם זה כיף!

סיונתו

New member
וזה לא רק יציאה אחת מפגרת...

נתתי רק דוגמא אחת.. מכל מה שקורה פה... בכל מקרה.. אני כן מפרגנת... הוא עושה דברים טובים...בדרך כלל... (חוץ מהדברים המטומטמים שהוא אומר...בדרך כלל..) בקיצור- כל עוד הוא שותק זה בסדר...

Starving Marvin

New member
עוזי כהן הוא לא הבעיה שלכם.

הבעיה שלכם, ברעננה, היא שיש לכם יותר מדי כסף, ואתם בתחרות עם הרצליה מי יבזבז אותו על הדברים הכי מוזרים וחסרי תועלת שרק אפשר (מה שמסביר מה פיטר וינייה עשה בבני השרון). בכל מקרה, עשה עוזי אחד ועוד אחד- וכשזה לא ממש הלך לו, הוא התפנה לחשוב על מה לבזבז את הכסף, והגיע למסקנה שהזמנת גונדולות משוויץ ללא ספק תיתן לרעננה יתרון משמעותי בתחרות. אגב, אם הוא רציני לגבי התעלות, כל מה שהוא צריך זה לפנות להוא שתכנן את איילון. תוך יומיים- כל רעננה תעלות.

סיונתו

New member
בוא נבהיר פה כמה דברים../images/Emo70.gif

אל תכנס לי לחשבון בנק...כמה כסף שיש לי זה עניין שלי (ובמקרה שלי זה לא הרבה בכלל)
גונדולות אין בשוויץ, למי שלא הבין, ובגלל זה אנחנו יורדים על עוזי כהן (שהוא לא משכיל במיוחד)
בני השרון זה אחלה קבוצה...
איך אתה משווה בין רעננה... ל-ה-ר-צ-ל-י-ה?! (בהרצליה פיתוח המליאנים...לא בעיר...היית שם לאחרונה?!)

למעלה