אנשים!...

K i f

New member
אנשים!...

חשבתי לקשט את חומי הגיטר הכחול שלי קצת... הוא אצלי קצת מלפני חנוכה... ומאז רציתי שהוא יהיה טבעי... אבל מרוב פגיעות שהוא ספג בגלל שלקחתי אותו איתי לכל מקום... החלטתי להסתיר את האיזורים הפגועים והשרוטים(במקום לקנות חומרי ניקוי לגיטרה... אני צריך 2 טובות! 1.את הלוגו של שייגעצ.... 2.משפטים מגניבים שיהיה כדי להוסיף שם
(למי ששואל... אני מדפיס על דף מדבקה)

K i f

New member
חחח תודה אביגיל ../images/Emo13.gif

אני רואה שלא נחים פה... אה?! כל הזמן יש פה החלפת משמרות ותמיד יש פה מישהו

K i f

New member
חחח אני מבין אותה... יום שבת... בנס

ציונה... אין מה לעשות שם :-\ אגב... אנשים... באחד המשפטים שיהיו על הגיטר שלי... חשבתי לרשום: "גם אני חושב שאת דומה לפיתה, ואת יודעת מה? זה חבל!" מה דעתכם? ויש עוד הצעות בסגנון?!

•GotHika•

New member
יש לי יש לי יש לי

גם אגרוף היה פעם יד פתוחה עם אצבעות! בלונדינית צהובה יושבת על הבר מחטטת לה באף או בטיטו קציצה מהלכת... :p חח.זאת לא אני זה יובל.

K i f

New member
אמ....

בלונדינית צהובה יושבת על הבר מחטטת לה באף?!?!?! LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL אהבתי!
וגם האגרוף חמוד!

פרקשון

New member
חחח באמת גדול!

אתה יכול לכתוב את שורת ההמנון הלאומי: "העולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח"

פרקשון

New member
שיקו מפליץ שושנים, שיקו גמר לי בפה

שיקו מטיל ביצי זהב שיקו המלך שיקו כשאתה פורט על המיתרים אז הפיטמות שלי עומדות שיקו פלדמן לראשות הממשלה

K i f

New member
מה זה/מי זה/מתי זה/וכל השאר @_@

וסורי על הבורות

פרקשון

New member
כן שיקו! כמו שהקודמת לי אמרה

אני בטוח שאתה מכיר אותו המוכשר מהחבורה הקירח יחסית הגיטריסט!

K i f

New member
אה... הוא!

סורי... אני לא טוב בשמות
אני רק יודע מי זה יובל...

פרקשון

New member
קבל קורס מהיר!

אבי מרקוביץ'-באסיסט המעריצות נוהגות לכנות אותו אלוהים או משהו כזה אסף (אספיס) רייז-המתופף יובל מנדלסון- סולן שיקו פלדמן-גיטריסט בנזונה שהעולם לא ידע כמוהו

K i f

New member
חחח וואלה!

עכשיו אני נזכר שאביגיל כבר שלחה לי תמונה של אבי עם אור שהאיר מאחורה... ואמרה לי שהוא אלוהים @_@

אממ

"ואת הלכת אני לבד עושה ביד" :-ג "חלמתי שראיתי אותך מרגישה אבל יש לך לב מפלסטיק" "אוי וי בוי היום גיליתי שאני לא גוי" "את יפה את זה כבר אמרו לך" קיצר כך משפט מכל שיר של שייגעצ או תנסה לחשוב על משפטים שיובל אומר בהופעות

למעלה