אנשים!...

K i f

New member
אמ...

אני נמנע מללכת להופעות... פוגואים זה לא בשבילי
חחחח ושמתי לב שזה קורה המון... ואמ... אני צריך משפטים מהשירים בשינוי או עיוות

פרקשון

New member
חבל שאתה לא בא להופעות

את בן 18 לא? אתה יכול להסתדר חוצמזה אתה יכול להקדים ולהיות שורה ראשונה..שם לא תיפגע מהפוגואים אלא מהלחץ מהאחורה חבל שאתה לא בא

K i f

New member
חחח... כמה בעיות...

המון הופעות(ולא רק של שייגעצ...) נופלות על יום שישי... אני בא ממשפחה די מסורתית... ועם כל זה שאני יכול לא לשאול את ההורים מה לעשות... אני די נקשרתי למה שמותר לעשות בבית הזה ומה שלא.... אחד הדברים שאנחנו לא עושים בשבת הוא לסוע(או שאמורים לרשום לנסוע?!
) יש עוד כמה אבל זה לא נחוץ כרגע
זה לא שאני סופר דוס או משהו... פשוט הרגל מהבית

K i f

New member
חחח כן... יכול להיות שיהיה אפשרי...

אבל כתבתי כמה בעיות... ונתתי רק אחת
השניה היא: אני לא אדם של הופעות... זה פשוט לא עושה לי את זה
אני חולה טבע...(וכן! אני אוכל בשר!) אני מעדיף לשבת עם דיסקמן/נגןMP3 באיזו גינה/חוף ים/להניח ת'ראש על משהו רך ולשמוע מוזיקה בפול ווליום... חחח האווירה הזאת פשוט מרגיעה אותי ונותנת לי השראה לדברים(בעיקר לצילום) וואו! שאני חושב על זה... לא עשיתי את זה מלא זמן! אני צריך לעשות את זה החודש... זה ישחרר אותי בטח מהלחץ של הבגרויות והכל
אה... וד"א... בטח גם בחופש לא יהיה לי זמן... אתה יודע... באוגוסט אני מסתגייס... עד ה-28 ביוני יש לי בגרויות... ואולי ארד לאילת ביולי... אז בקושי ישאר זמן

פרקשון

New member
אתה חייב למצוא יום אחד להופעה

אתה לא יודע אתה תהנה כל כך זה מוציא מלא אנרגיות

K i f

New member
חחחחחחחחחחחח

הספיקה לי ההופעה שהייתה לי בתיכון... היה "הנוער ינהג אחרת" (למלחמה בתאונות) והביאו את שייגעצ למופע סיום
ומההתלהבות של כולם אחרי זה... נראה שהם היו דיי טובים... רק שבגלל שזה נמשך עד כמעט 2 בצהריים... וזה היה יום שישי... נאלצתי לנסוע הבייתה לפני שלא יהיו אוטובוסים
חחח בכל מקרה... נראה כבר... עד יולי יש חודש וחצי... ונראה... אולי יצא לי לבוא...

רותמיתXD

New member
הנוער ינהג אחרת???

זה לא מה שהיה בפארק גולדה?? אם כן אז אני הייתי שם! ואמאשך! אני אוהבת גם לצלם =]

K i f

New member
אמ...

יכול להיות... זה היה בתיכונים השנה... לידע את הנוער נגד זהירות בדרכים... אז גם בתיכון שלי זה היה
זה היה הסברים על זהירות בדרכים, תחרות שירה ונגינה של להקות/זמרים צעירים,הופעה של בדרן[במקרה שלנו אבי נוסבאום] והופעה של זמר/להקה[במקרה שלנו... שייגעצ]
ואמא'שלי?! מה איתה?! חח אמ... יופי! אז אראה לך צילומים שצילמתי בהזדמנות

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gif"העולם הזה מסריח,

מניו יורק יבוא משיח"... "ישלי אבא קונפרסור! אמא פדל"... ויש עוד מלא שאנ'לא זוכרת כרגע..

K i f

New member
אולי תמיד הוא שר... אבל יש בעיה אחת

והיא... שלא הייתי בשום הופעה חוץ מההיא בבצפר

פרקשון

New member
חחח אללה עיוותים

"מחר יהיה יותר טוב את תראי מחר יהיה יותר טוב בשבילי ואם את אוכלת את הצ'יפס שלי..." הוא שר את זה בחימום לאביב גפן בתיאטרון לא הייתי לצערי

K i f

New member
זה לא ארוך מידי?!

חחח נראה לי שאסתדר עם מה שיש... אגב... יש רעיונות למשפטים מתוחכמים גם לא משירים של שייגעצ?!

אוקיי אז אממ

"אבל יש לך לב מפלסטיק ובא לי גם מסטיק" אממ ויש עוד משהו עם משקאות חריפים אם אנלא טועה, אבל שכחתי

K i f

New member
חמוד ../images/Emo9.gif

וואו! זה כבר הפך לשרשור ענק!
שרשור משפטים לגיטרה (או שלא o_O)

למעלה