אנשים!!!!

barboshkiss

New member
וואי מחצית טובה הייתה לי

ממוצע 95! וכן כן תאמינו לי קיבלתי א' בהתנהגות (אני גאה במורה בביולוגיה, טכנולוגיה שלא הורידו לי)

BlueBeIl

New member
אני חושבת שיהיה בסדר

שנה שעברה הלך לי ממש טוב... קיבלתי תעודת הצטיינות אפילו
השנה די ירדתי, אבל לא נורא יש לנו טקס מיוחד ב23.... והפרידו את זה מהמסיבת סיום שזה ממש טיפשי לדעתי.

Radio girl2

New member
פפפ... זה לא כזה טיפשי...

זה בשביל לקצר את המסיבת סיום... היא גם ככה הולכת להיות ארוכה בגלל כל הנאומים המסריחים האלה (שאי אפשר להוריד) אז פשוט את כל החלוקה של התעודות והחרא הזה, עושים ב-23, ולא ביחד עם הכל. כדי שבמקום שתיהי שם 3 שעות, את תיהי שם שעה וחצי. מממ... תגידי, את באה לאפטר פארטי?

BlueBeIl

New member
יו חשבתי שנפטרתי ממך כבר...

נכון שזה לא טיפשי מהבחינה שתמיד הורים היו מתעצבנים על זה שהמסיבת סיום נמשכת ונמשכת ונמשכת.... מניסיון עם אחיות גדולות
, אבל בכל זאת, החלוקת תעודות היא הסיבה שיש את המסיבת סיום... כאילו... סיימנו... תעודות אחרונות... עכשיו בואו נחגוג קצת. נראה לי שאני אבוא, קצת אלכוהול, למה לא... אבל זה באמת במסגריה? חח ואני מקווה שלא לקחת את הכותרת ברצינות

Radio girl2

New member
גם אם הייתי לוקחת אותה ברצינות

נראה לך שבאמת איכפת לי? :p מממ... חחח להפך. ככה פחות תתבאס מהתעודה. לפחות במקרה שלי
זה באמת במסגריה... ואין אלכוהול בסוף. יש רק בירות. ובירות זה מגעיל. אם תרצי להגיע שיכורה, תצטרכי לשתות לפני. למרות ששי אמר שהוא לא מכניס שיכורים לאוטבוס... אה ושלי, שיהיה לך המון בהצלחה מחר במד"ח! מי ייתן, ולא יהיה לך יותר לילך בחיים

BlueBeIl

New member
חח היא לא כל כך נוראית../images/Emo3.gif

אויש בירות... מה זה החננות האלה?

Radio girl2

New member
זה כי שרי לא רוצה לקחת אחריות

על זה שנשתכר... בלה בלה בלה... למרות שועד הורים כן הסכים שיהיה אלכוהול בלי הגבלה במסיבה... שרי הזאת פשוט זונה. רק שהבן/בת שלה לא קוראים כאן או משו.

Cut Up Angel

New member
../images/Emo4.gif בלאט.סוכה.ני נוויז'ו שקולו.

כן.כן אני רוסיה
ממ..אז ככה- 6 נכשלים- ערבית.היסטוריה.של"ח.ספורט.הבעה. ועוד משהו
|מגרדת בראש| כול השאר- 60-80. 80 זה הציון הכי גבוה. בו-פאקינג-הו.

sivi GrEeN hEaD

New member
הממממ../images/Emo13.gif

ההימור הסופי שלי היה ממוצע 93.7, ובסופ היה לי 93.69. ואיי. לפעמים אני מפחידה תצמי.

זה עצוב

אני נפרדת מכולם.. כי אני מסיימת כיתה ט' ועוברת לתיכון שאף אחד אחר חוץ מאחת לא לומד בו

חסבי

New member
אנשים!!!!

אתם קולטים שאני לא יהיה בארגון הטרור (צב"א) הצלחתי הצלחתי אחרי מאמצים כ"כ רבים של נסיונות... השגתי השגתי אני מאושר אהה בהצלחה לכל האלו שממשיכים ללמוד! אני יפנה לי שנת חופש...ואז לימודים אם בכלל יקבלו אותי (ממוצע חרא של 87 לעזזל)

ADCMAN

New member
איך עשית את זה?

התפקי אפילפסיה? שמעת למה שלהקת UxSxF אמרו? "קיבלנו צו גיוס אמרנו שאנחנו סוס אז שלחו אותנו לקב"ן בגלל זה אנחנו כאן אמרנו שאנחנו סוס אמרנו שאנחנו לא מסתדרים עם אנשים אחרים אז 21 נפשי וזהה משהו לא אישי לא מסתדרים עם אנשים אחרים עבדנו על הקב"ן צה"ל על הקטן משטמטים וגאים, שימותו חיילים צה"ל על הקטן" URBAN SKATE FANATIC!!

זהו מה אמרת?XD../images/Emo163.gif

"אני רואה כבשיםםם היי כבשההה שלום כבשהההההההה אפשר לאנוס אותך כבשה את סקסיתתתתת"

חסבי

New member
בזכות ...

יעני שכחתי איך קוראים לזה אז אני יסביר כמו אדיוט דודה שלי -הבעל שלה סידר לי משו שאני לא יתגייס קיצר היו כמה תהליכים עד שאישרו לי איך הוא סיד לא יודע...יש לו שמה משו בצבא :)

למעלה