חיחי- שלחי לי תמונה של הבקבוקים בהזדמנות,אם תוכלי:)
C clyps New member 18/6/06 #22 ודאי../images/Emo6.gif אהיה אצלו שוב בוודאי בהמשך השבוע ואצלם אולי אף אכריח אותו להראות איך הוא הופך לכדור בכל אופן... מי מגיע להופעה בחמדייה? ומי מגיע להופעה בגבעתיים? שיר .
ודאי../images/Emo6.gif אהיה אצלו שוב בוודאי בהמשך השבוע ואצלם אולי אף אכריח אותו להראות איך הוא הופך לכדור בכל אופן... מי מגיע להופעה בחמדייה? ומי מגיע להופעה בגבעתיים? שיר .
כ כרובי המקורית New member 18/6/06 #23 לא נעים לי להפריע... נראה שאתם כ"כ נהנים מהשיחה הזאת ביניכם מחר יהיו תמונות מההופעה במעגן מיכאל (אני יודעת, עבר המוווווון זמן, אבל אני לא עם מצלמה דיגיטלית ואמא שכחה את התמונות בעבודה היום.) :]
לא נעים לי להפריע... נראה שאתם כ"כ נהנים מהשיחה הזאת ביניכם מחר יהיו תמונות מההופעה במעגן מיכאל (אני יודעת, עבר המוווווון זמן, אבל אני לא עם מצלמה דיגיטלית ואמא שכחה את התמונות בעבודה היום.) :]
ו ולדמן New member 19/6/06 #25 וההופעה בתמונע?../images/Emo3.gif רציתי כ"כ ללכת,אך לא יכולתי למישהו יש מושג על עוד הופעה של קורין בעיר מגוריי?
וההופעה בתמונע?../images/Emo3.gif רציתי כ"כ ללכת,אך לא יכולתי למישהו יש מושג על עוד הופעה של קורין בעיר מגוריי?
כ כרובי המקורית New member 19/6/06 #26 חחחח היא התכוונה להופעות שיהיו (התמונות מתמונע מחולקות בין הפילם שמגיע עכשיו מפיתוח ובין הפילם שיש במצלמה עכשיו, כשאפתח את שני הפילמים אני אעלה את כל התמונות מתמונע ביחד )
חחחח היא התכוונה להופעות שיהיו (התמונות מתמונע מחולקות בין הפילם שמגיע עכשיו מפיתוח ובין הפילם שיש במצלמה עכשיו, כשאפתח את שני הפילמים אני אעלה את כל התמונות מתמונע ביחד )