אנשים

Shame in you

New member
אנשים

כמעריצה חדשה של רדיוהד (קבלו את החתימה שלי) אני תוהה איזה דיסק שלהם לקנות (במידה ויהיה לי כסף, כמובן..) hail of a thief? או פבלו הוני? או הדיסק החדש?

tuvalg

New member
כדאי לך

לקנות את Hail בגלל שהדיסק החדש לא יצא ופאבלו לא מהטובים שלהם.

vegetable man

New member
הדיסק החדש יצא כבר

כמעט לפני שבועיים, ורוב האנשים פה קנו אותו
אני בכל מקרה ממליץ על HTTT, אם זאת ההתלבטות. אם וכאשר תכירי את רדיוהד יותר לעומק, תעברי לאלבום החדש של יורק.

הוא דיבר על דיסק חדש של רדיוהד:)

לא על הדיסק סולו של ת'ום. בכל מקרה אני גם בדעתו של הווג', תזנחי את פאבלו האני, תאספי משם רק כמה שירים. אבל בתור אלבום HTTT אלבום חביב.

מה מה איך את חושבת ככה?!

יש שם המון שירים שהם לא פסגות, כמו Sit Down Dtand Up שיר נחמד שנהרס בסוף בגלל הסחפות יתר. Bacdrifts הלא סוחף בכלל, ורק גימיק נחמד של הקולות משחק האלה. Go To Sleep שיר עצוב. Drunk Up איך זה קשור לרדיוהד בכלל :\ Scatterbrain אין בו דבר מיוחד, לא יודע או שרק אני לא התחברתי. למרות שיש בו מס' גולות כותרת גאוניות כמו Where i End & You Begin ו2+2=5 ד'ר ד'ר ושות'. הייל ממש אלבום לא בשמיים, תראי תעשי כזה דבר תשווי שיר שיר בין אוקי קומפיוטר לבין הייל, לפי סדר השירים או בכללי ותווכחי בעצמך אני משוכנע בכך:)!

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifBacdrifts זה השיר היחיד שאני

לא אוהבת, ומעבירה אוטומטית כשזה מגיעה אליו, כי אני פשוט לא אוהבת אותו, אבל שאר האלבום פשוט מצויין. ואני לא משווה לאוקי קומפיוטר, כי אין מה להשוות, אוקי קומפיוטר יותר טוב לדעתי, אבל לא בהרבה...

LostChild

New member
איך איך איך איך איך

איך אפשר להשאר אדיש למילים כמו We're rotten fruit We're damaged goods What the hell, we've got nothing more to lose One gust and we will probably crumble We're backdrifters שיר מקסים

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאמ...

אני לא נשארת אדישה למילים האלה, אבל אני פשוט לא אוהבת את השיר. המילים זה לא הכל... אני לא אוהבת את המוזיקה, ממש לא אוהבת, היא מעצבנת כזאת... אבל שאר האלבום פשוט מדהים.

חחחחחחח מה זה מה אני עושה פה

אתה מדבר כאילו הייל טו דה טייף הוא האלבום הכי טוב. יש לרדיוהד אלבומים הרבה יותר טובים מהייל טו דה טייף, אוקיי קומפיוטר למשל, שלוקח את הייל טו דה טייף בהליכה. ב-HTTT יש שירים די גרועים האמת, ואם זה היה האלבום הראשון שהייתי שומעת של רדיוהד, סביר להניח שלא הייתי אוהבת את רדיוהד בכלל.

The Girl Who

New member
../images/Emo45.gifHTTT אלבום מדהים!

אני מסכימה.
לפעמים אף מרגיש לי יותר עמוק מ OK C. *מתמוגגת* אני כ"כ אוהבת את I Will, There there, ו-Scatterbrain.

avki

New member
יאוו!! ייטב השתמש נכון ב../images/Emo122.gif!!

אני גאה בך

למעלה