אנשים

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifHTTT../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

אלבום ענק, הכי טוב.

Shame in you

New member
אוקיי

אני מקווה שבאמת יהיה לי כסף. תודה אנשים. נ.ב אמנם בדיליי, אבל איזה שיר גדול זה פראנויד אנדריוד....

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאמ.. כן, יש יותר טובים

תקשיבי לHTTT ותראי..

צבגניב

New member
תלוי...

...אילו אלבומים כבר יש לך. אם אין לך בכלל, אני ממליץ לקנות את האלבומים לפי הסדר הזה*: The Bends OK Computer Hail to the Thief Kid A Amnesiac I Might Be Wrong: Live Recordings כמובן שזו רק הצעה, אך אני חושב שהסדר הנ"ל יעזור לך להתחבר לאלבומים היותר "מפותחים" (Kid A ו-Amnesiac) ביתר קלות. * Pablo Honey לא ברשימה בכוונה, אני מתכחש לו, האלבום הזה לא קיים. נ.ב. "האלבום החדש" שאת מתכוונת אליו עוד לא יצא, והאמת שעוד לא ידוע עליו הרבה. אני חושב שהתכוונת ל-The Eraser, שהוא אלבום סולו (בערך) של ת'ום יורק, סולן הלהקה.

Shame in you

New member
את kid a אני מכירה

ולומדת להכיר את אוקיי קומפיוטר ודה בנדס...

Shame in you

New member
יש לי שאלה

hail to the thief הזה יעני במובן של "הייל" כמו "הייל היטלר"?

צבגניב

New member
hail זו מילה לגיטימית לחלוטין,

וזה שעברית היא מעלה קונוטציות שלילית לא קשורה לעניין.

Shame in you

New member
פאק איט

שמישהו ינענע אותי. אני חייבת לשבת ערב אחד (או כמה) על כל הדיסקים של רדיוהד, פורקיופיין טרי, מיוז, פינק פלויד... יש יותר מדי שאני לא מכירה. בלאט!! מי בא איתי להופעה?

The Girl Who

New member
אני יודעת שאני מגיבה באיחור...../images/Emo3.gif

אבל אני מאוד ממליצה לך לקנות את HTTT. אלבום מדהים לדעתי...יש בו אווירה מיוחדת כ"כ. תהני

לא הייל טו דה ת'יף

הייל הוא מן דיסק אוסף וחסרים בו דברים אוברוולמינג כאלו שנמצאים באלבומים אחרים. אני לא ממליצה לך עליו בכלל, אולי אחרון, אבל באמת שזה דיסק תמצית מתון של רדיוהד. אני מציעה לך להתעסק יותר ביצירה אחת מאשר האוסף הבינוני הזה. הדיסקים שאני הכי נהנית לשמוע בסשן אחד כזה, מענג, הם אוקיי קומפיוטר ואמנזיאק.

אישית אני אוהב סדר כרנולוגי

כדי לראות את ההתפתחות שלהם כלהקה (אני בדרך כלל שומע להקות לפי הסדר דיסקים שלהם, לא יודע למה, אני אוהב לעקוב אחרי התפתחות של להקות)

למעלה