אנשים.

manonthemoon22

New member
אנשים.

תשמעו. הפורום הזה הוא באמת, באמת הפורום הכי מסכן בתפוז אנשים ובכל האינטרנט. ההודעות היחידות שנכתבות כאן הן הודעות בסגנון "היי אני חדש" או לחלופין "מאיזה דיסק כדאי להתחיל, שמעתי את אוקיי קומפיוטר ואהבתי" או לחלופין "בואו נאסוף תחרות חדשות, אוסף האוספים של האוסף 5555 !!! כל אחד יכתבו את 743 השירים של רדיוהד מהסוף להתחלה לפי הדירוג שלו !!!! ואז נחשב את זה!!!!" כאילו, אתם באמת עד כדי כך עילגים? מה הולך איתכם אנשים ? אני קורא פה בפורום ומרגיש פאקינג דה ז'ה וו אותן הודעות נכתבות שוב ושוב רק ע"י אנשים שונים לסגור את הפורום המסריח הזה.

DOCTOR ROBERT

New member
לסגור את המשתמש המסריח הזה

תביע דעה, רק למה בכזאת קיצוניות? מה כבר עשינו לך?

scooby4

New member
פורום מעריצים זה פורום מעריצים

אין דרך כנראה להתחמק מזה.

V e g

New member
תודה../images/Emo140.gif

זה היה מאוד עמוק ויצירתי, אנחנו צריכים יותר אנשים כמוך כאן, אתה יודע, מהסוג הזה שתורם לעומק הדיון
אני רוצה לצטט ברשותך שוב מהבית האחרון של השיר שלך, הוא מאוד ריגש אותי [דמעות חונקות את גרוני]: "אני קורא פה בפורום/ ומרגיש פאקינג דה ז'ה וו/ אותן הודעות/ נכתבות שוב ושוב/ רק ע"י אנשים שונים/ לסגור את הפורום המסריח הזה/" עמוק. זמרתך מלאכים יהללו בנבל

kittycatbone

New member
אהבתי איך

שעשית דלת וסוגר, וחרוז מבריח. בכלל השיבוץ המקראי במילה מסריח ריגש אותי, והצימוד השלם של המילה שוב בכלל הראה תחכום רב!

Roy1232

New member
קשישי, אני רוצה להקדיש לך שיר

של רדיוהד מן הסתם, והוא הולך ככה: I'm better off dead I'm better off dead I'm better off וזאת גם המלצה חמה.. ד"א, שמעתי שכיף בפורום כוכב נולד.. שם תרגיש טוב

מכיוון שאני עילג, אני אנסה לנסח את

זה בשפה ברורה ככל שניתן: לך חפש את החברים שלך בפורום אחר. ופעם באה שאתה מרגיש את הדחף להפוך מקורא לכותב - תתגבר על זה.

ברשותך אצטט בית משיר נחמד

When I am king, you will be first against the wall with your opinion which is of no consequence at all What's that??? What's that??? כמובן, בלי שום קשר אלייך.

manonthemoon22

New member
מעניין...

מתוך שמונה תגובות רק אחת מהן עניינית להודעה שלי (תודה לך, סקובי, צדיק אחד בסדום) כל השאר, מלבד ציניות מטופשת שלא מוסיפה לכם הרבה כבוד, ומתקפות אישיות (מצחיקות קצת, בסך הכל, אף אחד כאן לא מכיר אותי) לא מכילות מילה אחת שקשורה ולו במעט למה שכתבתי. ויודעים מה, אני אתעלם מהיוזרים העילגים ומכל המצטטים , אני פונה אישית אליך VEG, מנהל הפורום אין שום דבר בהודעה הראשונה שלי? אתה לא מרגיש את הריק בפורום הזה? את השיעמום? את חוסר העניין? תחרויות מטופשות, כל יומיים אשכול היכרות חדש באמת. זה מתאים לפורום שקיים גג יומיים. לא בא לך לשנות משהו? ליצור קהילת רדיוהד אמיתית? זה לא בשמיים, אתה יודע אבל שוב אולי בעצם עדיף ככה אז חמשת השירים האהובים עליי הם פראנויד אנדרואיד, נייבס אאוט, סטירט ספיריט, ספינינג פלייטס (בהופעה) ומורנינג בל דרך אגב אח שלי קנה לי את אוקיי קומפיוטר וזה אלבום מעולה!!! מה כדאי לשמוע עכשיו ? דה בנדס? תודה מראש

Gigantic Boots

New member
פורום ללהקה זה דבר מפגר בכלליות

אין ממש מה לכתוב, חוץ מתחרויות שירים וסקרים.

Mode Designer

New member
בעניין "מעניין"

ככותב המשתוקק לתגובה אינטיליגנטית ועניינית,ההודעות שלך גדושות בתוקפנות שיורדת לפסים מאוד אישיים וקטנוניים. צר לי שאינך מסוגל להתבונן בכנות על המקום ממנו ניגשת אתה ל"עניין", ולמצוא באמתחתך כלים קצת יותר קונסטרוקטיביים להעברת תיסכול - לגיטימי ככל שיהיה. בכל פורום עולה, מפעם לפעם, אי שביעות רצון, והשאיפה ליצור אג'נדה חדשה אינה פסולה בעיני. הנקודה שעליך לקבל היא שפורום הוא מקום מפגש של אינדיבידואלים, ועוד הרבה לפני התוכן שהם יוצרים, יש ביניהם שונות אדירה של מינים, גילאים והעדפות. הפורום במהותו דמוקרטי ומאפשר לכל אדם שלומד את רדיוהד את הפריבילגיה להלהיב את השאר לכיוונים מהם הוא מפיק הנאה. לכל המשתתפים זכויות שוות, ולא ממקומו של אף אחד לערוך השוואה ערכית בין ה"קהילה האמיתית" (=טוב) לבין "תחרויות שירים" (=רע). זה פורום מוזיקאלי בעידן פוסט מודרני, לא מעבדת מדעים מדוייקים או החיים על פי מוסוליני. ה"קהילה האמיתית", חבר, היא לא זו שאתה מנסה לרקום בראשך, אלא זו שנכתבת ברגעים אלו ממש. אם תתרום לנו מרעיונותיך, בטוחה לי שנהנה מעוד ערוץ השראה בתוך ים עשיר של אנשים ששמחתי מאוד להכיר בפורום הזה, ובכללם, אדם בן 11 שהחכים אותי יותר מהפרופסורים שלי באקדמיה.

../images/Emo45.gif

מסכים אם כל מילה. כשפותחים דיון תוך השמעת התקפות עוקצניות אי אפשר לצפות לתגובות טובות יותר.

V e g

New member
למרות שכבר ענו פה בשם ה"מנהל"

ומה שרשמה Mode Designer על דעתי,אם אתה בוחר לקרוא לכותבים ולקוראים בפורום "עילגים" (דבר שבחרת לעשות גם בתגובתך הנוכחית), לזלזל ברעיונות המקוריים שלהם לפעילות בפורום, אינך ראוי להתייחסות רצינית (וגם לא לתגובה הזאת שלי). אתה לצערי בוחר להמשיך בטון המזלזל כלפי השאר (אמנם החלטת לנקוט הפעם באסטרטגיה של לפנות ישירות אלי, כביכול בצורה עניינית), ומתעלם מהאפשרות שהעלבת פה כמה אנשים. למרות הדרך הגרועה שלך להעביר ביקורת, לא מחקתי את הודעתך, ולו משום הסיכוי שיגידו שאני לא פתוח לביקורת. גם אני אהבתי את התגובה של סקובי, היא היתה בוגרת, עניינית - עם זאת, כמישהו שהפורום יקר לו, לא אתן לך את הפרבילגיה לרמוס את כבודם של הגולשים פה, לזלזל באינטליגנציה שלהם ועוד לצפות לתשובה עניינית אחר כך. אני אמנם לא יודע מי אתה (אני מנחש שכתבת פה בעבר בניק כזה או אחר, אבל נעזוב את זה בצד לרגע), אבל אני בטוח שתלמד בדרך כלשהי (כנראה הפחות קלה) משהו על יחסי אנוש בין אנשים. לגופו של עניין, אין לי כרגע דיאלוג אמיתי איתך, מה גם שלא קראתי שום רעיון עינייני לשיפור הפורום, רק עקיצות וזלזול. אתה בהחלט מוזמן לפנות לפורום משוב ולשטוח בפניהם את המרירות והכעסים שלך.

Roy1232

New member
מנהל קצת יותר נוקשה היה כבר

מעיף אותך מכל המדרגות.. בלי לציין כמובן את העובדה שציינו כאן אנשים לפני, שהודעה לעגנית וצינית (והומוריסטית?) לא ראוייה ליחס רציני.

למעלה