אנשים.

Knives Out

New member
אתה אפס..

תמצא משהו אחר לעשות בחיים מאשר לנסות להשבית לאנשים מסוימים את השמחה הקטנה שהם מוצאים באינטרנט.

kittycatbone

New member
בעצם אין לי מה

להוסיף אל כל מה שכולם אמרו כאן אבל אני רק אומר את זה במילים שלי. דבר ראשון- פורום מעריצים זה פורום מעריצים. תמצא שם אנשים שמדברים על כמה שהם אוהבים את הלהקה, תחרויות על שירים וכד'. דבר שני- בפורום כמו בכל פורום יש אנשים שמצטרפים, והם רוצים להודיע על זה. אז שיהיה להם בכיף, ולנו רק נשאר לאחל להם להינות בפורום, ולענות להם על שאלות במידה ויש להם. דבר שלישי- אז הנושאים חוזרים על עצמם. מה אפשר לעשות? האם זה נראה לך הוגן שההוא שהתחיל לשמוע רדיוהד רק לפני שלושה ימים לא יוכל שיענו לו על שאלות בגלל שלפני שנתיים או יותר כשהפורום היה פעיל גם אז ענו כבר על אותה שאלה? לאנשים ותיקים אולי יש את ההרגשה שהנושאים והשאלות חוזרות על עצמן, אבל בתור אחת שוותיקה (לא כאן) בכל מיני פורומים פה ושם אני רואה את זה קורה ורק משתמשת קצת בסובלנות שלי ובחשיבה של "מה אפשר לעשות, ככה זה יהיה תמיד..". ממה שנשמע כאן בדבריך, זה לא נראה פשוט כאילו אתה רוצה לקבל אנשים חדשים לקהילה, כי אם לא כך, איך נוכל למנוע את כל הדברים ה"רעים" האלה שאתה מדבר עליהם מלקרות? ובגלל שמטבעו של אדם גם שההתלהבות שלו תדעך בדברים מסויימים אז בשיטה הזאת הקהילה רק תקטן ותקטן. ויש עוד כל כך הרבה חפירות שאני יכולה להגיד כאן, אבל אין טעם, וכבר גם ככה כתבתי המון :X

scooby4

New member
אני לא רוצה שתסקלו אותי מצד אחד

ומצד שני אני גם לא רוצה להיסקל ע"י manonthemoon22. למרות שהיוזר-ניים שלו לא מפחיד מאוד. אני לא כותב בפורום הזה הרבה כי אני מרגיש שאין טעם כבר וכתבתי את מה שכתבתי וכל מה שאני עוד אכתוב יהיה משהו שכבר כתבתי בעבר ואני לא רוצה לבזבז את הזמן של הקוראים ובמיוחד לא את שלי (כי אני קודם לכל, ככה זה אצלי...). אני חושב שהקהילה הקטנה שלנו הייתה זקוקה לסטירה הזאת, למרות שמי-יודע-מה סטירה לפי דעתי. בכל זאת, אין פה שום ירידה מכוונת על מישהו ספיצפי סתם. יש לו טענה והוא כתב אותה בצורה מצחיקה קצת לפי דעתי, למרות שמן הסתם לא צחקתי. כי זה לא כזה מצחיק. זה פשוט משעשע. גם, בערך. בכל אופן, אני בטוח שהוא לא בא לפגוע כאן במישהו. אני בכל אופן לא נפגעתי, ולא כי אני לא כל כך כותב פה. מה שהוא בעצם אומר זה משהו שאני כבר שמתי לב אליו מלפני המון זמן, ורק עכשיו זה טיפה צץ לו ככה, ואנשים קצת מתרגזים. לפי דעתי זה טוב. לא יודע מה אתכם (אני מניח מה אתכם!). מה שאני בעצם אומר: תהיו אופטימיים ותשאלו את עצמכם לאן אתם חושבים שהפורום הזה הולך- לקראת מה אנחנו באמת מתקדמים פה (אלבום שביעי זאת לא תשובה, אגב).

V e g

New member
תראה...

דבר ראשון, כל אחד לעיתים יכול להרגיש לעיתים תחושה של מיצוי, זה טיבעי ומקובל - זה טיבעו של פורום, אנשים באים והולכים (אבל המיוחדים נשארים!). שנית, וכאן אני מספר משהו שלא דיברתי עליו עד כה: עובדתית, הפורום היה על סף סגירה לפני כשנה טרם ניהלתי אותו - אם לא הייתי לוקח אותו לידי, לא היה פרוייקט ניתוחי שירים, לא היה מתן אינפורמציה לגבי רדיוהד וחדשות, לא היינו מדברים בכלל על מוסיקה (בעיקר בסופ"שים, עוד שינוי שהכנסתי), כי אנחנו קהל של מוסיקה ולא רק של רדיוהד. אני מאמין ששיניתי את הפורום לטובה, ולא רק בכך שהוא חי ונושם. הוא גם בועט. לעיתים לאט, לעיתים לא, אבל בועט. צריך להבין גם שזהו פורום קטן, לא פורום אוונסנס... אני לא מאמין ב"סטירה". אז אחרי שבוע שוב עלול להיות מצב שהעסק יהיה איטי, כפי שיש זמנים שהפורום יותר ער. עובדתית, אני לא חושב שהפורום הגיע לכדי מיצוי, אני גם לא חושב שכל מיני גולשים עלומים שנכנסים לפה בטון זועם, גם אם לא התכוונו, יחליטו בשבילנו. עם זאת, למרות שאני מאוד עסוק, אני מכניס לפורום המון תכנים, ודאי שיפריע לי אם אראה שאין מספיק תכנים בפורום. אני מצפה שאנשים יעשו את זה גם: אם זה לדבר על שירים, משמעותם, המוסיקה, הכל. שרשורי חדשים או משחקים נראים לעיתים בולטים כשאין דברים אחרים - לכן, בהזדמנות הזאת, קחו חלק, תרמו מהידע שלכם ומה שיש לכם לחלוק, כי יש עדיין מה, והרבה.

kittycatbone

New member
פורום אוונסנס?XD

חח.. הצחיקה אותי השורה הזאת. חיחי כל מקרה..! אני מסכימה איתך ווג' בכל מה שכתבת... גם, שוב מנסיון של פורום אחרים שיוצא/יצא לי להיות בהם זמן ממושך, תמיד יהיו תקופות הפוגה פה ושם. תקופה שבה הפורום ממש ממש פעיל, תקופה שבה יש הודעה או תגובה פעם בהמון זמן, תקופה שבה כל זה די ממוצע כמו עכשיו. תמיד תהיה את התקופה (שהיא בדרך כלל בתקופה היבשה של הפורום) שאנשים עוזבים את הפורום אם זה בטבעיות או לא, ואז מגיעים אנשים אחרים, מתחלפים. זה תמיד יהיה ככה בכל פורום. ובגלל זה מן הסתם שגם יצוצו שאלות שחוזרות על עצמן, משחקים שחוזרים על עצמם, דיונים ועוד.. אבל אני לא חושבת שיש בזה משהו רע וזה רק משהו טבעי שקורה בפורומים לרוב. בקשר לפינות, אני חושבת שהן דבר מבורך, בין אם זה משהו שנחשב ל"רדוד" לאנשים מסויימים או לא, אני רואה את זה כמשהו שמעסיק, משהו שמפעיל את הפורום, פותח דיונים שאפילו כשהם חוזרים על עצמם כיף לדבר ותמיד מוצאים משהו חדש להגיד (במיוחד כשמדובר בלהקה המעולה הזאת שעל שמה הפורום). והכי אני חייבת לציין את אוהבת את הפינה שפתחת של הסופ"ש. אומנם היא OFF טופיק, אבל היא בהחלט משהו שפותח דיון על דברים קצת יותר מגוונים, נותן גוון קצת יותר חברתי לפורום, והכי הכי בשבילי אישית מרחיב לי את האופקים המוזיקלים. כי רציני שיש ממש המון מוסיקה שאני מכירה אוהבת ושומעת הרבה, שבלי האנשים כאן בפורום ושרשור הסופשבוע הזה לא הייתי מכירה. וזהו. זה מה שיש לי להגיד. (קצת יותר מדי אני מניחהXP)

למעלה