תראה...
דבר ראשון, כל אחד לעיתים יכול להרגיש לעיתים תחושה של מיצוי, זה טיבעי ומקובל - זה טיבעו של פורום, אנשים באים והולכים (אבל המיוחדים נשארים!). שנית, וכאן אני מספר משהו שלא דיברתי עליו עד כה: עובדתית, הפורום היה על סף סגירה לפני כשנה טרם ניהלתי אותו - אם לא הייתי לוקח אותו לידי, לא היה פרוייקט ניתוחי שירים, לא היה מתן אינפורמציה לגבי רדיוהד וחדשות, לא היינו מדברים בכלל על מוסיקה (בעיקר בסופ"שים, עוד שינוי שהכנסתי), כי אנחנו קהל של מוסיקה ולא רק של רדיוהד. אני מאמין ששיניתי את הפורום לטובה, ולא רק בכך שהוא חי ונושם. הוא גם בועט. לעיתים לאט, לעיתים לא, אבל בועט. צריך להבין גם שזהו פורום קטן, לא פורום אוונסנס... אני לא מאמין ב"סטירה". אז אחרי שבוע שוב עלול להיות מצב שהעסק יהיה איטי, כפי שיש זמנים שהפורום יותר ער. עובדתית, אני לא חושב שהפורום הגיע לכדי מיצוי, אני גם לא חושב שכל מיני גולשים עלומים שנכנסים לפה בטון זועם, גם אם לא התכוונו, יחליטו בשבילנו. עם זאת, למרות שאני מאוד עסוק, אני מכניס לפורום המון תכנים, ודאי שיפריע לי אם אראה שאין מספיק תכנים בפורום. אני מצפה שאנשים יעשו את זה גם: אם זה לדבר על שירים, משמעותם, המוסיקה, הכל. שרשורי חדשים או משחקים נראים לעיתים בולטים כשאין דברים אחרים - לכן, בהזדמנות הזאת, קחו חלק, תרמו מהידע שלכם ומה שיש לכם לחלוק, כי יש עדיין מה, והרבה.