אנשימים בואו נתחיל קרמבו

nadav chan

New member
אנשימים בואו נתחיל קרמבו../images/Emo215.gif

וכך הכל התחיל(מחדש) כרגיל רעידת אדמה שולחת אותנו לעולם של בליץ' אנחנו נכנסים מישו:היי הגענו לעולם של בליץ' כולם:סוקלים מישו מישו:למה? כולם:מעניין הרבה שיניגאמים ובאונטו איש מפחיד עם שיער כתום איש סגיד עם שיער אדום שניהם שיניגאמים לאיפה לעזאזל אתה חושב שהגענו!!!! מישו:כבר אמרתי לעולם של בליץ' אתם לא מקשיבים? כולם:... שיהיה מישו:XD כולם:למה אתה שמח מישו:יאי לא סוקלים אותי כולם:*מתכווציםבצד*ממשיכיםלסקול* מישו:אני והפה הגדול שלי כולם:רגע מי אתה? מישו:*מורידחליפה*הופך ל... כולם:נונו למי? מישו:לנארוטו כולם:מה??? מה אתה עושה כאן נארוטו: אני? אני מפורום אחר(לא מזמן הייתי צריך לכתוב את הסיפור על האיש הירוק במחשבים*מפחיד*ובסוף הוא פוגש איש כחול והוא אומר לו אני? אני מסיפור אחר) כולם:שיהיה ברטלשני:שניצלחת יאי*_____________________________________* כולם:לא שוב נדב:אני אוריד בעריכה מלפפון:או שלא נדב:הייתי חייב לשים זה קרע אותי נדב:דאמית אנחנו סוטים מהעלילה כולם:נו טוב

Rukia nik

New member
מצחיק מצחיק מצחיק!!../images/Emo6.gif

ו...רגערגערגע...מגניב מגניב מגניב!! בעצם אמרתי לך את זה במסן אז חכה אני יחשוב על משו................ נסגד נסגד נסגד!! ו...|חיבוקמחוץ|

LonleySoul

New member
רוקיה ניק B|

אגב,אני לא התעלמתי >; זה משעשע ביותר D: עכשיו בואו נתחיל קרמבו!

לבנדר א

New member
אפילו מלפפוניה כאן! O:

ושימו לב למשפט האופייני שלה: "או שלא". XD תראי, מלפפוניה, את סלבריטי! תכניסו גם אותי! תכניסו גם אותי! *מקפצת*

זו סכ"ה החתימה שלי O_O;

חתימות זה לשם החתימות בלבד, רק שיהיה כתוב שם _משהו_.

ממשיכה D:

בננה-אנחנו כל הזמן שוכחים ><\ כולם-שוכחים מה? בננה-יורוסוי >< כולם-9.0 בננה-אמ....בואו נלך לחפש D: כולם-אין לנו כוח ;; יוני-לא רוצה ;; בננה- את אומרת את זה הרבה,נכון? -_-; יוני-XP ניקול-בואו נלך לימצוא אישידה כי הוא הכי בישי D: טלה-לא הוא לא >< בננה-נכון! ביאקויה הכי בישי! כולם- נכון ><* ניקול-לא נכון ;; בננה- גררררררררר>< בנות-בואו נחבק את טל D: בננה--מהקשר? @@ בנות- טל סגידע D: בננה- >< לא! בנות-כן! בננה- תמותו!!!*רוצחת את כולם* סרפי (סרף)-באמת אין הרבה בנים בפורום @@ עכשיו אנחנו רק 6 X-X בנות- *חוזרות בתור שיניגמיות* בננה- גררררררררררררר *הופכת לשיניגמית* אור- לריב ><* לא ><* לריב ><* גרררררררררררררררררררררררררררררררררר

Rukia nik

New member
בננעעעעעעעע!!

אישידה הכי בישי!!!
וחוץ מזה ביאקויה הוא רעע..רעעע..פויה ביאקויה!!

לבנדר א

New member
*סוקלת*

ביקי הוא בישי ויש לו צעיף מתנופף ועיניים נפערות כשהוא מופתע והוא אנגסטי ואשתו מתה ועלי סאקורה מתעופפים ברוח והוא סגיד! O:

SaijinKun

New member
ממשיך D:~

אורטאיצ'ו: *מפריד* מספיק! >O בנות: בסדר ^_______^ בננה: אוף ;-;~ אור: הממ...עכשיו מה? טל: אולי כדאי שתתארגנו בצורה נחמדה ותצילו אותי?! שני: מה? איפה? O:~! טל:;-; כאן!!1 איילת: חייבים להציל אותו,הוא צייר לי צ'יביקי מועד על צעיף!!!!!!11 *שולפת ציור של טל* טל: את לקחת את זה איתך?! O________O|||||| רוני: נו,אין זמן,חייבים להציל את טלצ'אן! נדב: לאנכון! D< בננה: שקט,צ'יבי! טומוקו: שלום,צ'יבית ^_^ בננה: טומוקו D:~!!!!!!!!!!!!!!!!! *חיבוקענק* אור: רגע,לאן נעלם טל? O:~! ~המשך יבוא~ אנשים,תמשיכו D:~!

Mrs Puff

New member
ממשיכה ^^ ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

רותמע: טוב, בואו נתחיל לחפש את טל.. ברשני: שניצלחת *_______* *נפילה כללית* אורטאיצ'ו: אני מציע שנשאל כמה אנשים אם הם ראו את טל רותמע: אני מציעה שקודם נשאל את טל אם הוא ראה אותו
מלפפון: או שלא ;; רותמע: טלצ'אןן! אתה פה? טל: לא. אני בחופשה באיים הקאריביים. רותמע: אז איך נציל אותך? טל: *נפילה* אורטאיצ'ו: קידמה, בואו נשרטט מפה ונתחיל לחפש!

../images/Emo15.gif ממשיכה^.^

ניצנע: שיניגאמטים זועמים חטפו אותו! בננהה: אבל אנחנו השתלטנו על סוןלסוסאיטי! מישהו: מתי? בננה: בקרמבו הקודםפ! ולפני זה השתלטנו על עזריח ועל פורום נרניה! ניצנע: לא על הפורום, על הארון^.^ אתי: כן, היינו צריכים לנעול את צ'אד וקנפאצ'י לחמשדקותבגנעדן (לכי צתביני, מוח חולני של זאמפקטו) ולא היה לנו ארון גדול מספיק^.^ ניצנע: בכול אופן טלצ'אן נחטף בידי שיניגאמים זועמים. אתי: שיניגאמים זועמים מסדרה אחרת שיש בה שיניגאמים! אורטאיצ'ו: אני חושד בשיניגאמים מפולמון, אלו מדת' נואט פשוט מכוערים מדי אתי: *מכימה* ניצנע: הםפ ילבישו את טלצ'אן בטוטו טורוד עם ביריות! כולם להציל את טלצ'אן! כולם: קדימה! מישהו: אבל אני שמאלני! מרץ! *מתחילים להתווכח* אורטאיצ'ו: טולצ'אן בסכנת טוטו ורוד בוהק וביריות, ואתם מתוכחים על פוליטיקה?! *נפילה* אתי: *מקרה אבוד* *מוטציאה שלט* אתי: הצביעו פ"א! פאנגרלז, פאנבוי ופאנסרביס לשליטה! *כולם צורחים כן* אתי: עכשיו אפשר ללכת להציל את טלצ'אן ^.^ אור: *נפילה* ניצנע: קרה משהו אורטאיצ'ו? אתה נופל הרבה לאחרונה? אור: ^^;

Goggle Girl

New member
המשך קצר

בינתיים, במקום אחר... איצ'יגו: מה, עוד פעם?! עדי: כן! >< עד שימאס לי! *מצליפה בשוט* איצ'יגו: *סובל בשקט בפיקי אנגסט קשים* עדי: אה, הדברים שאני עושה בשביל לשמור על שפיות בצבא X3

לבנדר א

New member
-מוחמאת- ^__^

כן! הוא צייר לי צ'יביקי מועד על צעיף ופוער את עיניו בבישיות חסרת תקדים, אז אני מבקשת לא לפגוע בו! O: *חיבוק לטל צ'אן*

Violettecat

New member
ממשיכה!

אתי: אוף ביום של הבחירות מינו אותי לשמור על סול סוסייטי ועל הבסיס בעולם האמיתי T.T אור : רגע, אם את שומרת, אז מי יוביל את הקמפיין? ניצנע: *מניפה שלט- גם אני מוכשרת בבניית קמפיין* יוני: *מניפה שלט - גם אני מוכשרת בבניית קמפיין, נ.ב יורוסוי לשלטון* חנ:*מניפה שלט- גם אני מוכשרת בבניית קמפיין , נ.ב היטסוהינה לשלטון* רייבן: *מניפה שלט-גם אני מוכשרת בבנית קמפיין נ.ב גין תעשה לי ילד!* אור : איה מגוון של אנשים מוכשרים @________@ עדי סנסיי: *מפסיקה לרגע לכתוב* מישהו חיפש בחורה שכשרונית בקמפיינים? אור: *נפילה*

למעלה