אנשימים בואו נתחיל קרמבו

RaVeN IYI

New member
אתייייי !!!!!11111

אמפ"ג התגעגעתי לאן את נעלמת דיי עם הצבאאאא בואי אליי לביקורררר ;; וכן, אני לא מכירה את המילה פסיקים '-';;; אמ"פאג התגעגעתי תכנסי למסן אזמה אם הוא מתתתתתתתתת ;; ותחליפי פלאפון ;< !!111 אני מתגעגעת TT_________________________TT

Goggle Girl

New member
האמפ!

איצ'יגו: *מנצל את ההזדמנות ומנסה לברוח!* עדי: *מושכת ברצועה שקשורה לקולאר אותו איצ'י לא יכול להסיר מצווארו* רק בגלל זה אני כותבת איצ'יגו\קנפאצ'י!! >< איצ'יגו: לאאאאאאאאאאאאאא T______________T

Goggle Girl

New member
I was joking, you know

ARGH NO HEBREW ON THIS USER! ah well, I'm a faster typer like this
hate to think how much this'll screw the left to right and such, though XD

nadav chan

New member
ממשיך

נדב:חוזרים לעלילה כולם:נו טוב נדב:עכשיו טל איפה אתה טל:בקריביים נדב:אפשר גם? טל:*נפילה* נדב:תיזהר לא ליפול(יש שם אבנים) טל:*נפילה נדב:אתה לא מקשיב איש מבוגר וחכם אמר פעם הקשב למבוגרים וחכמים ממך! יובל:כן גם איש מבוגר וחכם אמר ש... כולם:כןכן יובל שאתה כושי לא חי איתך או שאת אישה מהר למיטבח ואז הם מצפים שנכבד אותם טל מהקאריביים:שניצלחת עם מילקשייק(כי זה מה שיש כאן*__________* כולם:זה לא כשר נדב:זה גם לא קשור XD כולם*נופלים* נדב:למה אתם נופלים כולם:כי זה כיף XP טל:נו תצילו אותי כולם:שקט!!! נדב:זו העלילה! תצילו מייד אור:טוב נו בננה את אחראית על השיניגאמים אני אחראי על המקלות הירוקים(אין לי מושג מזה פלוגת המקלות הירוקים אבל זה היה בקרמבו הקודם) מלפפון:או שלא יובל:אני כן! מלפפון:OK יובל:XDDDDDDD

Goggle Girl

New member
o,o of course you would

you Tousen you o,o; and you still need to bear my child, keep that in mind, so no getting into prison for life or anything

MrsGreen

New member
חחח אבל אני בטוחה שלא שכחת אם מי

את מתעסקת!!! >] עם עיוור! D: מה אני רק עיוור קטן ומסכן, שאני ארצח מישהו?? *פאפיאייס* works on evrybody >D

../images/Emo204.gifבהחלט ^_^

או כמו שאת טורחת להזכיר לי כל פעם - הוא יאכל לך את היד בפרצוף כ"כ תמים שאפילו לא תשימי לב לזה... X3

Goggle Girl

New member
just your arm? X3

*is listening to My Pace... one of the officers comes in... looks around the room... nods his head in beat with the music... leaves* :D ALL FAILS~ Kurushi toki ni koso koe o dashite ikou~

למעלה