אמפ"ג התגעגעתי לאן את נעלמת דיי עם הצבאאאא בואי אליי לביקורררר ;; וכן, אני לא מכירה את המילה פסיקים '-';;; אמ"פאג התגעגעתי תכנסי למסן אזמה אם הוא מתתתתתתתתת ;; ותחליפי פלאפון ;< !!111 אני מתגעגעת TT_________________________TT
איצ'יגו: *מנצל את ההזדמנות ומנסה לברוח!* עדי: *מושכת ברצועה שקשורה לקולאר אותו איצ'י לא יכול להסיר מצווארו* רק בגלל זה אני כותבת איצ'יגו\קנפאצ'י!! >< איצ'יגו: לאאאאאאאאאאאאאא T______________T
נדב:חוזרים לעלילה כולם:נו טוב נדב:עכשיו טל איפה אתה טל:בקריביים נדב:אפשר גם? טל:*נפילה* נדב:תיזהר לא ליפול(יש שם אבנים) טל:*נפילה נדב:אתה לא מקשיב איש מבוגר וחכם אמר פעם הקשב למבוגרים וחכמים ממך! יובל:כן גם איש מבוגר וחכם אמר ש... כולם:כןכן יובל שאתה כושי לא חי איתך או שאת אישה מהר למיטבח ואז הם מצפים שנכבד אותם טל מהקאריביים:שניצלחת עם מילקשייק(כי זה מה שיש כאן*__________* כולם:זה לא כשר נדב:זה גם לא קשור XD כולם*נופלים* נדב:למה אתם נופלים כולם:כי זה כיף XP טל:נו תצילו אותי כולם:שקט!!! נדב:זו העלילה! תצילו מייד אור:טוב נו בננה את אחראית על השיניגאמים אני אחראי על המקלות הירוקים(אין לי מושג מזה פלוגת המקלות הירוקים אבל זה היה בקרמבו הקודם) מלפפון:או שלא יובל:אני כן! מלפפון:OK יובל:XDDDDDDD
*is listening to My Pace... one of the officers comes in... looks around the room... nods his head in beat with the music... leaves* ALL FAILS~ Kurushi toki ni koso koe o dashite ikou~