אנשי המאה בתפוז
אנשים

חן XD

New member
גו בועז גו בועז D:

סקסי
רק חבל שהוא נמוך D: לי אין בעיה עם זה אהחמ אהחמ נופר D:

אוי הם כ"כ פאתטים.עצוב,עצוב../images/Emo105.gif

זה גם לא יעזור מה הם חושבים. אם כבר מחזירים מישהו שיחזירו את נדבD: שהוא הרבה יותר מוכשר ממנו. סתם,בחלומותיי. טיפשים. איזה מסכן הוא, דווקא בחור חמוד,צנוע. איזה מעריצים יש לו |=

אני בהחלט מסכימה איתך.

אם דניאל באמת מוכשר,הוא יצליח מחוץ לתוכנית.חוצמזה זה מסכן את הבנאדם שהם ככה מתנהגים יכולים לתבוע אותו אנערף :S זה ממש דפוק! נדב

אבל הבעיה היא שהוא לא יצליח מחוץ../images/Emo105.gif

לתכניתD: דוגרי אומרים את זה לכולם שהם יצליחו וזה לא סוף ורק התחלה ובלה בלה.. אבל אם הוא לא יתחיל מעכשיו לאסוף חומרים אז לא נשמע עליו גם לא בעוד 3 שניםDD: והוא גם לא כזה מוכשר,חוץ מקול חביב + אין בו כלום. *לא להתנפל עליי זו רק דעתי* :)

lililulu

New member
אבוי כמה טמטוםD: זה יהיה ממש מצחיק אם...

אני אפתח Y בעשר באותו יום ואראה 6 בנות ככה נצלות בשמש עם החולצות השחורות ועם שלט "תחזירו את דניאל הוא כזה שולתתתת!!!!111" XDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

XD XDXD XDXDXD XDXDXDXD XDXDXDXDXD XDXDXDXDXDXD XDXDXDXDXDXDXD XDXDXDXDXDXDXDXD XDXDXDXDXDXDXDXDXD XDXDXDXDXDXDXDXD XDXDXDXDXDXDXD XDXDXDXDXDXD XDXDXDXDXD XDXDXDXD XDXDXD XDXD XD

../images/Emo94.gifוואי אם הייתי קרובה לזה הייתי הולכת.

כואב לי עליו חחח וסתם בשביל המכות והצעקות חובה להיות שם D=

ק-ל-ט-ו-!

http://bidur.msn.co.il/msnEntertainment/Celebs/Local/200708/20070813095858.htm לא היה לי כוח לקרוא הכל חח D= אבל אוהבים תבנאדם הזה XD

יובל94

New member
../images/Emo124.gif כנסו :)

היי לכם
אתם מוזמנים לקומונה הרשמית של איימי דאימונד :) נכון שאתם ממש לא יודעים מי זאת ? אז בואו אני יספר לכם קצת על איימי
איימי דאימונד היא זמרת משבדיה, היא רק בת 15 וכבר הספיקה להוציא 2 אלבומים ובניהם כמה סינגלים כשאלבום אחד זכה כאלבום זהב ! איימי דאימונד הוציאה את הסינגל הראשון שלה "what's in it for me" רק בגיל 12! והשיר הזה הגיע למצעד הישראלי של fm100 באחד המקומות הראשונים :) בקומונה יהיו גם מלא משחקים, חדשות, עדכונים וכל מה שתרצו
אני יודעת שאתם תבחרו לא להיכנס, אבל מה יש לכם להפסיד? תיכנסו,תשמעו שיר או שניים ותחליטו אם אתם רוצים להישאר או לא. אז כנסו בבקשה לקומונה שפתחנו לה, תשמעו שיר שלה מבטיחה לכם שאין מה להפסיד :) http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=26995

למעלה