אנשי הסופגניות או הלביבות? גם וגם או לא ולא?

קלייטון.ש

Well-known member
מסתכנים ואומרים למארחת
כן ואחרי זה חודש שלם בכל שיחה הבנות אומרות "אמא נורא נפגעה ממך", והבעל שלה טורח לציין "אשתנו עוד סוחבת את הערב ההוא, תעשה טובה בפעם הבאה" ואשתי היא שנוקמת בי את נקמתה של ההיא.
לא, לא כדאי להסתכן בדברים האלה.
 

סופהו 1

Well-known member
כן ואחרי זה חודש שלם בכל שיחה הבנות אומרות "אמא נורא נפגעה ממך", והבעל שלה טורח לציין "אשתנו עוד סוחבת את הערב ההוא, תעשה טובה בפעם הבאה" ואשתי היא שנוקמת בי את נקמתה של ההיא.
לא, לא כדאי להסתכן בדברים האלה.

פלייסמט נו שוין
 

אבח"י

Well-known member
כן ואחרי זה חודש שלם בכל שיחה הבנות אומרות "אמא נורא נפגעה ממך", והבעל שלה טורח לציין "אשתנו עוד סוחבת את הערב ההוא, תעשה טובה בפעם הבאה" ואשתי היא שנוקמת בי את נקמתה של ההיא.
לא, לא כדאי להסתכן בדברים האלה.
רצית להיות מוקף בנשים, קיבלת חיים מלאים בנשים, ואתה הקטן ממעש... אבל הכי מעצבן, שהבעל של הראשונה יש לו מה להגיד לך... קומונה??
 

סופהו 1

Well-known member
לביבות. חד משמעית
אני עוברת לי הקודנטוריות, לא מאמינה למראה עיני, מגדלים גבוהים במחירי לקחת משכנתא
אוכלת סופגניה אחת, למען החגיגות, אבל רק עם ריבה.
איזו ריבה? האמת, לא חשוב לי הצבע אלא האיכות. שתהיה ריבה מפירות, לא מה שהיו מגישים בחדר אוכל הצבאי.

ואם לביבות, אצלנו בבית כיסו ברסק תע, ו/או שמנת
אני אוהבת עם מלח וטו לא

ומה זה לביבות בטעם פנקיק? נשמע מענין. אפשר איזה שיתופצ׳יק?
פשוט מאוד.
הכוונה ללביבות שיש בהן רק מרכיבים של פנקייק: קמח, אֲפִיוֹן, סוכר/מלח, שמן, מים/חלב או תחליפיו, להבדיל מלביבות עם תפ"א, או קישוא, או גבינה, או בטטה, או תירס וכו.
על הלביבות האלו מניחים אצלנו (או טובלים ב ) רסק תפ"ע מהסוג הלא ממותק, או קונפיטורה, או סירופ מייפל.
 

אבח"י

Well-known member
לביבות. חד משמעית
אני עוברת לי הקודנטוריות, לא מאמינה למראה עיני, מגדלים גבוהים במחירי לקחת משכנתא
אוכלת סופגניה אחת, למען החגיגות, אבל רק עם ריבה.
איזו ריבה? האמת, לא חשוב לי הצבע אלא האיכות. שתהיה ריבה מפירות, לא מה שהיו מגישים בחדר אוכל הצבאי.

ואם לביבות, אצלנו בבית כיסו ברסק תע, ו/או שמנת
אני אוהבת עם מלח וטו לא

ומה זה לביבות בטעם פנקיק? נשמע מענין. אפשר איזה שיתופצ׳יק?
מזכירה לי את המציות שאמי הכינה לנו בילדותנו בפסח. [אל דאגה, לא חסר לחם במעוננו, אבל מציות טעימות, ומבחינתה זה היה כנראה טעם של בית..]. היא הכינה אותן ללא טעם מובהק, ואז יכולת לבחור בין ריבה, [שמנת בשנות ה- 50, אעפעס..], קצת מלח, גבנ"צ או נקניק וכו'
 
למעלה