טוב אז..
אתה צריך להבין משהו. בפורום הזה כבר נכתבו הרבה מאד דברים ברוח הזאת, הרבה הסברים קיבלו מי ששאל, על מה כן לעשות ומה לא. פעולות מחאה זה לא שליפות מהמותן, גם שם צריך לדעת מה לעשות כדי שיהייה אפקטיבי, וכדי שלא יזיק. יש אנשים שזו המומחיות שלהם, שלמדו, שחקרו, שפעלו, וכדי שיהייה לזה סיכוי להצליח, צריך להקשיב להם, ולפעול על פי הדרכתם. אני מבינה שאתה חושב שהרעת תנאים למחבלים עשויה להחזיר את גלעד. אבל מאחר ולא התמחית בתחום, אינך יודע, ולכן רצוי שתקרא בעמודים הקודמים של הפורום, ואולי שם תקבל תשובות. אני אמנם מנסה להסביר, אך ללא הצלחה ייתרה. אם תשים לב, כבר שלוש שנים שכל העם בישראל "יודע" מה צריך לעשות. הרבה מאד אנשים עושים הרבה מאד דברים, סתם כך, בלי שיודעים מה נכון לעשות, והעובדה היא שגלעד שליט עדיין שם. הרעת תנאים למחבלים, זוהי עוד פעולת סרק, שכבר ניסו אותה אגב, וגם היא לא החזירה את גלעד. בהתיעצות עם מומחים למחאה מסוג זה, החלטנו להפעיל לחץ על ראש הממשלה, ומשום כך אנחנו יושבים שם, ומנסים בכוחותנו הדלים מאד, לעשות מה שנכון להיום איננו מצליחים, מאחר ואנחנו מעטים כל כך. אני מקווה שאולי הצלחתי הפעם להסביר כמו שצריך.