אנשי הפורום היקרים,

dariayaari

New member
כלומר, יש הבדל בין הלבנונים לחמאס

בעניין הייחס שלהם לאסיריהם?

דרור 2909

New member
מי שגזען זו את!! את חושבת שהיהודים דואגים

לאנשיהם יותר מהערבים. בנוסף לכך את צריכה לרענן את ידיעותיך בעניין ההגדרה של "גזענות". ההבחנה בין הלבנונים לחמאס איננה יכולה להיות גזענות, היות ושתי הקבוצות האלו הן בנות אותו מוצא אתני ודתי.

dariayaari

New member
הן לא בנות אותו מוצא אתני.

המושג אתני איננו גזע. אתני וגזע שונים זה מזה.

דרור 2909

New member
מהי גזענות:עפ"י חוק העונשין, תשל"ז-1977

http://he.wikisource.org/wiki/חוק_העונשין סימן א'1: הסתה לגזענות, לאלימות או לטרור הגדרות [תיקון: תשמ"ו, תשנ"ח] 144א. בסימן זה – "גזענות" – רדיפה, השפלה, ביזוי, גילוי איבה, עוינות או אלימות, או גרימת מדנים כלפי ציבור או חלקים של האוכלוסיה, והכל בשל צבע או השתייכות לגזע או למוצא לאומי-אתני;

יונה1

New member
כן יש מומחים. עובדה!

רותי ויעל שהקימו את האוהל, בנו מבנה השתתפות הדורש מהפעילים תרומה של שעתיים בחודש בלבד. ולראייה - האוהל מאויש כבר קרוב לשנה במשך כל שעות היום ומתבסס על כ-450 משתתפים קבועים. אם אתה קורא לזה "מיעוט משתתפים" אז לא רק שאתה באמת לא מומחה, (כפי שאתה מעיד על עצמך ובצדק), אלא שאתה פשוט לא מכיר מחאות ממושכות קודמות, שהתבססו על כמה עשרות פעילים בלבד. בקשר ליתר זיבולי המוח שלך, אם עדיין לא שמת לב - התנחלת בכתובת הלא נכונה.

דרור 2909

New member
dariayaari טוענת שיש רק 2 (!!) אנשים במשמרת,

זו לא הצלחה מסחררת, אם ישנם,כדבריך, 450 איש קבועים. כנראה שהפרשנות שלי על מיהו מומחה, שונה משלך. ובקשר לזיבולי המוח שלך, נראה לי שאני דווקא בכתובת הנכונה. אולי אצליח לשכנע שמאלנים תאבי שחרור מחבלים, כי המטרה של החזרת גלעד, דווקא מצדיקה את הפסקת קייטנת החמאס. זה יהיה נפלא!‬ dariayaari 09/07/09 19:47 תמסרי ד"ש לאמיר, מדינה. תבואו מתי שתוכלו, תתגברו ככה את המשמרת הקיימת. כרגע יש תמיד רק שני אנשים במשמרת, ואנחנו שואפים לפחות ל - 10 אנשים. אתם יכולים לעשות לכם מנהג, ובמקום להיפגש סתם כך בעיר, להיפגש שם. {זה אגב רעיון שיונה הציעה פעם למישהי}. תודה רבה!! דינה.

dariayaari

New member
אתה יודע דרור,

הייתי כל כך סבלנית איתך, והנה אני רואה את תגובתך לצהוב, "קשקשן" אתה קורא לו......אז גידופים מעידים על תסכול? ופה קצרה רוחי ואיבדתי את סבלנותי, ואומר לך ברייש גליי - אתה סתם עוד מישהו לא חכם. אבל תתנחם, אתה לא לבד.

דרור 2909

New member
אז בגלל שאני לא חכם לא הגבת לתגובתי מ -22:54?

קשקשן,בעיני, איננו גידוף.

dariayaari

New member
לא הגבתי כי

קשה מאד לשוחח איתך. אתה לא מקשיב, אתה דבק בעמדותייך, אתה סותר את עצמך, אתה לא מנסה ללמוד.......אם שכחתי משהו תזכיר לי. וכן, כל אלו מעידים על חוסר חוכמה. כי החכם מקשיב, רוצה ללמוד, דייקן, ולא מדבר כאילו השתילו לו תקליט והוא מפעיל אותו ללא מחשבה. רוצה דוגמא? למשל כשאמרתי לך שלפי יודעי דבר, כל הפגנה נגד החמאס מזיקה לשבוי באופן שהם, שובייו, מתעללים בו, לא הגבת והמשכת לדבוק בעמדתך. הגד לי, לו מישהו מבני משפחתך היה שבוי, היית מוכן להפגין כך שההפגנה תגרום לו לנזק? ובבקשה, תחשוב קצת לפני שאתה יורה את התשובה.

דרור 2909

New member
מסתבר שחכם הוא מי שמקבל את עמדותיך.

כשאת דבקה בעמדותיך,אז בניגוד אלי, זה לא מעיד כי את לא חכמה,כי את לא מקשיבה,כי את לא רוצה רוצה ללמוד, כי את לא דייקנית, וכי את לא מדברת כאילו השתילו לך תקליט. אודה לך אם תביאי דוגמא לכך שסתרתי את עצמי. "למשל כשאמרתי לך שלפי יודעי דבר, כל הפגנה נגד החמאס מזיקה לשבוי באופן שהם, שובייו, מתעללים בו, לא הגבת והמשכת לדבוק בעמדתך". הגבתי ואמרתי שאף "מומחה" לא יודע מהם התנאים שבהם מוחזק גלעד שליט, ולפיכך הוא לא יודע האם הם יורעו או לא. תגידי, אם מישהו מבני משפחתך היה יוצא למלחמה כשיש סכנה שהוא לא יחזור ממנה חי, היית מונעת ממנו לצאת? הטענה של "מה היית עושה אם בן משפחתך היה שבוי", היא טענה קטנונית. מדינה מנהלים עפ"י טובת הכלל ולא עפ"י טובת הפרט.

dariayaari

New member
היי, מה שלומך?

בהזדמנות.....האם קיבלת מרותי ויעל מייל אשר מבקש הצעות ורעיונות לעניין עיבוי האוהל? ולעניין הפלצן - אתה יודע, לפעמים משעמם....

קמנצינד

New member
לא, לא זכור לי שקיבלתי משהו כזה...

ולעניין הפלצן- עדיף לא להגיב לו גם אם משעמם, הוא סתם מחפש תשומת לב ילדותית. כנראה מתוסכל.

דרור 2909

New member
כן, קשה להתמודד עם טיעונים,ולכן עדיף לנסות

להשמיץ,זה משחרר תיסכולים. תכונה שמאלנית ידועה, שאם הייתי מתרגש ממנה, לא הייתי מגיב באינטרנט.

למעלה