אנשי הפורום!

חסס וחלילהה

אניי אוהבת אתךך זה שלא רשמתי את כולןן בחידוןן זה לא אומרר כלוםםםםם!!

אדרררר

New member
ששריינושששש

אני אוהבת אותך! את כווללכןןןן (= ראסמי עכשיו כולן פה מזזההה חמודותת!

חח כפרה שליי גמאניי!

וואלהה את מזהה צודקתתתת מה הייתי עושה בלעדיכןן!?אתןן החיים שליי חחחחחחחח כבר אוטומטיי אני נכנסת לפורום חחחחחחחחחח

אדרררר

New member
חחחחחח גם אני

אללההה אני זזתי ;) ביי שריינווווושש אוהבת אותךך המוןן יפתיי
שבת שלום בנות!

יאלה עונהה....

הכי אוהבת את אדם: ספיר ואורנית הכי אוהבת את אושרי: בר הכי אוהבת את ערן: מממ.. לא יודעת הכי אוהבת את אביחי: מממ.. דנית הכי אוהבת את שרון: ממממ.. ליטל הכי משוגעת: כולם הכי מחורפנת: כולם הכי דפוקה (מהמובן הטוב): כולם.. פורום קרוע הכי חמודה: כולםםם הכי ביישנית: ממממ.... =\ הכי צנועה: מממממ.. =\ הכי כישרונית: אורנית הכי במפגשים(מי לא מפספסת): לא יודעת.. כי לא היו ממש הרבה הכי קרציה: כל הפוסטמות למיניהם שנכנסות לרדת על הבויז הכי מצחיקה: כולם.. כבר אמרתי.. חחחחח בעלת היציאות הכי דפוקות ומצחיקות: שיראל הכי הרבה כותבת הודעות: בר ואורי פותחת הכי הרבה שרשורים: חדשות הכי אחראית: רעות הכי דואגת שישרשרו: בר וגם אני קצת דואגת.. הכי יפה: לא ממש ראיתי תבנות... הכי שתלטנית: אין מישי כזאת הכי מתוקה: אורו'ש.. יור סטאר הכי מפתיעה: לא יודעת את/עם מי? הכי הייתם רוצים לראות (מהבנות של הפורום): כולן הכי אתם רוצים לדבר בפון: ברו'ש וספירו'ש הכי הייתם רוצים להכיר: אממ.. מי שבא לה הכי הייתם רוצים להעיף: כל הפוסטמות למיניהם... מי? הצמד הכי מצוגע בפורום (ואני לךא רומזת שתרשמו אותי ואת בר): ניראה לי בר ואורנית הילדה הכי טיפשה: ממממ... =\ הילדה הכי מטרידנית: כולם פה אחלה הכי מציקה: הפוסטמות למיניהם

טוולי

New member
עונהההההההההההה =)

מי לפי דעתכם? הכי אוהבת את אדם:סנדה הכי אוהבת את אושרי: ברושששששששששש הכי אוהבת את ערן:ליטל הכי אוהבת את אביחי: שרינושששש הכי אוהבת את שרון:צופיתי הכי משוגעת:ברושששששששש
הכי מחורפנת: הכי דפוקה (מהמובן הטוב): הכי חמודה:אממ אורניתתת
הכי ביישנית:אמממ לא נראה שיש כאן אחת כזו
הכי צנועה:אממממ לא ד'עת הכי כישרונית:ישששש הרבהההה
הכי במפגשים(מי לא מפספסת): הכי קרציה:כל החדשותת שפותחות על כל דבר שירשור חדש
הכי מצחיקה:אורושששששששששש
בעלת היציאות הכי דפוקות ומצחיקות: אממ... הכי הרבה כותבת הודעות:בר
פותחת הכי הרבה שרשורים:החדשותתתתתתתת !@#$# הכי אחראית:ברוששש ואורי
הכי דואגת שישרשרו:בר כפרעליהההה =) הכי יפה:אמממ... הכי שתלטנית: :0 ... לא ד'עת הכי מתוקה:אורושששששששששש=) הכי מפתיעה:רעותתתתתתתתתת חיחיחיחי =) את/עם מי? הכי הייתם רוצים לראות (מהבנות של הפורום): אתתתת כולםםםםםםם@#$! הכי אתם רוצים לדבר בפון:אמממ עם אדםםםםםםםםםםםם
הכי הייתם רוצים להכיר:אתתת כולםםםםםםםם@#$! הכי הייתם רוצים להעיף: כל אלהההה שנכנסות וחושת תצמןןן ורושמות דבריםם מגעילים עלל הגיימבויזז שלנוו... במיוחדד הפקאצותתת האלההה עאעא.. מי? הצמד הכי מצוגע בפורום (ואני לךא רומזת שתרשמו אותי ואת בר): חחחחחחחחחחח באתי לרושםם אותךך@#$%! אממ לאא יודעתתת הילדה הכי טיפשה: הילדה הכי מטרידנית:לאא ד'עתתת חח.. הכי מציקה:אמממ לאא ד'עת..

עונה!!

מי לפי דעתכם? הכי אוהבת את אדם: אני! אוהבת זה לא מילה.... גוססת זה כמעט המילה המתאימה הכי אוהבת את אושרי: ברר יפה ששליי הכי אוהבת את ערן: לא יודעת הכי אוהבת את אביחי: לא יודעת הכי אוהבת את שרון: צופיתע הכי משוגעת: כל אחת משוגעת בדרך שלה הכי מחורפנת: כנ"ל הכי דפוקה (מהמובן הטוב): כנ"ל הכי חמודה: כולם חמודותת הכי ביישנית: אין הכי צנועה: אין הכי כישרונית: אורנית וצופע הכי במפגשים(מי לא מפספסת): מאיפה לי? הכי קרציה: אין קרציות הכי מצחיקה: יש הרבה... שירה ספיר ברר אור ועוד המון-- בקיצור כולן בעלת היציאות הכי דפוקות ומצחיקות: בר שירה ו.. אני ? הכי הרבה כותבת הודעות: כל פעם מישי אחרת פותחת הכי הרבה שרשורים: החדשות הכי אחראית: באממת בר ואורי הכי דואגת שישרשרו: בר הכי יפה: בגלל שלא ראיתי אף אחת אז אני! הכי שתלטנית: אפ'חת הכי מתוקה: בקטע של הפוצילה מוצילה? כולן הכי מפתיעה: רעות את/עם מי? הכי הייתם רוצים לראות (מהבנות של הפורום): את כולכן הכי אתם רוצים לדבר בפון: אדם כפרעע שלי איזה יאפהה הוא הכי הייתם רוצים להכיר: את כל הפורום ואת אדם החתיך שלי הכי הייתם רוצים להעיף: מזזאת השאלה הזאת? מי? הצמד הכי מצוגע בפורום (ואני לךא רומזת שתרשמו אותי ואת בר): ? הילדה הכי טיפשה: לא חסרות כאן טיפשות.. חחחח סתאםםם הילדה הכי מטרידנית: גם לא חסר הכי מציקה: גם לא חסררר ! סתם כפרעות צוחקתת לצחוק זה חשוב מאוד

למעלה