אנשי מילואים: לא נצטרף למלחמה!

אשרת

New member
אין מושג זה "פקודה לא מוסרית"

יש פקודה בלתי חוקית בעליל. ואני שמחה לבשר לך שההשתתפות בלחימה בצפון הינה חוקית לחלוטין, הפינוי הינו חוקי לחלוטין (כל עוד אתה כמובן מכיר בריבונות הכנסת). בסך הכל, הימין ממשיך לחשוף את הפנים הפחדניות שלו. לשמחתי הרבה, הפחדנים שבקרבכם עדין מיעוט אצלכם.

shlomogross1

New member
המהות וההגדרה של פקודה בלתי חוקית ב

בעליל היא - פקודה לא מוסרית. ואני שמח לבשר לך שגם הפקודות של צבא גרמניה בסוף שנות השלושים היו חוקיות לחלוטין וגם דמוקרטיות. אי אפשר לומר שפקודה מוסרית מכיון שהיא חוקית. תמשיכי להכפיש את סרבני הימין על פחדנות , כשרבים מהם גרים בגבורה ביהודה ושומרון מול הטרור הערבי, כשרבים מהם קצינים ולוחמים, כשרבים מהם אמיצים באמת, תכפישי ואולי כך תשכנעי את עצמך.

אשרת

New member
טוב.

תפתח בבקשה את העיתון של היום ותראה כמה נופלים במלחמה הזאת הגיעו דווקא מישובים שמזוהים עם השמאל. מבחינתי, אדם אשר פוטר את עצמו ממלחמה בגין נימוק פוליטי, ובניגוד אליך, לא ממש משנה לי מאיזה צד שהוא - הוא נמושה בלשון המעטה, ומקומו הוא בבית הכלא הצבאי. אתה תמשיך לנסות לחיות בעולם, שרק מי שתומך באידיאלוגיה שלך הוא גיבור על, ואינו סרבן ושתהיה לי בריא.

טלמ

New member
זה כותרת נפוצה אצלך

גם על איזה 5 רשומות בבלוג שלי הגבת עם כותרת כזאת

אם יש לאנשי המילואים ביקורת על

התנהלות המלחמה, שיעלו אותה - בפני הרמטכ"ל, בפני שר הביטחון. לסרב לשרת במילואים בתקופת מלחמה - לזה אין תירוץ, זו פגיעה במדינה לא משנה איך תנסה להציג את זה.

טשאפק

New member
ביזיון

בפרט מגוחכת ההתייחסות לדברי עוזי דיין. כבודו במקומו מונח אבל הוא בסך הכל פרשן. לקבוע שמטרת המלחמה היא ביצוע ההתכנסות, בגלל שאיזה פרשן קבע כך? (ואגב, גם הוא לא אמר את זה בדיוק כך).

למעלה