באהבאהבאה מי שחורה? איפה?
L LiLdon New member 16/4/06 #29 יאאאאאא ../images/Emo99.gif חחחח מה שחורה?! העיקר אתמול ב1 בלילה 'פאק ליל..אני שחורה לגמרי..' אל תתכחשי כפרע.
יאאאאאא ../images/Emo99.gif חחחח מה שחורה?! העיקר אתמול ב1 בלילה 'פאק ליל..אני שחורה לגמרי..' אל תתכחשי כפרע.
א אסי סרחנה בנשמה New member 16/4/06 #36 מיאמר שאני אביא לכם חומוס../images/Emo11.gif../images/Emo194.gif או משהו בכלל
ס סוריקטה1 New member 16/4/06 #38 ../images/Emo121.gifפעם שעברה קנינו אבל את הצלת אותנו, כי אנחנו שמנים, ומה שקנינו לא הספיק...
א אסי סרחנה בנשמה New member 16/4/06 #41 חוחיןןןןןן../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif למה הית ער בשעה כזאת?!
B B a m b o o k New member 15/4/06 #23 אממ אולי אני אעשה לכם הפתעה... אם יהיה לי כסף... או שאני אגיד לאימא ואבא שאני נוסעת לטייל לי... אני מאוד מקווה שכן))
אממ אולי אני אעשה לכם הפתעה... אם יהיה לי כסף... או שאני אגיד לאימא ואבא שאני נוסעת לטייל לי... אני מאוד מקווה שכן))
מ מכשפהקטנהזונה New member 16/4/06 #37 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif סיכום- מי שבא זה (אם הבנתי נכון.. קשהלי. ><) ליל אפי הדרי אביק שי (בת ) שי (בן בלי תלתליפה ;[) אבא שימי גלעדי צלילית חזי אביגיל *וזויק אמרה שגם היא אולי אז..* וזויק
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif סיכום- מי שבא זה (אם הבנתי נכון.. קשהלי. ><) ליל אפי הדרי אביק שי (בת ) שי (בן בלי תלתליפה ;[) אבא שימי גלעדי צלילית חזי אביגיל *וזויק אמרה שגם היא אולי אז..* וזויק