ועוד משהו חשוב מאד מאד
א אבא אסא New member 16/6/03 #22 תודה מיוחדת לאשתי ובתי שהפכו לחלק בלתי נפרד מרצוני להשפתר ולעשות רק טוב !!!
R ronnieyuval New member 16/6/03 #20 מצטרפת לאיחולים ../images/Emo24.gif המון בהצלחה עם הפורום החדש לאבא אסא!!!
ש ש י ר ל י 30 New member 16/6/03 #21 בשעה טובה ../images/Emo70.gif איזה יופייייייי ../images/Emo6.gif יפה לך לפתוח פורום כזה ! כל הכבוד !!! שיהיה לך רבה והנה......נוסף לי עוד פורום ל"מועדפים"..... כל טוב ורק הודעות טובות ! לסתיו (אחחח איזה כיף לה עם הורים כמוכם ) GOOD LUCK
בשעה טובה ../images/Emo70.gif איזה יופייייייי ../images/Emo6.gif יפה לך לפתוח פורום כזה ! כל הכבוד !!! שיהיה לך רבה והנה......נוסף לי עוד פורום ל"מועדפים"..... כל טוב ורק הודעות טובות ! לסתיו (אחחח איזה כיף לה עם הורים כמוכם ) GOOD LUCK
ט טוטי30 New member 17/6/03 #26 למה לא מספרים לי שום דבר? אסא, לא ידעתי.. באמת לא סיפרו לי! שיהיה בהצלחה, ובטוח שיהיה שיהיה בכייף, ובטוח שיהיה שיהיה במזל טוב, ובטוח שיש! אם אפשר לעזור במשהו- תגיד!!!
למה לא מספרים לי שום דבר? אסא, לא ידעתי.. באמת לא סיפרו לי! שיהיה בהצלחה, ובטוח שיהיה שיהיה בכייף, ובטוח שיהיה שיהיה במזל טוב, ובטוח שיש! אם אפשר לעזור במשהו- תגיד!!!
ז זואי11 New member 19/6/03 #33 מזל טוב גם ממני ../images/Emo39.gif וטיפ קטן למנהלי פורומים מתחילים - בהתחלה לא לשרשר הודעות. רק לאחר שמצטברים מספר דפים ראשונים, נוהגים בתפוז לפרסם את הפורום החדש.
מזל טוב גם ממני ../images/Emo39.gif וטיפ קטן למנהלי פורומים מתחילים - בהתחלה לא לשרשר הודעות. רק לאחר שמצטברים מספר דפים ראשונים, נוהגים בתפוז לפרסם את הפורום החדש.
J jessy19 New member 20/6/03 #38 ברכותיי לפורום החדש שנראה ממש נהדר! אומנם אני די צעירה, רק בת 20 (אפילו לא... אבל מתקרבת...) לדעתי גם הטיפ הכי קטן יכול לעזור לכל העולם בכל מקרה אני מאחלת לכולם ולמנהל הצלחה בניהול הפורום ואשמח להצטרף אליכם... עכשיו לשאלה החשובה: האם התקבלתי למועדון???
ברכותיי לפורום החדש שנראה ממש נהדר! אומנם אני די צעירה, רק בת 20 (אפילו לא... אבל מתקרבת...) לדעתי גם הטיפ הכי קטן יכול לעזור לכל העולם בכל מקרה אני מאחלת לכולם ולמנהל הצלחה בניהול הפורום ואשמח להצטרף אליכם... עכשיו לשאלה החשובה: האם התקבלתי למועדון???
א אבא אסא New member 16/6/03 #6 !!! אתה ראשון אתה ראשון !!!! אכן יש לך הכבוד להיות ראשון. איך איך איך כבר הצלחת? אני עוד לא נכנסתי......
!!! אתה ראשון אתה ראשון !!!! אכן יש לך הכבוד להיות ראשון. איך איך איך כבר הצלחת? אני עוד לא נכנסתי......